Actualitate, GREAT RE!SET

Cererea pentru sânge de la nevaccinați este reală și în creștere

Într-un  articol al publicației anticreștine de extremă stânga Vice se vorbește despre noile bănci de sânge înființate pentru a pune la dispoziție sânge de la nevaccinați:

„Anti-vacciniștii încearcă să creeze o nouă infrastructură globală pentru furnizarea de sânge de la nevaccinați, [infrastructură bazată] pe teorii ale conspirației și concepții pseudoștiințifice despre pericolele reprezentate de vaccinurile ARNm anti-COVID.”

Articolul continuă să vorbească despre cât de „neștiințifică și ignorantă” este cererea de sânge de la nevaccinați. Ceea ce este interesant este că până și medicii recunosc o mare cerere pentru acest sânge, scrie bloggerul Igor Chudov:

„Am primit câteva solicitări de sânge negativ privind vaccinul și/sau donații direcționate de la persoane nevaccinate. Am spus «nu» tuturor acestor solicitări”, a spus într-un e-mail Claudia S. Cohn, directorul laboratorului băncii de sânge de la Universitatea din Minnesota.
Michael Busch, președintele Societății Internaționale de Transfuzii de Sânge, a spus că este la curent de mai bine de un an cu privire la astfel de solicitări. „În mod evident, [cererile] au început [să apară] când au fost lansate vaccinurile ARNm”, a spus acesta.
Comentariul lui Igor Chudov:
Mă îndoiesc că cererile provin de la oameni obișnuiți ca tine și ca mine. Probabil, oameni foarte bogați, care își permit să obțină sânge de la oameni tineri și sănătoși ar putea plăti o primă [nesemnificativă pentru valoarea lor netă] pentru obținerea sângelui de la nevaccinați.
Chiar înainte de începerea pandemiei de Covid, miliardarii cheltuiau sume uriașe de bani pentru a face transfuzii de sânge de la tineri, metodă care se presupune că îi face pe bătrâni mai tineri. Nu ar fi un lucru de neimaginat ca o persoană bogată să decidă să plătească o primă pentru a primi sânge de la tineri nevaccinați.
 Medicii care și-au petrecut ultimii doi ani pledând pentru „vaccinurile Covid” sunt nemulțumiți de această tendință.
experții medicali contactați de VICE World News au sugerat că este puțin probabil ca aceste eforturi să dea roade. Ei au spus că sunt conștienți de cererile tot mai mari de sânge de la nevaccinați, [cereri provenite] de la anti-vaxxeri în ultimii ani, dar resping astfel de cereri.
În mod clar, în acest moment, cererea de sânge de la nevaccinați devine imposibil de negat și apar tot mai multe entități comerciale care satisfac o astfel de cerere. Un avertisment pentru cititorii mei: aveți grijă să nu vă înscrieți la prima companie care vă promite acces la „sânge de nevaccinați” contra cost. Escrocii sunt peste tot, nu doar în birourile Pfizer și Moderna. Îți vor lua banii, dar s-ar putea să nu vă livreze sângele pentru care ați plătit.
Printr-o coincidență, din 2021, există o penurie de sânge din motive ciudate și inexplicabile.
Personal, aș prefera foarte mult și aș plăti cât îmi permit pentru o transfuzie de sânge de la nevaccinați dacă aș avea nevoie. Însă îngrijorările noastre anterioare cu privire la fenomenul de „shedding” s-au dovedit adevărate, iar sângele ar putea fi un alt vector pentru acest fenomen.
Ați prefera sânge de la nevaccinați dacă aveți nevoie de o transfuzie? Dacă viața ta ar fi în joc? O mulțime de întrebări grele!
Sursa: IRINA BAZON / ActiveNews 
guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile