Aktuális, Külpolitika

A hülyére oltott Magyarország esete a covid-náci Orbán kormánnyal: csak az számít ezután „oltottnak”aki megkapta a harmadik kísérleti szérumot is

Meg sem kell lepődni azon, hogy az izraeli covid-forgatókönyvet követő, covid-náci magyarországi kormány  ma, január 13-án bejelentette, Magyarországon februártól csak az számít „oltottnak”  aki beadatja magának a harmadik adag génterápiás, kísérleti szert is, amit lássuk be, sok mindennek nevezhetünk, de védőoltásnak nem.

Aki túlélte az első kettőt, az bizony nem számít többé “oltottnak” , csak ha tovább folytatja a halál-próbát, az újabb kísérleti szérummal, melynek sem összetétele, sem  mellékhatásai egyelőre nem lettek nyilvánosságra hozva, tehát maguk az orvosok sem tudják tulajdonképpen mit  is adnak be az embereknek.

 

 

A magyar kormánycenzúra vigyázz arra is, hogy  lehetőleg ne derüljön ki az a nagyon sok  emberi tragédia, mely az oltások mellékhatásaként  nyomorított vagy ölt meg  embereket.

Tehát a magyar lakosokat elkezdték rákényszeríteni, efféle aljas zsarolásokkal, a harmadik, negyedik, ötödik…  oltásnak hazudott genetikai trutyi beadatására.

Úgy látszik, a covid-terrorizmus elvakult fűrerévé vált Orbán Viktor a magyarországi parlamenti választások előtti pár hónapban belead anyait-apait, hogy minél több magyar embert beinjekciózzanak a Pfizer kétes szerével. Mindeközben az ottani járványhelyzet, a megírt projekt szerint egyre romlik, MINÉL TÖBB AZ OLTOTT ANNÁL TÖBB A FERTŐZÖTT.

A magyarországi média a harmadik oltáshoz kötött  covID-BÁRCÁRÓL  ezt írta:

„Új szabályok: február 15-től csak az számít oltottnak, aki a harmadik oltást is megkapta.

Az év első kormányinfóján új járványügyi intézkedéseket jelentettek be, és tisztáztak néhány részletet az élelmiszerárstopról is. ( ARRÓL A RENDELKEZÉSRŐL VAN SZÓ, MELY SZERINT STABILIZÁLJÁK MAGYARORSZÁGON PÁR ALAPÉLELMISZER ÁRÁT, AZONBAN AZ A LEGTÖBB PROPAGANDA CIKKBEN ELSIKKAD, HOGY EZ AZ INTÉZKEDÉS IDEIGLENES, CSAK 3 HÓNAPRA, AZAZ A VÁLASZTÁSOK ELŐTTI KAMPÁNY IDEJÉRE SZAVAZTÁK MEG –  szerk- megj. )

A következő hetekben jelentős emelkedést prognosztizált a magyarországi fertőzöttek számában Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. Megerősítette, hogy az új fertőzések túlnyomó részét már az omikron variáns okozza, ami bár látszólag enyhébb tünetekkel jár, de komoly terhelést róhat az egészségügyre.

Eddig a magyar lakosság 64 százaléka vett fel legalább két oltást, de az ötödik hullám miatt a kormány járványügyi változtatásokat is hozott:

A védettségi igazolvány február 15-től oltási igazolvánnyá alakul.

csak az minősül oltottnak, aki három oltást kapott, vagy a második oltását hat hónapon belül kapta meg,

a felnőtteknél hét napra rövidül a karanténkötelezettségi időszak, de öt nap után negatív teszttel kiváltható,

az iskolákban az iskolatársak fertőzöttsége után az oltott diákoknál a karanténkötelezettség öt napra csökken

A negyedik oltásról szóló iránymutatás a héten megjelenik, de Gulyás azt mondta, orvossal való egyeztetés után bárki megkaphatja.”

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile