Hozzászólások ehhez: 2022 GREAT RESET: a rituális,sátánista nagy emberáldozat kora – Nincs se pandémia, se halálos covid-vírus, se energiaválság, vagy klímaváltozás: csak Gonoszok és politikai bérgyilkosok vannak,akik feláldozzák az embereket! https://informatialibera.ro/hu/2022-a-nagy-ritualis-satanista-emberaldozat-kora-nincs-se-pandemia-se-halalos-covid-virus-se-energiavalsag-vagy-klimavaltozas-csak-gyilkosok-vannakakik-felaldozzak-az-embereket/ Gândește liber. Informează-te corect! Tue, 23 Aug 2022 06:13:05 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.7.11 Szerző: Király József https://informatialibera.ro/hu/2022-a-nagy-ritualis-satanista-emberaldozat-kora-nincs-se-pandemia-se-halalos-covid-virus-se-energiavalsag-vagy-klimavaltozas-csak-gyilkosok-vannakakik-felaldozzak-az-embereket/#comment-1199 Tue, 23 Aug 2022 06:13:05 +0000 https://informatialibera.ro/?p=29531#comment-1199 Pontosítanék: Van klímaváltozás. Amióta klíma van, azóta változik. Csak ezt nem az ember okozza. Mai tudásunk szerint az éghajlat elsődleges befolyásoló tényezői a Nap belsejében lezajló ciklikus folyamatok.
https://www.klimarealista.hu/tag/nap-es-klima/

]]>
Szerző: Imre Budapesti https://informatialibera.ro/hu/2022-a-nagy-ritualis-satanista-emberaldozat-kora-nincs-se-pandemia-se-halalos-covid-virus-se-energiavalsag-vagy-klimavaltozas-csak-gyilkosok-vannakakik-felaldozzak-az-embereket/#comment-1194 Thu, 18 Aug 2022 10:40:00 +0000 https://informatialibera.ro/?p=29531#comment-1194 No, de van jó hír is! Az isteni akarat folyamatban van, mert Jézus nem hiába tanította: „Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is;” (Máté 6:9-10) Nyilván még nem jött el ez az ország.

Pál rámutat, hogy a valódi ellenség nem ember: „egykor éltetek e világ életmódja szerint; igazodva a levegő birodalmának fejedelméhez, ahhoz a lélekhez, amely most az engedetlenség fiaiban működik.” (Eféz. 2:2)
„Mert mi nem test és vér ellen harcolunk, hanem erők és hatalmak ellen, a sötétség világának urai és a gonoszság lelkei ellen” (Eféz. 6:12)

A fő ellenség „embergyilkos” és a “hazugság atyja” (Ján. 8:44), aki félrevezeti az egész lakott földet (Jel. 12:9)! És bár levetették a “földre”, de kevés ideje van, és ezért dühöng (Jel. 12:12; 1Pét. 5:8)!

És bár az EMBERISÉG nem tudja legyőzni, de a TEREMTŐ nem hagyja sokáig garázdálkodni! „ És láték egy angyalt leszállani a mennyből, akinél vala a mélységnek kulcsa és egy nagy lánc a kezében. És megfogá a sárkányt, azt a régi kígyót, aki az ördög és Sátán, és megkötözé azt ezer esztendőre. És veté őt a mélységbe, és bezárá azt, és bepecsételé őfelette, hogy többé el ne hitesse a népeket” (Jel. 20:1-3)

És az következik (csak ki kell várni): „És hallék nagy szózatot, amely ezt mondja vala az égből: Ímé, az Isten sátora az emberekkel van, és velük lakozik, és azok az ő népei lesznek, és maga az Isten lesz velük, az ő Istenük. És az Isten eltöröl minden könnyet az ő szemeikről, és a halál nem lesz többé, sem gyász, sem kiáltás, sem fájdalom nem lesz többé, mert az elsők elmúltak. És monda az, aki a királyi széken ül vala: Ímé, mindent újjáteszek. És monda nékem: Írd meg, mert e beszédek hívek és igazak.” (Jel. 21:3-5)

]]>
Szerző: Walhalla Calling https://informatialibera.ro/hu/2022-a-nagy-ritualis-satanista-emberaldozat-kora-nincs-se-pandemia-se-halalos-covid-virus-se-energiavalsag-vagy-klimavaltozas-csak-gyilkosok-vannakakik-felaldozzak-az-embereket/#comment-1191 Wed, 17 Aug 2022 16:26:17 +0000 https://informatialibera.ro/?p=29531#comment-1191 En egy ideje mar kutatok ebben a temaban keresem az okokat es igyekszem az osszefuggeseket megtalalni.

En oda jutottam azt ismertem fel hogy minden szal a Rothschild hazhoz vezet.
Ok az alfaja es omegaja az osszes valtozasnak.
Schwab egy pojaca nincs akkora befolyasa es annyi penze hogy mindezt veghezvigye.

Ennek az egesznek a motorja Jakub Rothschild

]]>
Szerző: Imre Budapesti https://informatialibera.ro/hu/2022-a-nagy-ritualis-satanista-emberaldozat-kora-nincs-se-pandemia-se-halalos-covid-virus-se-energiavalsag-vagy-klimavaltozas-csak-gyilkosok-vannakakik-felaldozzak-az-embereket/#comment-1190 Wed, 17 Aug 2022 12:57:56 +0000 https://informatialibera.ro/?p=29531#comment-1190 Kedves Mária!
Sajnos az igazság az, hogy e világ sátán „tenyészete” aki mindent elkövetett! Mire?
Azt olvassuk az 1Mózes 1:27-be: „Isten megteremtette az embert, saját képmására, az Isten képmására teremtette őt, férfinak és nőnek teremtette őket.”

Sátán pedig “átformálta” a saját képmására akiket lehetett. Ezért is mit tesznek az emberek?
Van választási lehetőség, 2 “Menü” is van:

1) „A test cselekedetei nyilvánvalók: kicsapongás, tisztátalanság, fajtalanság, 20bálványimádás, babonaság, ellenségeskedés, viszálykodás, vetélkedés, harag, veszekedés, szakadás, pártoskodás, irigykedés, 21gyilkosság, részegeskedés, tobzódás és ezekhez hasonlók…” (Galatáknak írt levél 5:19)

2) A Lélek gyümölcse viszont: szeretet, öröm, békesség, türelem, kedvesség, 23jóság, hűség, szelídség, önmegtartóztatás. Ezek ellen nincs törvény. (Galatáknak írt levél 5:22)

Az “embertömegek” választása egyértelmű! És még megtoldották a következővel, jóllehet ma nem lobog a tűz a Molok, vagy Baál mellett.

Jeremiás 19:5
Magaslatokat építettek a Baálnak, hogy elégessék tűzzel fiaikat, amit egyáltalán nem parancsoltam, sem el nem rendeltem, de még csak eszembe se jutott.

Ez az idézet is rámutat egyféle gondolkodásmódra amit visszatükröznek.

Jozsué is megmondta: „Hogyha pedig rossznak látjátok azt, hogy szolgáljatok az Úrnak: válaszszatok magatoknak még ma, a kit szolgáljatok… én azonban és az én házam az Úrnak szolgálunk.” (Jozsué 24:15)

Sokan már választottak!
És ők is szét vannak választva, a Máté 25:31-46 szerint!

]]>