Aktuális, Tények mögött a lényeg

A beoltatlan Romániában lassul a járvány, míg a teljesen beoltott Portugáliában nő – Egy volt miniszter kimondja: „Az úgynevezett „védőoltás”, nem ment meg minket a járványtól, inkább a járvány fenntartásának egyik fő okozója lett!”

“Az, hogy ezek az úgynevezett „vakcina”, ahogyan ma nevezik ezt, nem ment meg minket a járványtól, inkább a járvány fenntartásának egyik főokozója lett, és a természetes immunizálás az egyetlen esély a járvány leküzdésére?” – Varujan Vosganian volt román gazdasági miniszter úgy véli, hogy a járvány Portugáliában Romániához viszonyított alakulása azt jelzi, hogy a megbetegedések számának  nincs köze a beoltottság százalékos arányához.

 

„– Tisztelt szakértők, tegyük fel néhány pillanatig, hogy nem vagyok az az idióta, amilyennek ti akarjátok, hogy legyek.. És, hogy jobban megértsük a kötelező védőoltás célját és az oltatlanok üldözését, próbálja meg tisztázni megdöbbenésemet Románia és Portugália,  2021. október 20-tól november 30-ig tartó összehasonlító helyzetével kapcsolatban.

 

Október 20-án Portugália 85,6%-a volt beoltva, ami azt jelenti, hogy a felnőtt lakosság csaknem 100%-a beoltott. Románia csak 29,8 százalékban kapott védőoltást. 2021. október 20-án 927 új fertőzés volt naponta Portugáliában, és az elmúlt hét napban a fertőzések átlagos száma 667 volt naponta. Romániában ugyanazon a napon 18853 fertőzést regisztráltak, tehát közel húszszor többen. Ha a népesség nagyságát mérlegeljük, kiderül, hogy Romániában 37-szer magasabb volt a fertőzöttek száma, mint Portugáliában (Portugália lakossága 10,3 millió; Románia lakossága 18,5 millió).

 

November 30-án Portugália lakosságának 86,7%-a beoltott (a felnőtt lakosság közel 100%-a). Romániában kevesebb mint 40 százalék ha be van oltva. Portugáliában 2907 új megerősített eset van, és több mint 25 000 új aktív megbetegedés. Az elmúlt hét nap átlaga körülbelül 2900 eset/nap. Romániában 1622 új eset van, 140 000-rel kevesebb az aktív eset, és az elmúlt hét nap átlaga körülbelül 1950 új eset). Ha a lakosság nagyságát mérlegeljük, az azt jelenti, hogy Portugáliában háromszor több a napi megbetegedések száma, mint Romániában, ahonnan 40 nappal korábban Romániában 37-szer több volt!!!

 

Portugáliában, egy majdnem 100%-ban beoltott országban ma, 2021. november 30-án a lakosság számához  képest kétszer és félszer több COVID-beteg van hivatalosan bejelentve, mint Romániában!!! (Portugáliában 55 000 a romániai 40 000-hez képest).

Romániában a megbetegedések / napi száma a vizsgált időszakban 12-szeresére csökkent, míg Portugáliában háromszorosára nőtt.

Tekintettel arra, ismétlem, Portugália szinte teljesen be van oltva, míg Romániában a lakosság többsége még mindig teljesen beoltatlan. Tehát: egy beoltott országban aggasztóan növekszik a megbetegedések száma, egy nem oltott országban pedig láthatóan csökken a megbetegedések száma. Kérlek magyarázzák ezt meg ezt nekem!

Mit igazol ez?

Hogy a vírushoz nem kell semmilyen „zöld útlevél”, oltás igazolás, semmi köze ennek a betegséghez?  Hogy a beoltottság százalékos aránya lényegtelen, ha a betegségek számáról és a betegek számáról beszélünk egy területen. Az, hogy ezek az úgynevezett „vakcina”, ahogyan ma nevezik ezt, nem ment meg minket a járványtól, inkább a járvány fenntartásának egyik főokozója lett, és a természetes immunizálás az egyetlen esély a járvány leküzdésére?

PS Ne beszélj nekem még egyszer arról, hogy Portugáliában, egy beoltott országban nincs haláleset, és Romániában, egy beoltatlan országban vannak. Figyelmeztettelek, nem vagyok idióta. Portugáliában az oltási kampány 2021 márciusi kezdete óta mindig is kevés volt a halálesetek száma. Portugáliában kevés a halálozás nem az oltás miatt (március-áprilisban a napi halálozási átlag 10/nap alatt volt, mint most is, gyakorlatilag beoltatlan népesség mellett – átlagosan 5 százalékos átoltottság), hanem a hatékony és működő egészségügyi rendszer miatt.

 Romániában a sok haláleset nem a vírus, hanem a rossz, elavult egészségügyi rendszer és a rossz kormányzás miatt van” – írta Vosganian a Facebookon.

Forrás: stiripesurse.ro 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile