Actualitate, Externe

Fostul bodyguard al Prințesei Diana, unicul supraviețuitor al „accidentului”mortal din 1997, a ajuns, în mod suprinzător, șeful securității la AstraZeneca

Fostul bodyguard al Prințesei Diana , Trevor Rees Jones, este acum șeful securității la AstraZeneca, după ce și-a construit o nouă viață de succes la un sfert de secol după ce a rămas singurul supraviețuitor al accidentului în care au murit prințesa și partenerul ei, Dodi Al-Fayed, scrie Daily Mail.

O scurtă biografie a lui Trevor Rees Jones:
31 august 1997 – Rees-Jones este pasager pe scaunul din față în accidentul în care își pierd viața prințesa Diana, Dodi Al-Fayed și șoferul său, Henri Paul. Își rupe toate oasele feței și suferă răni grave la piept.
3 octombrie 1997 – Se întoarce în Marea Britanie pentru a-și continua tratamentul în cadrul NHS(Serviciul Național de Sănătate).
Februarie (?) 1998 – Se întoarce să lucreze pentru șeful Harrods și tatăl lui Dodi, Mohammed Al-Fayed.
19 mai – Rees-Jones demisionează de la Harrods și se mută în nordul Shropshire(o regiune din vestul Angliei), unde lucrează pentru o perioadă de timp într-un mic magazin de îmbrăcăminte sportivă de familie din Oswestry.
2000 – Își publică cartea „The Bodyguard’s Story”: Diana, the Crash, and the Sole Survivor, în care își povestește cele întâmplate.
2000 – 2002 – Lucrează pentru Organizația Națiunilor Unite, oferind consultanță în domeniul securității.
2002 – ianuarie 2011 – Desfășoară „diverse activități de consultanță”, potrivit LinkedIn.
15 februarie 2002: Se căsătorește cu Ann Scott, profesoară la Școala Belvidere din Shrewsbury.
2011 – 17 – Supraveghează securitatea pentru firma petrolieră texană Halliburton în Irak în timpul Războiului din Irak până în 2013, înainte de a-și asuma o serie de alte roluri în cadrul firmei.
2017 – Se întoarce în Shropshire înainte de a-și începe actuala funcție de șef al securității globale la AstraZeneca.
 (Trevor Rees Jones, în prezent)
Who is Princess Diana's bodyguard Trevor Rees-Jones and ...
guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
ABC
ABC
1 an în urmă

El era cel care trebuia s-o ampere pe printesa cu viata lui, si find colo cone crezi ca a fost singurul supravietuitor al ‘accidentului’?
Nu ajungi șeful securității la AstraZeneca, prin munca cinstita daca cineva nu te promoveaza… pentru ce?