A MÁTRIX ÁRNYÉKÁBAN, Aktuális, Külpolitika

Lassan de biztosan lehull a lepel a COVID19 vakcina -szélhámosságról – A génmanipuláló-szérum nem véd a fertőzésektől – Ausztria végleg eltörli a kötelező covid-oltásti kötelezettséget

Lassan de biztosan, kiderül, a védőoltásnak hazudott COVID19 genetikai kísérleti szérum, nem védőoltás , hanem az emberi civilizáció eddigi legnagyobb átverése, EGY GIGÁSZI, ILLEGÁLIS  EMBERKÍSÉRLET!

Az osztrák  kormány a koronavírus elleni oltási kötelezettség eltörlését javasolja – jelentette be csütörtökön Johannes Rauch osztrák egészségügyi miniszter. Az APA osztrák hírügynökség szerint a kötelezettség eltörléséről a nap folyamán hozott határozatot az osztrák kormány, és az erről szóló indítványt be is terjesztette az alsóház (Nationalrat) rendkívüli ülésén. Az osztrák parlament várhatóan júliusban hagyja jóvá az előterjesztést.

A tárcavezető indoklása szerint senki sem oltatja be magát csak azért, mert jogszabály azt előírja.

Szerdán mindössze 140-en oltatták be magukat Ausztria-szerte. A kormány egyébként a vonatkozó jogszabály hatályát már márciusban felfüggesztette. Rauch rávilágított, hogy az embereket meg kell győzni az oltakozás szükségességéről, és ez csakis önkéntes alapon történhet.

Ausztriában február eleje óta kötelező a koronavírus elleni védőoltás.

A korábbi rendelkezések értelmében március 15-től akár 3600 eurós pénzbírság is várhatott azokra, akik megtagadták az oltás felvételét. Az általános oltási kötelezettség bevezetésével Ausztria úttörőnek számított az Európai Unióban, más EU-tagországok inkább azt az utat választották, hogy csak bizonyos korosztályok, illetve foglalkozási csoportok számára vezettek be ilyen előírást.

Az oltás kötelezővé tétele azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így a szabályozást felfüggesztették.

A kormány pedig arra a megállapításra jutott, hogy az intézkedés nem állt arányban a koronavírus gyorsabban terjedő, de általánosságban kevésbé veszélyes omikron variánsa elleni küzdelem követelményeivel.

Rauch szólt arról is, hogy a kötelező oltás kérdése mélyen megosztotta a családokat és a vállalkozásokat is. Olyan időben, amikor sokan a magas infláció és az ukrajnai háború miatt aggódnak, a társadalomnak megosztottság helyett szolidaritásra van szüksége – fűzte hozzá a miniszter.

Az osztrák lakosság, legalábbis a hivatalos jelentés szerint   62,4 százaléka kapta meg valamelyik, koronavírus elleni védőoltás mindkét adagját.

Ugyanekkor Angliában  hivatalosan pert nyert az első olyan család, akik tekitélyes kártérítésre perelték az államot, mivel a védőoltásnak hazudott kísérleti szérum bizonyítottan megölte családtagjukat. 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile