Actualitate

UPDATE: FETIȚA A MURIT – „Avertizez toate mamele că fiica mea este pe moarte din cauza vaccinului Pfizer!” – O postare devenita virala prezinta soarta unei copile de 13 ani vaccinate cu un avertisment pentru toți tineri

UPDATE: DUREREA SFĂȘIETOARE A UNEI MAME. O postare devenită virală prezintă soarta unei copile de 13 ani vaccinate, cu un avertisment pentru toti tinerii. ACTUALIZARE: A MURIT! Paralizia Bell, probleme respiratorii, AVC, DECES

Vanessa, fetița din imagini, din Araranguá, un oraș aflat în sudul statului Santa Caterina din Brazilia, a decedat, potrivit unei postări de pe pagina mamei. Ea a suferit un Accident Vascular Cerebral Ischemic, după injectarea cu Pfizer, conform presei locale.

************************************************************************************************

„Avertizez toate mamele că fiica mea este pe moarte din cauza vaccinului Pfizer. La 13 ani, o fată frumoasă și plină de viață,  moare din cauza acestui vaccin. Nu doresc nici unei mame suferința prin care trec eu. Uitați-vă bine la aceste fotografii și vedeți ce i-a făcut acest vaccin fetei mele”, a scris Alice Romano, mama fetei vătămate de vaccin.

FOTO:
Ar putea fi o imagine cu persoană și copil
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană și interior
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând jos, stând în picioare și interior
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană și interior
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, interior și text care spune „GUESS® GUESS U.SA”Ar putea fi o imagine cu 1 persoană și interior

Sursa: Andrei Nicolae / ActiveNews 

guest
5 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Rațiu Melinda
Rațiu Melinda
5 luni în urmă

Doamne păzeşte-ne! Vaccinarea copiilor este o crimă! Copiii infectați cu covid oricum au simptome uşoare, deci vaccinul nu-şi are rostul!

Liliana strat
Liliana strat
5 luni în urmă
Răspunde la  Rațiu Melinda

Da este genocid cu privire la vaccinare nu sunt de acord cu vaccinul sunt împotriva este abuz

Suteu
Suteu
5 luni în urmă

Genocid la scara globală.

Daniela
Daniela
5 luni în urmă

Macar de ar vedea toti tinerii si nu numai aceste poze.. or antelege poate ca sanatatea este cea mai importanta . Sa lase discotecile, bauturile, daca nu pot intra, scoala, serviciul daca e nevoie.. pentru ca nimic nu e mai de pret.. Sanatatea odata pierduta!!.. deja nu mai poti merge nicaieri, nu mai esti bun la nimic. Si credeti- ma pe cuvant am trecut prin aceiasi durere. Dumnezeu sa va binecuvinteze, trezeasca la realitate.

Scavitza
Scavitza
5 luni în urmă

Folositi ce credeti ca va ajuta de aici:
Acesta este procedura pe care a trimis-o V.M. Kwen Khan Khu pentru a neutraliza grafenul și proteina Spike !!!
Foarte util celor care s-au vaccinat !!!
Procedura nutriționala pentru dezactivarea și neutralizarea oxidului de grafen (OG)
În Prima Parte și în Partea a Doua, am împărtășit descoperirile făcute de cercetătorii din La Quinta Columna (să se vadă traducerea din Orwell City), care au găsit oxid de grafen în „vaccinuri”, măști și teste Covid. Iată o scurtă descriere, împreună cu o procedura de nutriție recomandata pentru persoanele care au primit injecțiile și au trebuie să neutralizeze oxidul de grafen din organism.
Descoperiri de oxid de grafen (OG):
Fibrele OG se găsesc în măștile de plastic.
Fibrele OG se găsesc în tampoanele de testare PCR.
OG se găsește în toate vaccinurile Covid-19.
OG creează tromboză.
OG provoacă cheaguri de sânge.
OG perturbă sistemul imunitar.
OG poate declanșa o furtună de citokine.
Toxicitatea OG-ului poate provoca pneumonie.
OG creează un gust metalic în gură.
OG provoacă inflamarea membranelor mucoase.
OG provoacă o pierdere a simțului gustului și mirosului.
OG este magnetic (în special în locul injectării).
OG blochează detoxifierea în organism prin blocarea glutationului.
OG se poate activa prin intermediul frecvențelor 5G.
OG a fost deja inclus ca adjuvant în vaccinurile gripale în 2019.
OG trece prin bariera hemato-encefalică.
Deci, oxidul de grafen poate acționa ca un singur declanșator pentru majoritatea simptomelor COVID. Acesta nu este un VIRUS sau o proteină spike, ci un agent de război chimic.
Procedura de nutriție pentru dezactivarea oxidului de grafen (urgent pentru toți cei cărora li s-a injectat „vaccinul Covid”):
Aceasta procedura de nutriție este o compilație împărtășită de experți, inclusiv David Wolfe.
Quercetina: Quercetina funcționează ca HCQ (hidroxiclorochina). Unul dintre mecanismele sale de acțiune este acela că blochează „virusul” (cu vârfuri în jurul lui) astfel încât să nu adere. Aceste două suplimente vor ajuta la deteriorarea maximă a proteinelor și se vor aplica la majoritatea, dar nu la toate, organele din corp.
Alternative la Ivermectină: Nu recomand Ivermectina, deși știu că este recomandată peste tot, deoarece am aflat că acest medicament poate prezenta neurotoxicitate pe termen lung. În schimb, verificați aceste alternative la Ivermectină.
Frunza de păpădie: extractul de frunze de păpădie blochează proteinele spike să se lipească de membrana celulară.
Dioxid de clor (CDS) sau Supliment Mineral Miraculos (MMS): dioxidul de clor neutralizează și elimină proteinele spike.
Între un blocant (HCQ, Quercetină, IVM, Păpădie etc.) și un neutralizator (CDS/MMS, Ozon, NAC), prefer un neutralizator pentru că îndepărtează proteinele spike mai degrabă decât să le blocheze. (Sugerez) alternarea acestui lucru cu NAC (N-acetilcisteină) în cazul în care există transmisie de oxid de grafen. Sunt îngrijorat că proteinele spike blocate vor continua să circule și să ajungă la creier și să provoace tot felul de boli mintale (Dr. Malone, Bahkdi, Tenpenny, Mikovits).
Majoritatea oamenilor preferă dioxidul de clor (CDS) pentru a demagnetiza organismul și NAC împreună cu ceaiurile de fenicul și anason stelat sau ceaiul de pin alb. Puteți cumpăra semințele și puteți face stocuri, deoarece FDA încearcă să interzică unele plante și semințe.
Dioxidul de clor neutralizează proteinele spike.
NAC sau glutationul neutralizează OG-ul, precum și proteinele spike până la un anumit punct.
Pentru protecție, voi alterna utilizarea dioxidului de clor și NAC. Asta până voi afla mai multe.
Rezumatul protocolului de detoxifiere a oxidului de grafen și a proteinelor spike de David Avocado Wolfe:
Acesta este protocolul de nutriție actualizat pentru a-i proteja pe cei cărora li s-a injectat proteină spike, oxid de grafen și ARNm. Același protocol este, de asemenea, util pentru a-i proteja pe cei care sunt îngrijorați de eliminarea proteinei spike și a oxidului de grafen din cei care au fost injectați.
Acum avem dovezi ale conținutului celor mai recente injecții: ARNm, proteină spike, oxid de grafen, SM-102 și multe alte substanțe potențial toxice. De asemenea, unele injecții ─deși nu toate─ par a fi mai mari în oxid de grafen, iar unele par a fi placebo salin.
Avem, de asemenea, dovezi că acest protocol funcționează, deoarece colectăm mărturii de la numeroase persoane care au fost internate sau rănite după injecție și și-au revenit.
Dacă cunoașteți pe cineva care s-a injectat și are nevoie de ajutor, vă rugăm să furnizați acest protocol de nutriție:
Argint coloidal [coated silver]: 1 până la 6 picături pe zi, în funcție de gradul de expunere. Argintul coloidal previne intrarea în celulă a proteinei care conține sulf în vârfuri. Aminoacizii bogați în sulf din proteinele spike interacționează cu argintul, făcându-i să se dubleze incorect.
NAC (N-acetilcisteină): accelerează detoxifierea și este considerat un producător al glutationului superdetoxifiant din organism. Dozare: 1200-2400 mg pe zi pe stomacul gol. NAC este recomandat pentru a detoxifica oxidul de grafen și SM-102. NAC este greu de găsit după ce FDA a interzis recent achizițiile fără rețetă în SUA.
Zinc: 30-80 mg pe zi, în funcție de presiunea imună.
Vitamina D3: * (10.000 UI pe zi).
Vitamina C liposferică: 30 ml, de două ori pe zi*.
Quercetină: 500-1000 mg, de două ori pe zi*.
Iod: * Doza depinde de marcă, mai mult nu este mai bine. Iodul este un produs care ar trebui să înceapă cu doze mici și să crească în timp.
QQ: * 20-40 mg pe zi.
Surse principale de Shikimate:
Ceai de fenicul și/sau anason stelat: sunt, de asemenea, o sursă excelentă de shikimat sau acid shikimic (cunoscut pentru neutralizarea proteinei spike).
C60 (1-3 picături pe zi): Una dintre problemele pe care le vedem la cei care au fost injectați sunt modificările câmpului lor energetic (magnetism) și punctele fierbinți de inflamație. C60 este o sursă bogată de electroni și acționează ca un stingător de inflamație și, simultan (deoarece este biodistribuit în întregul corp), conduce la normalizarea fluxului de electroni în organism. În această categorie oferim două produse, produsul tradițional C60 * este fabricat de dvs. și C60 SuperConcentrat * este realizat de un om de știință care lucrează cu cărbunele, un prieten de-al meu, și conține o concentrație mai mare de electroni. C60 este recomandat pentru neutralizarea proteinei spike, detoxifierea oxidului de grafen și SM-102.
Cărbune (2-4 capsule pe zi): Cărbunele este detoxifiantul preeminent și, atunci când este luat pe stomacul gol, ajunge în intestine și activează un proces de purificare a sângelui cunoscut sub numele de „dializă interstițială”. Produsul nostru Kohlbitr * este cel mai important cărbune de cocos activat din lume și acum oferim și cărbunele de mesteacăn, mai moale. *
Citrice (în special portocalele roșii, datorită conținutului ridicat de hesperidină; hesperidina este o calconă, ca și quercetina, care dezactivează proteina spike).
Mentă (foarte bogată în hesperidină).
Superplante care ajută la dezactivarea proteinei spike:
Schisandra berry * (bogată în shikimato).
Formulări Triphala: În sanscrită, cuvântul Triphala înseamnă „trei fructe”: o combinație de agrișă indiană (Emblica officinalis), myrobalan negru (Terminalia chebula) și myrobalan bellerico (Terminalia belerica). Fructele Terminalia sunt bogate în shikimat.
Sunătoare (shikimatul se găsește în toată planta și în flori).
Frunza de tătăneasă (bogată în shikimat).

Telefon
726380902