Aktuális, Belpolitika

„ A szabadságra, normális életre vágyó embereknek meg kell adni az összefogás lehetőségét!”- jelentette ki Mihai Lasca független parlamenti képviselő (+VIDEÓ)

Egyre több helyen kezdtek el szerveződni civil,normális életre vágyó  csoportok és nagyon sokan közülük MIHAI LASCA, Bihar megyei független, parlamenti  képviselő mellé csatlakoztak már eddig is. Úgy látszik, a „súly alatt nő a pálma” szólás nem veszített érvényességéből ezekben a covid-terrorizmustól megnyomorított hónapokban sem, ugyanis egyre több ember áll ki nyíltan azért, hogy nem szabad a jelenlegi pandémiás mizériával terhelt életmódot folytatni, hanem kötelezni kell a kormányokat, hogy engedjék visszatérni az embereket, az emberhez méltó, normális, megszokott mindennapokhoz.

Mihai Lasca, független parlamenti képviselő

Ez persze nem megy egykönnyen, hiszen azok, akik nyilván hosszú évek óta készítették elő ezt az egész Covid19 féle társadalmi és biológiai állóháborút, nem igazán fognak meghatódni attól, hogy a racionálisan mérlegelő, öntudatos polgároknak tele van a hócipőjük a rengeteg, „hivatalosított” hazugsággal, melyekkel a globalista  „covid-kormányok”  rémisztgetik és vezetik félre az embereket.

Nincs ez másként Romániában sem, ahol a politikusok zöme a globalista terv szerint beállt a covid-terrorizmus végrehajtóinak sorába és úgy tűnik, egyetlen életcéljuk maradt , a covid kísérleti vakcina propagálása s ehhez kapcsoltan az ún. „vakcina igazolványokkal” (Green Pass) rabszolgasorsba, modernkori idomított főemlős populációvá változtatni az emberi társadalmat.

Érdekes jelenség, hogy az évek óta  valóságos érdekképviselet nélkül maradt erdélyi magyarok ebben a kritikus, háborús helyzetben jutottak el odáig, hogy hangosan szót emelnek azért, hogy a magukat erdélyi magyar érdekképviseltnek valló RMDSZ-es politikusok a covid-terror idején is a nép, az erdélyi magyarság ellen tesznek, és ők sem mások mint hű „gestapós” verőlegényei a covid-terroristáknak

Egyre több helyen kezdtek el szerveződni civil csoportok és nagyon sokan közülük Mihai Lasca, Bihar megyei független képviselő mellé csatlakoztak már eddig is.

Lasca, képviselői karrierjét az AUR pártban kezdte, azonban pár hét alatt kiderült, a Bihar megyei fiatal politikus és a furcsa, szélsőséges elvektől sem idegen AUR  nem egy kottából játszik, így Lasca kilépett az AUR-ból, s azóta független parlamenti képviselőként emelt nyíltan szót az embereket ért sérelmekért,jogfosztásokért. Ő volt egyike azoknak, akik a parlamenti pulpitusról bírálták és ítélték el a kötelező maszkviselést, az eszetlen oltási propagandát és az egész emberiségellenes, a tudományt is meghazudtoló „szanitár-diktatúrát”, mely több áldozatot szedett az elmúlt két esztendő alatt, mint akármelyik veszedelmes vírus.

Mihai Lasca hamar nagy népszerűségre tett szert, az emberek szemmel láthatóan értékelik bátor, igazságkereső, istenhivő és emberséges kiállását. Mint kiderült Lasca egyik célja, hogy nemzeti megkülönböztetés nélkül egyesítse azokat a román állampolgárokat, akik nem félnek nyíltan fellépni azért, hogy visszakapják normális emberi életük  s egy olyan világba élhessenek s nevelhessék gyermekeiket, ahol az ember Ember marad és nem egy QR kóddal ellátott, oltott rabszolga emberszabású főemlős.

Az elmúlt hetekben több helyre hívták a képviselőt az emberek eszmecserére, beszélgetésre, szombaton, november 27-én például egy nagyszalontai tiltakozó megmozduláson vett részt. Ez a második ilyen fórum volt Nagyszalontán, 3 héttel ezelőtt már tartottak egy gyülekezést, ahol szintén a vakcina igazolvány és a kötelező covid szérum ellen szólaltak fel.

A politikus  Facebook oldalán egy felhívást tet közzé, melyben tudatta, polgári találkozók sorozatát tervezi, hogy lehetőséget adjon az összefogásra minden olyan román állampolgárnak, románoknak, magyaroknak, cigányoknak, szászoknak, akik emberi, szabad és normális életet akarnak ismét.

Ez jelent ott meg:

“Apelul lui Mihai Lasca către cetățenii români care vrea  o viață normală, decentă:

„Dragi bihoreni, am demarat proiectul de unire la oamenilor care cred în libertate, indiferent de etnie sau situație medicală, începând cu această săptămână.În perioada următoare ne vom afla în următoarele localități: Marghita, Valea lui Mihai, Săcuieni și Diosig.”

Pentru cei interesați să fie prezenți la întâlniri îi rugăm să ne contacteze la numerele de telefon sau lăsați un comentariu la această postare:
🇷🇴 0749177983 și
🇭🇺 0750773630

Mint megtudtuk, a képviselőt a következő hetekben több Bihar megyei településre hívták meg, sőt a székely megyékből is nagyon sokan jelentkeztek, zömmel magyarok, akik szeretnék, hogy az áruló RMDSZ helyett új politikai vonal alakuljon, ahol az erdélyi magyarok valós érdekvédelemre és képviseletre, nem pedig az erdélyi magyarság létezésével visszaélő politikai prostituáltakra voksolhatnak.

Lasca elmondta minden megkeresésre válaszol, és minden közösséghez megpróbál csapatával eljutni, mert ezekben a nehéz időkben egyetlen megoldás az ÖSSZEFOGÁS!

Egy előző fórum, románok, magyarok együttesen akarnak összefogni  a covid-terrorizmus ellen, hogy újra, normális, emberi életet élhessenek és gyermekeiknek legyen jövőjük!

A független parlamenti képviselő oldalán elérhetőségek is vannak, ahol mind a közösségek, mind a bajba került polgárok fordulhatnak segítségért, tanácsért. Lasca tanácsadói között több magyar is akad, így a magyar nemzetiségű polgároknak magyar nyelven is állnak rendelkezésére, ha azoknak szükségük van bármilyen jogi támogatásra, segítségre.

A nagyszalontai találkozón az emberek szót emeltek a kötelező vakcina igazolvány ellen, az egész, hazug pandémiás rémtörténet ellen. Remélhetőleg egyre több ilyen közösség alakul és az emberek összefogva le tudják győzni ezt a társadalmi rémséget, ami immáron két esztendeje itt is megrontotta az emberek életét.

Szőke Mária

Mihai Lasca egyik parlamenti felszólalása:

 

 

 

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile