Aktuális, Tények mögött a lényeg

Mégis kitervelt biológiai támadás a “világjárvány” – A SARS-CoV-2 (Covid-19 ) vírus GoF – funkció növeléséről szóló katonai dokumentumok ellentmondanak Fauci eskü alatt tett vallomásának

 

  1. JANUÁR 10

A SARS-CoV-2 (Covid-19 ) vírus GoF – funkció növelésével kapcsolatos katonai dokumentumok ellentmondanak Fauci eskü alatt tett tanúvallomásának

Katonai dokumentumok szerint az EcoHealth Alliance 2018 márciusában kereste meg a DARPA-t, hogy finanszírozást kérjen a denevér által terjesztett koronavírusok funkcionális  növelésére. A Project Defuse névre keresztelt javaslatot a DARPA elutasította, mert biztonsági aggályok miatt sérti a funkció növelésének kutatási moratóriumát.

Az EcoHealth Alliance javaslatával kapcsolatos főjelentés pár hónapja kiszivárgott az interneten, ez máig ellenőrizetlen maradt. A Project Veritas azt a külön jelentést szerezte meg amit  a Védelmi Minisztérium főellenőrének írt, Joseph Murphy, az Egyesült Államok tengerészgyalogsági őrnagya, a DARPA korábbi munkatársa.

„A javaslat nem említi és nem értékeli a Gain of Function (GoF) kutatás lehetséges kockázatait” – idézet a DARPA elutasító leveléből.

A Project Veritas megkereste a DARPA-t, hogy észrevételeket tegyen a rejtett dokumentumokkal kapcsolatban, és beszélt a kommunikációs vezetővel, Jared Adams-szel, aki azt mondta: „Ez nem hangzik normálisnak”, amikor a dokumentumok eltüntetésének módjáról kérdezték.

[WASHINGTON, DC – 2022. január 10.] A Project Veritas megdöbbentő, soha nem látott dokumentumokhoz jutott a COVID-19 eredetéről, a funkciókutatás megszerzéséről, vakcinákról, a lehetséges kezelésekről, amelyeket tudatosan nem engedtek alkalmazni emberek millióin, és és a Biden kormány mindent megtett , hogy mindez  ki ne derüljön.

 

 

A szóban forgó dokumentumok a Defense Advanced Research Projects Agency, ismertebb nevén DARPA jelentéséből származnak, amelyeket egy szigorúan titkos megosztott merevlemezben  rejtettek el.

A DARPA az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma alá tartozó ügynökség, amelynek feladata a lehetséges katonai alkalmazásokkal kapcsolatos technológiai kutatások elősegítése.

A Project Veritas megszerezte azt a  külön jelentést amit a Védelmi Minisztérium  főellenőrének írt  Joseph Murphy, az Egyesült Államok tengerészgyalogság őrnagya, a DARPA korábbi munkatársa.

A jelentés szerint az EcoHealth  Alliance 2018 márciusában kereste meg a DARPA-t, hogy finanszírozást kérjen a denevér által terjesztett koronavírusok működésének módosítására . A Project Defuse névre keresztelt javaslatot a DARPA elutasította biztonsági aggályok és amiatt hogy ez sérti a funkciókutatási moratórium alapjait.

A dokumentumok szerint a NIAID Dr. Fauci irányítása alatt mégis folytatta a kutatást Wuhanban, Kínában és számos helyen az Egyesült Államokban.

 

Dr. Fauci eskü alatt ismételten kijelentette, hogy az NIH és a NAIAD nem vett részt az EcoHealth Alliance program keretében végzett vírus-módosítási funkciók kutatásában. De a Project Veritas által megszerzett dokumentumok szerint, amelyek felvázolják, hogy miért utasították el az EcoHealth Alliance javaslatát, a DARPA minden bizonnyal funkciószerzésnek minősítette a kutatást.

 

„A javaslat nem említi és nem értékeli a Gain of Function (GoF) kutatás lehetséges kockázatait” – idézi a DARPA elutasító levelét.

 

Murphy őrnagy jelentése a továbbiakban részletezi a COVID-19 funkciónövelési programját (gain of function –  vagyis ártalmatlan vírusok  ártalmassá tétele – szerk.megj.), az ezekhez kapcsolódó dokumentumok elrejtése, a potenciális gyógyító szerek, például az Ivermectin és a Hydroxycloroquine  szándékos kizárását, valamint az mRNS vakcinát.

 

A Project Veritas megkereste a DARPA-t, hogy észrevételeket tegyen az eltitkolt dokumentumokkal kapcsolatban, és beszélt a kommunikációs vezetővel, Jared Adams-szel, aki azt mondta: „Számomra nem hangzik normálisan”, amikor arról kérdezték, hogy a dokumentumokat miért tartották titokban. „Ha valami titkosított, akkor azt megfelelően meg kell jelölni” – mondta Adams. – Egyáltalán nem ismerem a titkosított helyen lévő, jelöletlen dokumentumokat.

A hétfő este közzétett, ezt a történetet megcáfoló  videóban a Project Veritas vezérigazgatója, James O’Keefe alapvető kérdést tett fel a DARPA-nak:

 

„Ki döntött úgy a DARPA-nál, hogy eltitkolja az eredeti jelentést? Olyan intézkedéseket foganatosíthattak volna idejében, figyelmeztethették  volna  a Pentagont, a Fehér Házat vagy a Kongresszust, ami megakadályozhatta volna ezt az egész járványt, és az ehhez kapcsoló manipulációs folyamatot  amely 5,4 millió ember halálához vezetett világszerte, és embermillióknak okozott rengeteg  fájdalmat és szenvedést.”

 

Dr. Anthony Fauci még nem válaszolt a történettel kapcsolatos kérdésekre.

A linkekre ütve elérhetőek a DARPA eredeti angol nyelvű dokumentumai:

A DEFUSE PROJEKT JAVASLAT ELUTASÍTÁSA

VEZETŐI ÖSSZEFOGLALÓ: DEFUSE

AZ ÜGYNÖKSÉG TELJES KÖZLEMÉNYE az újonnan megjelenő patogén veszélyek megelőzéséről (PREEMPT)

Joseph Murphy amerikai tengerészgyalogság őrnagy jelentése a DoD főellenőrjének.

Videó

A Project Veritasról

James O’Keefe 2010-ben alapította a Project Veritas-t non-profit újságírói vállalkozásként, hogy folytassa titkos tudósítási munkáját. Ma a Project Veritas kivizsgálja és leleplezi a korrupciót, a tisztességtelenséget, az önbíráskodást, a pazarlást, a csalást és más helytelen magatartást mind az állami, mind a magánintézményekben, hogy etikusabb és átláthatóbb társadalmat alakítson ki, és peres eljárásokat folytasson a következők érdekében: védelme, védelme és kiterjesztése az emberi és törvény által biztosított polgári jogok, különösen az első módosítási jogok, beleértve a szabad eszmecsere előmozdítását a digitális világban; harcolni és legyőzni bármely ideológia cenzúráját; az igaz jelentéstétel előmozdítása; valamint megvédi a szólásszabadságot és az egyesülési kérdéseket, beleértve a névtelenséghez való jogot is. O’Keefe a vezérigazgató és az igazgatóság elnöke, hogy továbbra is vezesse és taníthassa újságírótársait,

 

A Project Veritas egy bejegyzett 501(c)3 szervezet. A Project Veritas nem szorgalmazza a vizsgálatai során felvetett kérdések konkrét megoldását.

 

VIDEO: A funkció növeléséről (GoF – virusok) szóló katonai dokumentumok ellentmondanak az Amerikai Kongresszusnak eskü alatt tett Fauci vallomásának. Fauci hazudott a kongresszus előtt. És nyilván nem csak ebben.

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile