Actualitate, GREAT RE!SET, Politic

Decese pe bandă rulantă, vaccinul COVID își face treaba : Un asistent medical de la Spitalul de Recuperare, în vârstă de 46 de ani, a căzut din picioare – Încă un primar decedat subit

Un bărbat de 46 de ani, asistent medical la Spitalul de Recuperare din Iași, a murit subit. Bărbatul a căzut din picioare în sufragerie și s-a stins în mâinile medicilor care încercau să îl salveze, relatează BZI.

Tragedia s-a produs miercuri după-amiază. Bărbatul se afla în sufragerie când a căzut secerat. Soția sa a sunat de îndată la 112 să ceară ajutor. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, însă, din nefericire, nu s-a putut face altceva decât să se declare decesul.
VIDEO:
„Polițiștii au fost sesizați despre faptul că un bărbat, în vârstă de 46 de ani, a decedat în imobilul în care locuia. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt. De asemenea, s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.
Trupul neînsuflețit al asistentului medical a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie.

 Încă un primar decedat subit : Mircea Pop avea 55 de ani și îi murise și soția, în aprilie. Era primar din 23 decembrie 1989! PNL Sălaj a mai îngropat un edil în urmă cu o săptămână. Săracii, mai mult cei de la comune mor pe bandă.

Primarul comunei Cuzăplac, Mircea Pop, s-a stins din viață în această dimineață de 22 septembrie 2022, la vârsta de 55 de ani. Vestea a întristat întreg Sălajul, fiind unul dintre cei mai cunoscuți și cel mai longeviv primar sălăjean, informează presa locală. Pe 29 aprilie a decedat subit și soția sa, Simona Pop.
Mircea Pop a fost găsit căzut de rudele sale miercuri dimineața, acestea fiind și cele care au cerut imediat intervenția unui echipaj de la Ambulanța Sălaj. A fost solicitat și elicopterul SMURD, însă Mircea Pop nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicii au declarat decesul.

Peste 100 de comentarii de condoleanțe s-au adunat la postarea filialei locale a PNL și un număr similar la cea a filialei PSD Sălaj cât și la anunțul fără cuvinte al Primăriei Cuzăplac.

Pe 16 septembrie aceeași filială PNL deplângea moartea subită a unui alt edil:

„În acest moment dureros suntem alături de familia celui care a fost colegul nostru, Călin Taloș, administrator public al Comunei Horoatu Crasnei, trecut la cele veșnice mult prea devreme.

Vestea fulgerătoare ne-a lăsat un gol imens în suflete!

Nu te vom uita niciodată! Odihnă veșnică!

Colegii din Partidul Național Liberal, filiala Sălaj”.

Călin Taloș avea 50 de ani. El a făcut parte din echipa PNL, după ce în trecut a fost și membru important cu funcție de conducere în PNȚCD.

Călin Taloș era poreclit în comunitate drept „lăptarul”, fiind un suflet bun și o persoană deschisă, cu o viziune bună asupra lucrurilor în comunitate, scria Sălajul Liber pe 16 septembrie. Acesta a trecut la cele veșnice după ce a suferit un accident vascular cerebral (AVC).

Sursa: ActiveNews

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile