Aktuális

Hivatalos: az Egyesült Államokban a CDC elismerte, a PCR tesztek alkalmatlanok a vírusok megkülönböztetésére – Egy kamu teszttel ejtették túszul a földi társadalmat, ez volt eddig az emberi civilizáció legnagyobb átverése (+VIDEÓ)

A Centers for Disease Control and Prevention (CDC) szinte teljes titokban, minden  média nyilvánsság mellőzésével visszavonta a PCR-tesztek alkalmazását, mint olyan érvényes tesztet, ami alkalmas  lenne a SARS-CoV-2 vírus kimutatására és azonosítására.

A PCR teszt ugyanis erre teljesen alkalmatlan, és ezt a CDC most hivatalosan elismerte.- adta hírül a The Burning Platform

A CDC elismeri azt is, hogy a PCR-teszt nem tud különbséget tenni a SARS-CoV-2 és az influenzavírus között. Tehát a Földön embermilliókat vegzáltak, helyeztek karanténba  az elmúlt két évben hamis pozitiv tesztek miatt, és sokaknak ez az életébe került szószerint. A közmédiában naponta ismertetett járványügyi adatok pedig mindvégig hamisak voltak.

 

Hónapokkal ezelőtt már sajtónyilvánosságot kapott az Egyesült Államokban, hogy az „egészségügyi hatóságok” meghozták ezt a döntést, de 2021 végéig a hatóságok tudatosan visszatartották ennek a végrehajtását. Szükségük volt ugyanis a hamis tesztre, hogy fenntartsák az emberekben a  félelmet, hogy korlátozásokat és törvénytelen és semmi orvosi alappal nem rendelkező  kontrollt vezessenek be a társadalomba, egy hamis, alkalmatlan teszt erőszakos alkalmazásával, hogy minél több oltást, és ezáltal minél nagyobb profitot érjenek el.

Rendkívüli, hogy a CDC ezen intézkedése, azaz az, hogy  PCR teszt visszavonása nem kapott semmilyen média, sem a politikusok figyelmét.

Dr. Kary Mullis, Nobel-díjas tudós a PCR-eljárás feltalálója néhány évvel ezelőtt nyilvánosan ismertette, hogy „a PCR –teszt egy genetikai folyamatra mutat csupán rá. Nem azt mutatja ki, hogy beteg vagy.” Nem lehet ezzel egy diagnózist, vagy egy fertőzés jelenlétét kimutatni. Tehát ezt a diagnosztikai segédeszközt soha nem Covid-tesztnek szánták.

Dr. Pascal Sacre, belga reanimációs szakorvos elmondta, hogy az RT-PCR eljárással a covid-éra alatt sorozatosan és tudatosan visszaélték, és könyörtelen és szándékos stratégiaként alkalmazták, hogy hamis teszteredményekre alapozva egy világjárvány látszatát keltsék. Mindez valójában emberiség elleni bűncselekménynek számít és sérti az állampolgárok emberi és alkotmányos jogait.

Amint arról az elmúlt hónapokban, a hatalmas média cenzúra ellenére is több cikk beszámolt, a PCR-tesztet szándékosan olyan magas ciklusokkal végezték, amelyekről ismert volt, hogy hamis pozitív eredményeket produkáltak. Az állítólagos „Covid-ügyek” többsége nem volt más, mint szándékos kitaláció. Az ebbe beszervezett  kórházak részesei voltak ennek  a megtévesztő átverésnek, mert anyagi jutalommal ösztönözték őket arra, hogy gyakorlatilag minden halálesetet „COVID-halálként” jelentsenek. Könnyű volt megtenni, mivel minden bármilyen okból haldokló személynek PCR-tesztet végeztek, amely akár 97%-ban hamis pozitív eredményt produkált, és így mindent egyértelműen „Covid-halálnak” nyilvánították, meghamisítva ezzel diagnózisok és halotti bizonyítványok százezreit.

A világ előtt az a kérdés , hogy vajon az „egészségügyi hatóságok” valóban csak a Big Pharmát szolgálták , ahogy Robert F. Kennedy, Jr. bebizonyította, s hogy a politikusokat és a hazug , félrevezető médiát felelősségre vonják-e a történtekért, a folyamatos hamis adatokkal való manipulálásért, és azokért a halálesetkért, melyek a hamis, a PCR tesztekre alapozott covidkezelések miatt következtek be?

És a hamis PCR tesztekre alapozták világszerte az értelmetlen lezárásokat, hatalmas gazdasági károkat okozva a vállalkozóknak, valamint a nürnbergi kódex megsértését a kötelezővé tett, kényszerített oltásokkal.

A világ népeinek végre fel kell fognia, meg kell értenie, hogy a megszervezett „Covid-járvány” a legszörnyűbb tömegbűn, amelyet az emberiség történetében valaha elkövettek.

És a „demokratikus és fejlett Nyugat” szervezte és követte el ezt a szörnyű bűnt.

 

Azoknak az embereknek (de persze velük együtt majdnem mindenkinek) akik bíztak Fauciban, akik bíztak Bidenben, akik bíztak az egészségügyi intézményben, és akik bíztak a médiában, tönkretették az életét.

Vajon az emberi faj túl ostoba, hogy felfogja, megértse ezt a gigantikus megtévesztést és a szabadságjogok abszolút lenullázását? Továbbra is megbíznak vajon azokban a hatóságokban és a hazug médiában, amelyek megtévesztették őket egy irányított narratívával, amely megkövetelte az összes valódi szakértő elhallgatását és megbüntetését? Ha igen, akkor gyakorlatilag önszántukból rabszolgasorba kerültek.

 

Forrás: The Burning Platform, Centers for Disease Control and Prevention (CDC)

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile