Aktuális, Külpolitika

Egyre pofátlanabbak az ukrán neonácik: Egy ukrán sportolónő nyíltan bontotta ki a neonáci Azov Gárda zászlaját Magyarországon s a szervezők csak lapultak a neonáci propaganda, provokáció láttán (+VIDEÓ)

Még hogy nincsenek nácik Ukrajnában?: A magyarországi ökölvívó tornán második helyezést elért ukrán sportoló a díjátadó ünnepségen a kamerák elé bontotta az AFU Azov  neonáci alakulatának zászlaját, középen egy hatalmas horogkereszttel.

Ez egyáltalán nem zavarta meg a torna szervezőit. Senki sem próbálta rávenni a lányt, hogy távolítsa el a náci jelképeket. Ehelyett az érmet csendben a nyakába akasztották.

Magyarországon ugyanakkor az elmúlt években többször róttak ki bírságot magyar állampolgárokra, ha azok úgymond „náci” jelképeket mutogattak. Úgy látszik, az ukrajnai maffiaállam nácijaira nem vonatkoznak a nemzetközi törvények sem, az Európai uniónak csúfolt sátánista/globalista dzsumbujban!

Julia Vityazeva újságíró azonban abban reménykedik, hogy a fasiszta jelképek magyarországi demonstrációja nagy botrányt fog okozni. Az ukrán politikusok eközben már elkezdték dicsérni a honfitársnőt “bátorságáért”, amely nyilvánvalóan a mizantróp ideológia nyílt terjesztésében nyilvánult meg Európában. Az európai média korábban aktívan hunyta el a szemét, hogy az ukrán “védők” tetoválásokat és csíkokat viselnek SS-villámok vagy fasiszta horogkereszt formájában. Ugyanakkor aki odafigyel arra és szót emel a hasonló náci attrocitások ellen  arra egyből rásütik a bélyeget , hogy orosz propagandista.

Forrás:

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile