Actualitate, Opinii, Politic

Adrian Toni Neacșu: „În maxim o lună, România se va afla sub conducere militară”

Avocatul  Adrian Toni Neacșu, fost membru al Consiliului Suprem al Magistraturii (CSM) a făcut o serie de previziuni, pe Facebook.

”Nu am nici o îndoială că în maxim o lună de zile România se va afla, într-o forma sau alta, sub o conducere militară. Cine crede că panicile acestor zile, isteria combustibililor și a uleiului, sunt simple întâmplări, se înșală.

Vor urma și altele, aparent la fel de scapate de sub control. Cine crede ca discuțiile despre starea de criză, cu toate excesele aduse de această reglementare, reprezintă doar o scăpare a Guvernului, cum ne lasă să credem, se înșală.

Cine crede că aruncarea în spațiul public a discuțiilor despre noua poliție a gândirii e întâmplătoare se înșală. Cine crede că avem întâmplător la șefia Guvernului un fost general combatant, ori că neașteptata coaliție PSD-PNL e doar un accident, se înșală.

Legile necesare vor trece fulgerător prin Parlament, în procedură de urgență și mai rău e că vom fi cu toții convinși sincer că autoritatea militară este singura soluție.”

 

Sursa: Jurnalul Militar

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile