Aktuális, Tények mögött a lényeg

Uruguay az első ország, ahol a bíróság követeli a Pfizertől, tegyék nyilvánossá mit is tartalmaznak a COVID „védőoltásként” forgalmazott génterápiás kísérleti szerek – Felfoghatatlan, hogy embermilliókat oltottak be valamivel, amiről a hatóságok sem tudták micsoda tulajdonképpen!

A nyilvánvaló, globálisan alkalmazott törvénytelen emberkísérlet és az emberirtásnak bizonyuló kísérleti COVID-vakcinák, azaz védőoltásnak hazudpott és az emberekre kényszerített BIOLÓGIAI FEGYVEREK kapcsán eltesszük a költői kérdést, az Európai Uniót  és elsősorban a tagállamok kormányait kormányát miért is nem érdekli az, mit tartalmaznak a kétes kísérleti oltások, melyek miatt egyre többen halnak meg?

Egy uruguayi bíró nemrégiben hozott ítélete szerint a kormánynak és a Pfizer gyógyszergyártó cégnek minden rendelkezésükre álló információt meg kell adnia a COVID-oltás biokémiai összetételéről, beleértve a „grafén-oxid” vagy „nanotechnológiai elemek” jelenlétét, valamint a a vakcina hatékonyságát és biztonságosságát.

Montevideo (AFP) – A szombaton kiadott bírósági végzés szerint az uruguayi kormánynak és a Pfizer gyógyszergyártó cégnek 48 órája van arra, hogy részletes tájékoztatást nyújtson be az igazságszolgáltatásnak az országban beadott koronavírus elleni vakcinákról.

A Közigazgatási Peres Bíróság (TCA) bírája, Alejandro Recarey a védelem iránti kérelemre reagálva kérte, hogy az országban 5 éves kortól tervezett, bár önkéntesen felfüggesztett vakcina beadását gyermekeknél függesszék fel.

A határozat értelmében a végrehajtó szervnek és az amerikai laboratóriumnak dokumentációt kell szolgáltatnia a vakcinák összetételéről, beleértve a “grafén-oxid” vagy “nanotechnológiai elemek” esetleges jelenlétét.

Olyan adatokat is kérnek, amelyek bizonyítják “a hírvivő RNS-nek nevezett anyag” “ártalmatlanságát”, és amelyek az Egyesült Államok amerikai ügynöksége, az FDA tanulmányaival igazolják a vakcinák “kísérleti jellegét”.

A bíró arra kéri a hatóságokat, hogy „magyarázzák meg, hogy tanulmányozták-e az alternatív anticovid-19 terápiákat”, ha pedig nem, akkor tisztázza, miért nem vizsgálták ezeket a megoldásokat – áll a dokumentumban.

A kormány és a Pfizer között aláírt szerződések szintén vizsgálat tárgyát képezik annak megállapítása érdekében, hogy tartalmaznak-e „a szállítók polgári jogi kártalanítására vagy büntetlenségére vonatkozó kitételeket az esetleges káros hatások előfordulása tekintetében”, többek között.

A bírósági határozat magyarázatot ír elő arra vonatkozóan is, hogy végeztek-e olyan tanulmányokat, amelyek „megmagyarázzák a Covid-19 okozta halálozások számának hírhedt növekedését 2021 márciusában az előző évhez képest”.

„Különösen a Pfizer utasítást kap, hogy 48 órán belül nyilatkozzon – adott esetben okirati adatok megadásával –, ha a vállalat elismerte (…) az úgynevezett Covid-19 elleni oltások káros hatásainak igazolását. általánosan és részletesen a gyermekpopulációra vonatkozóan is” – áll a dokumentumban.

A bírói rendelet jövő szerdára tűzte ki a tárgyalást, amelyen az elnökség és az egészségügyi minisztérium, valamint az amerikai cég képviselőinek kell megjelenniük.

Vasárnap sem az uruguayi hatóságok, sem a cég nem reagált a felszólításra.

A világjárvány kezdete óta rengeteg információ kering az interneten a vakcinák vélhetően káros tartalmáról, olyan komponenseket említve, mint a mágnesek (grafén) és a mikrochipek.

 

Forrás: France24

 

 

 

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Imre Budapesti
Imre Budapesti
1 an în urmă

Felmerül a kérdés: Talán, végre elkezdődik a lelepleződés?
Dr. Reiner Fuelmich esetében is sokan hittek ebben.

De, hol tartunk most? Borzaszó a gondolat, de hová jutott Dr. Reiner?
Rengeteg munkaóra (meghallgatás, dokumentálás) = Sok hűhó semmiért.

Csoda?