Aktuális, Tények mögött a lényeg

Boldog békeidők, mikor a globalista COVID-hazugság előtt maga Anthony Fauci is képes volt igazat mondani a védőoltásokról (+magyar feliratos VIDEÓ)

A 2 éve elszabadított COVID19 p(l)andémia és az ehhez kapcsolódó vakcina-terrorizmus egyik címerállata, azaz reklámarca  Anthony Fauci amerikai orvos, virológus,  Joe Biden USA elnök egészségügyi főtanácsadója és az Amerikai Járványügyi Intézet vezetője.

 

Fauci a COVID19 hadművelet során inkább hírhedt lett mintsem híres, ugyanis az ő nevéhez kötik azokat a tudományosan nem indokolt, az emberiség lélektani megtörésére hivatott intézkedéseket, hazug, áltudományos rendeleteket, mint a kötelező maszkviselés, a „szociális távolságtartás” és végül de nem utolsósorban, a védőoltásoknak nem nevezhető,  konkrétan rengeteg eleinte eltitkolt veszélyes mellékhatást okozó, biológiai fegyvernek bizonyuló mRNS COVID-vakcinák bevezetése és rákényszerítése az emberekre.

Egy régebbi videó felvételből azonban kiderül, FAUCI NAGYON IS TISZTÁBAN VOLT AZZAL A KEZDETEK ÓTA, MEKKORA MEGSZERVEZETT  HAZUGSÁG AZ EGÉSZ COVID MIZÉRIA ÉS ENNEK FŐATTRAKCIÓ A KÖTELEZŐ OLTÁS.

FAUCI UGYANIS PÁR ÉVE MÉG ORVOSAKÉNT ÉS NEM TÖMEGGYILKOS NÉPIRTÓKÉNT NYILATKOZOTT A VÍRUSOK ELLENI OLTÁSOKRÓL, AHOL ELMONDTA, A VÉDŐOLTÁSNÁL  LÉNYEGESEN ERŐSEBB A TERMÉSZETES IMMUNITÁS KIALAKULÁSA ÉS HOGY EGY AZ ADOTT VÍRUSFERTŐZÉSEN ÁTESETT EMBERNEK SEMMI SZÜKSÉGE MÉG VÉDŐOLTÁSRA IS.

A  videót  Rand Paul szenátor tette ismét közzé, azzal a lényegre tapintó megjegyzéssel,hogy íme, mikor Dr. Fauci orvosként, virológusként és nem népirtóként nyilatkozik,képes igazat is mondani a vírusfertőzésekről és a védőoltásokról.

Rand Paul (R-KY) szenátor megjegyezte, hogy Dr. Anthony Fauci egyszer régen azért képes volt „igazságot mondani” a természetes immunitásról – ezt a valóságot a Fehér Ház egészségügyi főtanácsadója nagyrészt elutasította a kínai koronavírus-járvány során.

 

– Hmmm… Valaha Anthony Fauci tudott igazat mondani… Mi történt?  – kérdezte Paul a Fauci egy régebbi klipére hivatkozva a CSPAN-on, ahol a National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) vezetője határozottan megvédte a betegség elleni természetes immunitás koncepcióját.

Arra a kérdésre, hogy valakinek, aki 14 napja influenzás volt, szüksége van-e influenza elleni védőoltásra, Fauci azt mondta: „Nos, nem.  Ha 14 napig influenzás állapotban van, akkor a lehető legjobban védett, mert a legjobb védőoltás az, ha megfertőzödsz.”

„Ha valóban influenzás valaki, akkor semmiképpen nincs szüksége influenza elleni védőoltásra” – folytatta, hozzátéve, hogy „nincs rá szüksége”, mert „a legerősebb védőoltás az, ha megfertőződik és így kialakul a természetes védettség”.

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile