Aktuális, tanulmány, Tények mögött a lényeg, Tudomány

Azoknak, akik még nincsenek tisztában azzal, hogy mit fecskendeznek be “védőoltás” címszó alatt az emberek testébe – Biológia, elektronika és nanotechnológia az Új Civilizáció pirkadatán – Több szálon futnak a “járvány” eseményei

Az alábbi tudományos tanulmány segítségével közérthető betekintést szeretnénk nyújtani az átlag, mindennapi embereknek, azokról a technológiákról és azok leendő alkalmazásukról, ami egyidőben fut a COVID19 néven ismert “járvány” projekttel.

Nagyon sok híres egyetemi professzor, valamint kutatók, és nanotechnikai mérnökök tanulmányai következnek az alábbiakban.

Sorozatunk ELSŐ RÉSZE:

 

A grafén azonosítása, az önszerelvények és a mikrotechnológia

 

JANUÁR 09, 2022

A La Quinta Columna új optikai mikroszkópos képeket oszt meg a grafénről, az önszerelvényekről és a mikrotechnológiáról.

Ez egy áttekinthető, tudományos tényekkel igazolt összefoglaló, amelyet megoszthat azokkal is, akik még nincsenek tisztában azzal, hogy mit fecskendeznek be “védőoltás” címszó alatt az emberek testébe.

További részletek az Orwell City által ebből az alkalomból készített videóban .

https://rumble.com/vs7j0r-identification-of-graphene-self-assemblies-and-micro-technology.html

Videó: Ez a COMIRNATY Pfizer vakcina valódi tartalma.

 

 

Ricardo Delgado: Nézzük meg a videót. Ahogy mondom, három részre oszlik:

1. Grafénszerű objektumok azonosítása. Mindegyik nagyon világos. Nagyon.

2. Önálló szerkezetek azonosítása vagy megjelenítése.

3. És végül a mesterséges minták és a mikrotechnológia azonosítása.

Folytassuk.

Videó: Képgaléria a COMIRNATY Pfizer “vakcináról”. Optikai mikroszkóp Haxon Aquiles II Graphene, önszerelvények és mikrotechnológia. Grafén azonosítás a mintákban.

Ricardo Delgado: Nos, most a tipikus grafént nézzük, amely abban a híres hidrogélben lebeg. Tisztában vagyunk vele, hogy a mintákat miért tartották nagyon különleges körülmények között. És azért, hogy a hidrogél ne párologjon el könnyen. Lát? Most már értjük az egészet, logikusan. A grafénnek van néhány nagyon jellegzetes tulajdonsága, mint például a redők. A szélei általában önmagukban vannak behajtva.

Fényképek és videók keverékét nézi.

 

 

Nem, a grafén nem az, amelyik önmagában összeszerel. A többi szerkezet összeszerelhető vagy önállóan összeszerelhető.

A grafén azért van, hogy kisugározzon, megsokszorozza a telefonantennákból érkező gigahertzes sugárzást.

És hogy ezek az önállóan összeállított szerkezetek – amelyeket most látni fogunk – csatlakozhatnak és működhetnek. Oké? Önszerelvények azonosítása. Mert a terahertz sávban dolgoznak. Tehát a grafén felerősíti ezt a jelet. Ez nyilvánvalóan három különböző struktúra egyesülése vagy önszerveződése. Itt cikkcakk mintában vannak elrendezve. Ahogy a közelmúltban a tudományos irodalomban megjelent cikkekben láttuk.

Itt jön egy másik. A bal oldali éppen úton van, hogy csatlakozzon ehhez a gubanchoz. És akkor mikroáramköröket képeznek a testben. Szerezd meg? És persze most mondom, hogy a sók kristályosodásával kapcsolatos összes tudományos irodalomnak, mint például a szacharóznak, ami állítólag az oltóanyagban van, semmi köze ehhez. Abszolút semmi köze hozzá. Itt is látunk egy kis darabot belőle.

 

Azt gyanítjuk, hogy a mechanizmus, amellyel ez az önszerveződés megtörténik, a teszlaforézis. Ez a külső elektromágneses mező. Maga a környezet sugárzása. Különböző frekvenciaminőségeket sugároznak jelenleg, mint tudjátok. Itt a jobb oldalon van egy másik.

Teszlaforézis:

 

 

Nanocsövek összeszerelése! Paul Cherukuri a Rice Egyetem kutatója és csapata bemutatja a teszlaforézist (Teslaphoresis)

április 14 2016

Rice Egyetem

Az edényben lévő szén nanocsövek másodpercek alatt nanoszálakká állnak össze a Rice Egyetem tudósai által létrehozott egyedi Tesla tekercs hatására. A tudósok azonban nem korlátozzák az általuk Teslaphoresisnek nevezett jelenség iránti törekvéseiket az egyszerű nanovezetékekre. A Paul Cherukuri Rice-kutató által vezetett csapat úgy látja, hogy találmánya utat nyit az anyag alulról felfelé történő nano- és makroléptékű összeállítása felé. Még a vontatósugár-effektusra is utalhat, ha egy összeszerelt nanoszálat a tekercs felé húznak. Bővebben itt:

https://news.rice.edu/news/2016/nanotubes-assemble-rice-introduces-teslaphoresis

 

Ezek olyan képek, amelyeket kezdetben észre sem vesznek. Ha azonban megértjük a mögötte álló tudományos irodalom ismeretét… És hát, nagyjából ezt láttuk élőben is. Ezek a képek eléggé feltűnőek. Különösen az utolsókat, amelyek mesterséges mintáknak felelnek meg. És elmondhatom, hogy amint ezt az információt a lakosság elé tárják, még a leginkább “covidian” is, ha szabad ezt a kifejezést használni, hajlamosak könnyen felébredni, ahogy fokozatosan asszimilálják azt a hipnózist, amelynek alávetették őket. a média…

Ez is a grafén.

 

 

Úgy tudjuk, a 2019/2020-as kampány időseinknek szánt influenza elleni oltóanyaga – különösen a Chiromas vakcina, amelyet akkor mikroszkóp alatt is elemeztünk – gyakorlatilag csak grafént tartalmazott. Ez lehetővé teszi a besugárzást és a kétoldali tüdőgyulladást. Grafén nagyobb mennyiségben.

Ezek azonban nem csak grafént hordoznak, hanem, mint látható, mindezt a “tüzérséget” is. Itt látható, hogy az alsó darab egyre közelebb kerül a fentihez. A következő képkockában pedig láthatod, hogyan csatlakoztak már. Látják?

 

 

Ezt nevezik kétdimenziós anyagok önszerveződésének. Gyakorlatilag… Mondhatjuk, hogy ebben az értelemben kétdimenziósak. Mesterséges minták és mikrotechnológia azonosítása a mintában. Most mesterséges mintaazonosítás. Látták ezt annak idején élőben. ( lásd. videó)

 

 

Néhányan pedig az én hangommal szerkesztették ezt a videót, és egyfajta fehér kört tettek helyette. És ez egy videó, amely a Nemzeti Hírszerző Ügynökségnek és a kormánynak köszönhetően egyre terjed. Vírusossá teszik, hogy továbbra is összezavarják és hiteltelenítik a La Quinta Columna üzenetét. Ez az, amit csinálnak.

 

Itt cseréljük ki a szűrőt, hogy valami jobb legyen.

 

Ha megnézed a széleket – látni fogod azon a szögletességen –, hogy ez egy mesterséges tárgy. Ez nem kikristályosodás, ahogy annak idején egyesek el akarták hitetni az emberekkel. Vagyis néhány ember számára minden megengedhető, hogy megpróbálják félretájékoztatni és hitelteleníteni azt a hatalmas kutatómunkát, amelyet a La Quinta Columnában végzünk. Ezután olyan tárgyakat fog látni, amelyek különböznek azoktól, amelyeket ezekben a napokban figyeltünk meg.

Lehetséges. Kérdezd meg tőlem, hogy kifejlődik-e egy csepp vér. A vér az eritrociták (vörösvérsejtek) összecsomósodását teszi lehetővé. Ahogy az oltottak vérében is látjuk. Ez egy másik függőben lévő elemzés az összes elvégzendő feladat közül. Miért? Mert az oltóanyagba pontosan bevitt grafén elnyeli a sugárzást és megsokszorozza azt. Tehát bizonyos értelemben az eredmény a híres rouleaux-effektus.

 

 

Itt jól látható, hogy mik lennének az alkatrészek. Ezek olyan alkatrészek, amelyek úgy néznek ki, mint valami áramkör része.

 

 

 

Jól mutatjuk a szögeket, hogy lássuk, ez mondjuk egy mesterséges eszközre egyértelműen reagál. És ennek semmi köze nincs a kristályosodáshoz vagy a sók elrendezéséhez. A sók így nem kristályosodnak ki. Főleg nem a szacharóz. Megkeresheti a tudományos irodalomban is, amelyet a Google-on talál. Sőt, lefényképezheti ezeket, és megkérdezheti a Google-tól, hogy mi az. Átirányítják az áramköri és nanotechnológiai cégekhez. Valahogy, ahogy a chatben mondják, csak annyit tettek, hogy több hitelt adtak nekünk. Olyan ügyetlenek.

 

“Úgy néznek ki, mint a diódák” – kommentálta itt valaki. Egyes nano-rektennák * dióda egyenirányító hidakkal rendelkeznek, amelyek egyenáramról váltóáramra vezetnek, így mindez működhet. Ez valószínű. Nyilvánvalóan ez mikrotechnológia. Ez az, ami eltakart, vagy ami eltakart, ami elrejtett, az a híres hidrogél. És ezért kellett különösen hideg hőmérsékleten tartani. Hogy a minta párolgása ne folytatódjon, és ez megfigyelhető volt. Ahogy például Japánban már megtörtént. Azt pedig már tudja, hogy abban az országban több millió oltási tételt vontak ki a forgalomból. Tételek a Modernától.

Itt ezt most több mint 1000-es nagyítással látod.

 

Kipróbáltam a közeli mágneseket. Megpróbáltam ultraibolya sugárzás stimulációjának kitenni. Folytatnunk kell a tesztelést. De ne feledje, hogy a mágneses hatás mindenekelőtt a test belsejében jön létre hidrogénnel érintkezve. Ha betesszük a mikrohullámú sütőbe – a párolgáson kívül – biztosan történhet valami. Megtehetem. De mindenesetre, amikor betettük a mikrohullámú sütőbe, vagy a házon kívül hagytuk a frekvenciák minőségével és a méterenkénti voltokkal, ami éppen ebben a pillanatban kibocsátott – ahogy már a teszteket is elvégeztük –, azt láttuk, hogy gyakorlatilag ugyanaz. történt.

 

Itt nagyon világos.

 

 

 

Ott ez egy kicsit jobban fejlődik, ahogy telik az idő. Tegyük fel, hogy a minta fejlődik. Ez a tudományos irodalomban is eléggé megtalálható. Elég gyakran. Körülbelül 50 mikron nagyságú lehet. 50-100 mikron széles.

Nyilvánvaló, hogy az anyagok vagy sók kristályosodása nem így megy végbe. És végül, az idő múlásával kidolgozottabb kép.

Forrás: Orwell City

(E cikk értelmezéséhez mérnöki segítséget vettünk igénybe – szerk. megj. )

*  A rectenna – egyenirányító antenna, olyan antenna, amelyet a mikrohullámok egyenárammá alakítására használnak. Mivel az antenna bármilyen típusú eszközre utal, amely az elektromágneses hullámokat elektromos árammá alakítja át, vagy fordítva, a rectenna egyszerűen egy mikrohullámú antenna , ellentétben a mindenütt megtalálható rádió- és TV-antennákkal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile