Aktuális, GREAT RESET, Társadalom

A Schwab féle senki által meg nem választott tömeggyilkosok a háttérben tovább szervezkednek: Egészségügyi Világszervezet újrakezdi a tárgyalásokat a globális „pandémiás szerződésről” a „méltányos”, egyetemes egészségügyi ellátás érdekében

Miközben a világ az orosz-ukrán konfliktusnak nevezett   energetikai háborúra figyel, mely tulajdonképpen Oroszország és a NATO, USA, EU mögött álló és ezeket irányító háttérhatalom háborúja, aközben az Egészségügyi Világszervezet (WHO) senki által meg nem választott, globalista/sátánista tömeggyilkosai a háttérben továbbra is azon a projekten ügyködnek, mely egy megtervezett,  “járványügyi ellenőrzésnek” hazudott  totális kontrollt bevezetve átvehetné a döntésjogot az államok felett.

Kérdés, KI is bízta meg valójában ezeket a szervezeteket, például a WHO-t, hogy ilyen szerepet tulajdonítson magának?

A válasz , legitim módon SENKI nem bízta meg őket, nem hatalmazta fel ezeket az alakokat sem arra, hogy az emberiség sorsáról döntsenek!

Ezek a fals bábszervezetek a globalista háttérhatalmi elit irányítása alatt teljesen jogtalanul hoznak bármilyen döntést. Amennyiben pedig egy ilyen szervezet intézkedései felülírják az államok szuverenitását, úgy elmondhatjuk, hogy megszűnt a demokrácia, a jog, az Alkotmány TEHÁT megszűnt  az ember döntésjoga saját élete felett. 

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete újra összehívta a tárgyalásokat a „Pandémiás Szerződés” létrehozásáról, egy megállapodásról, amely „erősíti a világjárvány megelőzését, a felkészültséget és a reagálást”, valamint egy világméretű egészségügyi rendszert. 

A tagállamok hétfőn másodszor gyűltek össze a svájci Genfben, hogy tárgyaljanak a szerződésről, és július 22-én zárják le a találkozót.

A találkozókat élőben közvetítik az Egészségügyi Világszervezet honlapján, itt .

 

,

A tervezet 4. cikke felvázolja a Szerződés átfogó „elveit”, beleértve az „egyetemes egészségügyi fedezetet”, „méltányosság”, „átláthatóság”, „befogadás”, „nemek közötti egyenlőség” és „sokszínűség”. “

A WHO tagállamai megbízták a Kormányközi Tárgyaló Testületet, hogy 2022 augusztusáig fejezze be a pandémiás szerződés tervezetét.

A jóváhagyást követően Tedros Adhanom Ghebreyesus, a WHO főigazgatója és bármely utódja korlátlan jogkörrel fog rendelkezni a WHO előírásainak végrehajtására.

A szerződés „keretet biztosít a nemzetközi együttműködéshez és szolidaritáshoz”, és olyan kérdésekkel foglalkozik, mint a megfigyelési rendszerek és a járványkitörésekre adott válasz – mondta Ghebreyesus, amikor bejelentette a szerződést egy márciusi sajtótájékoztatón. „A világ nem engedheti meg magának, hogy megvárja, amíg a járvány véget ér, és elkezdheti tervezni a következőt.”

1adb1f82-SVÁJC-EGÉSZSÉGVÍRUS-KI

2020 júliusában Donald Trump volt elnök hivatalosan is kilépett az Egyesült Államokból az Egészségügyi Világszervezetből.

Közvetlenül hivatalba lépése után Joe Biden visszavonta a döntést, és az egyik legelső elnöki fellépésével visszahozta az Egyesült Államokat a WHO-ba.

Aztán 2022 januárjában Biden Egészségügyi és Humánszolgáltatási Osztálya titokban benyújtotta a WHO-nak a 2005-ös Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat, egy létező egészségügyi egyezmény megreformálását célzó módosítási javaslatokat „A WHO felkészültségének és az egészségügyi vészhelyzetekre való reagálás erősítése” címmel.

A módosítások a nem megválasztott bürokraták nemzetközi testületét nagyobb felhatalmazással ruházzák fel annak meghatározására, hogy mi minősül világjárványnak, mikor van folyamatban a világjárvány, meddig tart a világjárvány, és hogyan lehet „megelőzni, észlelni és reagálni a jövőbeni nemzetközi jelentőségű közegészségügyi vészhelyzetekre”. a WHO teljes jogkörének átruházása a vészhelyzeti műveletek felett az Egyesült Államokban „közegészségügyi vészhelyzetben”.

A Biden-adminisztráció módosításait több más ország módosításaival együtt egyesítik, hogy létrehozzák az új globális „Pándémiás Szerződést”, amely tagállamait a nemzetközi szervezet fennhatósága alá vonná.

A WHO 2021 decemberében tartotta első ülését a világjárványról szóló szerződés tervezetének megtárgyalására .

A WHO webhelye szerint 2021. március 30-án a világ 25 vezetője bejelentette „sürgős felhívását egy Nemzetközi Pandémiás Szerződés megkötésére”, kijelentve, hogy egy ilyen szerződésre van szükség a világjárványok elleni egységes globalizált válasz megszervezéséhez .

Miközben a WHO kihasználja a COVID-járványt a nemzetközi orvosi szuverenitás tartós megszerzésére, Yuval Noah Harrari, a Világgazdasági Fórum, Klaus Schwab alapítójának főtanácsadója kijelentette, hogy a globalista elitek manipulálni fogják a „válságot”, hogy világkormányt hozzanak létre.

„A katasztrófa megnyitja az ajtót” olyan átfogó átalakulások előtt, amelyeket az emberek egyébként soha nem fogadnának el – mondta Harari.

Forrás: GateWayPundit

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile