Aktuális

“Ne áldozzák be a gyerekeket! Felhívom a szülők figyelmét, hogy ez az oltás egy visszafordíthatatlan és jóvátehetetlen folyamat kezdete!” – Dr. Robert Malone virológus figyelmeztetése a szülőknek, a gyermekek tervbe vett Covid oltásáról (+magyar feliratos VIDEÓ)

Dr. Robert Malone virológus S.O.S. üzenete a szülőknek a gyermekeik oltásával kapcsolatban

Felhívom a szülők figyelmét, hogy ez az oltás egy visszafordíthatatlan és jóvátehetetlen folyamat kezdete! – az mRNS génterápia valódi feltalálója  vészjelzés számba menő üzenete az emberekhez, most, amikor a covidnáci kormányok a kisgyerekek  beoltását szorgalmazzák a Covid19 génterápiás, kísérleti szérummal. A tudós nemcsak  virológus kutatóként, de apaként és nagyapaként is szót emel a veszedelmes folyamat ellen, mely most gyermekeinket akarja megcélozni.

„A nevem Robert Malone, és szülőként, nagyapaként, orvosként és tudósként beszélek önhöz. Nem szoktam előre elkészített beszédet olvasni, de amit elmondok, az annyira fontos, hogy meg akartam győződni arról, hogy minden szót és tudományos tényt helyesen adok át.

Ezt az állítást támasztja alá a vakcinák kutatásának és fejlesztésének szentelt karrier. Be vagyok oltva COVID ellen, és általában oltáspárti vagyok. Egész karrieremet a fertőző betegségek megelőzésének és kezelésének biztonságos és hatékony módszereinek kidolgozásának szenteltem.

Mielőtt beadná gyermeke injekcióját – ez egy visszafordíthatatlan döntés –, azt akartam, hogy ismerje meg a tudományos tényeket erről a genetikai vakcináról, amely az általam létrehozott mRNS vakcina technológián alapul.

 

Mielőtt meghozzák ezt a visszavonhatatlan döntést, a szülőknek három dolgot kell megérteniük.

 

Az első az, hogy egy vírusgént fecskendeznek be gyermekei sejtjeibe. Ez a gén arra kényszeríti a baba testét, hogy mérgező tüskefehérjéket termeljen. Ezek a fehérjék gyakran maradandó károsodást okoznak a gyermekek kritikus szerveiben, beleértve:

  • Az agy és az idegrendszer.

 

  • A szív és az erek, ahol szintén vérrögöket termelnek.

 

  • Szaporító  szervek.

 

Mindennél fontosabb, hogy ez a vakcina alapvető változásokat okozhat az immunrendszerükben.

 

A legriasztóbb ebben az, hogy ezek a károk, ha egyszer keletkeznek, helyrehozhatatlanok.

 

Az agykárosodást nem tudod helyrehozni.

 

A szívszöveten lévő hegeket nem tudod helyrehozni.

 

A genetikailag átállított immunrendszert SOHA nem tudod helyrehozni.

Ez a vakcina károsíthatja a reproduktív rendszert, ami hatással lehet családja következő generációira.

 

A második dolog, amit tudnia kell, hogy ezt az új technológiát SOHA nem tesztelték megfelelően.

 

Legalább 5 év tesztelés/kutatás szükséges ahhoz, hogy valóban megértsük a kockázatokat. Az új gyógyszerek okozta károk és kockázatok sok évvel később válnak nyilvánvalóvá.

 

Kérlek, kérdezd meg magadtól, mint szülőtől, szeretnéd-e, hogy saját gyermeked részese legyen az emberiség történetének legradikálisabb orvosi kísérletének.

Még egy utolsó érv: hazugság, amiért arra kérik, hogy oltassa be gyermekét. Gyermekei nem jelentenek veszélyt szüleikre vagy nagyszüleikre.

 

Valójában ennek az ellenkezője igaz. A gyermekek immunitása a COVID vírussal való megfertőződés után elengedhetetlen ahhoz, hogy megmentse családját és talán a világot is ettől a betegségtől.

 

Összefoglalva: a gyermekek vagy az Ön családja számára semmilyen előny nem indokolja a gyermekek beoltását, különös tekintettel a vírus alacsony kockázatára, tekintettel az oltás ismert kockázataival szemben , amellyel Ön szülőként és gyermekei élete végéig élhettek. az életük.

 

A kockázat/haszon elemzés nem indokolja ezt a vakcinát gyermekek számára. Szülőként és nagyapaként határozottan arra biztatlak, hogy állj ellen és küzdj gyermekeid védelméért.”

 

Bodai István

 

Dr. Robert Malone virológus, immunológus, az mRNS-technológia feltalálójának S.O.S. üzenete a szülőknek a gyermekeik oltásával kapcsolatban.

 

Tovább a filmhez

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile