Aktuális, Dokumentáció, GREAT RESET

A tömeggyilkosok még szabadlábon! Az oltás hosszútávú mellékhatása a rák – Bizonyítékokkal álltak elő a kutatók: A COVID-19 mRNS „vakcinák” rákot okoznak

Megdöbbentő de várható  leplezés zajlik éppen a Covid-19 elleni „védőoltás” nők egészségére gyakorolt ​​következményeinek felderítésére. De sajnos a legrosszabb még hátravan.

Tudományos bizonyítékunk van arra, hogy a Covid-19 mRNS injekciók petefészek-, hasnyálmirigy- és mellrákot okozhatnak.- olvasható a The Expose oknyomozó portálon.

 

 

A homológ rekombinációs DNS-javító útvonal az egyik olyan mechanizmus, amelyet a szervezet arra használ, hogy megakadályozza a sejtjei rákos elváltozását a környezeti stressz hatására.

Ennek az útvonalnak az egyik legfontosabb összetevője a P53 tumorprotein (p53), a „genom őre”. Megvédi sejtjeinket a sejtkárosodástól. Sejtes stressz hatására a p53 működésbe lép, szabályozza a génexpressziót a DNS-javítás, a sejtosztódás és a sejthalál szabályozása érdekében. Ez a rák leggyakrabban mutált génje.

2021 októberében két nemzetközileg elismert  tudós, Jiang és Mei, szakértői értékelést követően publikáltak egy tanulmányt az MDPI -ben, amely kimutatta, hogy a SARS-Cov-2 tüskeprotein eltörölte/semlegesítette az immunrendszer természetes válaszát ,  a limfociták DNS-javító mechanizmusát.

Magyarán szólva az mRNS  génterápiás COVID szérum kikapcsolja/ átprogramozza  az emberi szervezet természetes immunitását, így az egyén fokozottan  veszélyeztetve lesz minden a szervezetét ért betegség által.

A SARS-CoV-2 vírus hatása a homológ javítás (HR) hatékonyságára limfocitákban

A vírustüske fehérje annyira mérgező volt , hogy az immunrendszer megszokott reagálási folyamatát  és a természetes védekezőrendszer 90%-át kiütötte.

Ha az egész tüskeprotein a sejtmagba (a petefészkekbe) kerülne, és elegendő mennyiség keletkezne belőle, és elég sokáig megmarad a szervezetben, mielőtt a szervezet képes lenne megszabadulni ettől, az rákot okozna. Szerencsére természetes fertőzés esetén ez nem valószínű.

Sajnos a kísérleti mRNS méreginjekció  tüskefehérje termelődését idézi elő (a teljes hosszúságú tüske pontosan megegyezik – aminosav helyett aminosav – a vírus tüskeproteinjének teljes hosszával¹) a sejtmagban2 és annak környékén, és legalább 60 napig termelődik. szinte biztosan hosszabb³.

A „tényellenőrzők” azt mondták, hogy a vírustüskeprotein nem jut be a sejtmagba, annak ellenére, hogy a szakértő tudósok kimutatták, hogy ez abszolút igen.

Konfokális mikroszkópos vizsgálat, amely azt mutatja, hogy a spiker protein (zöld) proliferálja a sejtmagot (kék)

A közegészségügyi hatóságok és a szabályozó hatóságok azt mondták, hogy az oltóanyag-tüskeprotein nem jut be a sejtmagba annak ellenére, hogy az mRNS-gyártók erről képeket küldtek be nekik sürgősségi alkalmazásuk részeként.

Tehát bekerül a sejtmagba, de a hivatalos jelentés  szerint néhány óránál tovább nem marad a szervezetben. A világ egyik legelismertebb molekuláris biológiai csoportja, a Stanford Egyetemen végzett hatalmas tanulmány azonban kimutatta, hogy az mRNS (amely a vakcina tüske-antigénjét termeli) 60 nap után is jelen volt és aktív a szervezetben .

Jiang és Mei teljesen logikusan és ésszerűen figyelmeztetett arra, hogy az mRNS tüskefehérje valószínűleg ugyanolyan hatással lesz a p53-on, mint a vírus tüskefehérje, és ezért rákot okoz.

Az EOC szerzői Eric Freed, a Modernát finanszírozó amerikai Nemzeti Egészségügyi Intézet (NIH) vezetője, a COVID mRNS méreginjekció  szabadalom birtokosa, valamint Oliver Shildgen, a tanulmányt eredetileg elfogadó folyóirat tényleges szerkesztője voltak!

És egyikük sem jelentette be az összeférhetetlenséget.

Bebizonyosodott tehát, hogy  nagy mennyiségben, a sejtmag közvetlen közelében, hosszabb  ideig keringő tüskefehérje továbbra is képes rákot indukálni ezekben a sejtekben (petefészek, hasnyálmirigy, mell, prosztata, nyirokcsomók).

Ezeknek a rákoknak a kialakulása évekbe telhet, így lehetséges, hogy 5 vagy 10 évig nem látunk sok biztonsági jelzést.

Tehát az mRNS vakcinák/méreginjekciók  egyik hosszú távú veszélyes mellékhatása a rák.

Bővebben itt – A bizalmas Pfizer-dokumentumok kizárólagos vizsgálata szerint a COVID-oltás tömeges elnéptelenedést fog okozni

Források/Referenciák

The Expose

https://sciencebasedmedicine.org/spike-proteins-covid-19-and-vaccines/

https://www.tga.gov.au/sites/default/files/foi-2183-09.pdf

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35148837/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8786601/

https://www.cbsnews.com/news/moderna-covid-vaccine-patent-dispute-national-institutes-health/

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile