Actualitate

A apărut Imnul Nevaccinaților: We Don’t Need No Vaccination! Hey, Doctor, leave my health alone!

„We don’t need no vaccination!” promite să fie refrenul unui nou imn al anti-vacciniștilor, provenit dintr-o adaptare la piesa „Another Brick in the Wall” (Pink Floyd), căreia un tânăr român, Andi Țolea, i-a modificat versurile în conformitate cu frământările actuale ale societății. Imnul astfel rezultat ne-a fost semnalat de avocatul Gheorghe Piperea.

„Exprimarea artistică ajută mult la transmiterea mesajelor importante pe care oamenii au nevoie să le înțeleagă. Chiar azi mi-a atras atenția o piesă bazată pe cunoscuta ”Another Brick in the Wall” a trupei Pink Floyd – puteți urmări clipul pe YouTube la link-ul atașat.
Vocea îi aparține lui Andi Țolea, ocupant al locului 2 la Vocea României, în decembrie 2019. Piesa a fost postată pe un canal de YouTube numit ”Abstract Sheep”, care ne promite și alte surprize pe viitor.
Cover-ul a avut acceptul lui Sir Roger Waters și al trupei Pink Floyd. Același Roger Waters l-a refuzat pe Mark Zuckerberg, care ar fi dorit să folosească melodia pentru promovarea Instagram. Expresia cu care Waters l-a ștampilat pe Mark Zuckerberg a fost : „unul dintre cei mai puternici idioți din lume”.
Felicitări lui Andi Țolea și colaboratorilor lui! Hai Liberare!”, a scris av. Gheorghe Piperea pe Facebook.
Iată cum își descriu imnul-manifest cei care l-au alcătuit:
„Acest cântec este un manifest pentru #voință liberă. Nu suntem împotriva vaccinării, ci împotriva #constrângerii și a #discriminării în domeniul sănătății (sunt și câteva persoane vaccinate care au lucrat din greu la acest proiect).
Sănătatea este o chestiune de decizie personală, NU un bun public pe care politicienii și guvernele îl folosesc pentru a controla oamenii, ca în comunism.
Acest cântec este un semnal de alarmă împotriva #cenzurii, a #culturii anulării și a îndoctrinării din partea tuturor canalelor media mainstream. Ne-am săturat de narațiunea fake news care nu face decât să creeze frică, panică și confuzie.
Acest cântec este un avertisment pentru mulți dintre voi care încă refuză să vadă încotro se îndreaptă această poveste și care cred că închiderile în case, măștile și obligarea altora să facă o intervenție medicală pentru a putea munci și a-și putea întreține familiile înseamă a sta de partea bună a istoriei.
Acest cântec este un strigăt adresat tuturor celor care și-au pierdut prietenii și pe cei dragi în „cealaltă parte a narațiunii” și o dorință de a-i aduce împreună împotriva „dușmanului comun”.
Suntem un grup de artiști care au vorbit împotriva narațiunii principale a pandemiei Covid-19 de la începutul anului 2020. Unii dintre noi au fost victime ale #culturii anulării și au fost concediați de la locurile de muncă și cu toții suntem cenzurați pe toate platformele principale de socializare.
De asemenea, ne-ar plăcea să știm că veți fi cu ochii pe acest canal – Abstract Sheep – , deoarece pregătim mai multe lucruri interesante, așa că nu ezitați să vă abonați, iar un share ne-ar ajuta foarte mult!
Descrierea acestei melodii se va modifica în viitor și va include informații suplimentare despre persoanele implicate în proiect și câteva surprize, așa că puteți să o verificați din când în când”, se arată în descrierea făcută în limba engleză la melodia-manifest.
Sursa: Gheorghe Piperea/ ActiveNews 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile