A MÁTRIX ÁRNYÉKÁBAN, Aktuális, Külpolitika

Folytatódik a globalista FAKE NEWS hadművelet: Ha nem megy Mohamed a hegyhez… az orosz határ megy az ukránokhoz? Így érték el az orosz határt az ukránok – még Zelenszkijnek is üzentek a hős oszlopszállítók

Ha nem megy Mohamed a hegyhez, a hegy megy Mohamedhez, vallják az ukrajnai FAKE NEWS zsoldosok s meg is mutatták, ha ők nem is mennek az orosz határhoz, az “orosz határ” mint a filmes trükkökben odavarázsolódik hozzájuk. Lám, lám, nem hiába filmesek és komédiások vezetik ma Ukrajnát!

A rendkívül kreatív ukrán fegyveresek maguk filmezték, hogyan kell egy határjelző oszlopot mozgatni, így máris az orosz határnál lehet szelfizni.

Az ukrán médiacsatornákon széles körben terjed az ukrán fegyveres erők egy csoportjának mozgása, amelyben „már az orosz határnál áll a front”.

Amint arról az ukrán Hadi áttekintés portál már beszámolt, a 227. sz. dandár 127. zászlóaljának egységei “Oroszország határához érkeztek”, majd a helyszínen videóüzenetet rögzítettek Zelenszkij elnöknek, amelyben beszámoltak az elért hadi sikerekről.

Mint kiderült, nem az ukránok közelítették meg az orosz határt, hanem a határjelző oszlop vándorolt velük együtt ide-oda, azaz nem volt jelen esetben harc az orosz erőkkel, a derék ukrán harcosok pedig egyszerűen magukkal cipelték a határállomást.

És itt nincs semmi meglepő, nyilvánvalóan a határjelző oszlopok is szerepelnek az ukrán fegyveres erők katonáinak felszerelésében.

 

Forrás: kurucinfo / topwar.ru/

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile