Aktuális, GREAT RESET, Külpolitika

Miközben az USA-ban és az EU-ban lelkiismeret nélkül oltják a gyerekeket a kísérleti mRNS-COVID szérummal, Uruguayban a Legfelsőbb Bíróság betiltotta az emberirtó-vakcina alkalmazását a gyerekeknél

Bírósági úton tiltották be a 13 évnél kisebb gyerekek beoltását a Pfizer védőoltásnak hazudott COVID  mRNS-szérumával. Egy uruguayi bíró nemrégiben hozott ítélete szerint a kormánynak és a Pfizer gyógyszergyártó cégnek minden rendelkezésükre álló információt át kell adnia a COVID-oltás biokémiai összetételére vonatkozóan, beleértve a „grafén-oxid” vagy „nanotechnológiai elemek” jelenlétét, valamint bizonyítékot a vakcina hatékonyságát és biztonságosságát.

A Közigazgatási Peres Bíróság (TCA) bírája, Alejandro Recarey az uruguayi gyermekek immunizálásának felfüggesztésére irányuló kérelemre válaszul hozta meg a végzést.

A szombaton kiadott bírósági végzés szerint Alejandro Recarey bíró arra kötelezte az elnökséget, a Közegészségügyi Minisztériumot, az Állami Egészségügyi Szolgálat Igazgatóságát (ASSE) és a Pfizert, hogy 48 órán belül terjesszenek be minden információt a Covid-19 vakcinákkal kapcsolatban.

Csütörtökön Alejandro Recarey bíró elrendelte a 13 év alatti gyermekek COVID-oltásának felfüggesztését mindaddig, amíg bizonyos feltételek nem teljesülnek, azaz a Pfizer nem  hozza nyilvánosságra COVID ellenes oltásnak nevezett génterápiás készítmény összetételét és ennek az összes rövid- és hosszú távú mellékhatását.

Tehát Uruguayban ezután a törvény tiltja a 13 év alatti gyerekek beoltását.

Eközben világszerte egyre több gyerekekkel kapcsolatos vakcina tragédia történik.

Például Mondragone közössége Olaszországban éppen gyászol, miután elveszítette egy fiatal, mindössze 12 éves lakosát, aki megkapta nemrég a Pfizer vakcináját. A kislányt július 4-én hirtelen rosszullét érte, amikor otthon volt – írja a Gazeta Românească .

 

Élt 12 évet, őt is a Pfizer mRNS szérum ölte meg

Mire a mentők  megérkezett, az addig egészésges 12 éves  kislány már eszméletlen volt, majd szívleállás és agyvérzés miatt meghalt.

Ugyanezen a napon egy másik 13 éves lány is hirtelen meghalt Olaszországban a  prato- i Vaianóban . Július 5-én délután lett rosszul, amikor egyedül volt otthon.

A lány egyik barátja hívta a mentőt . Az újraélesztési kísérlet és a kórházba szállítás sajnos nem segített: soha nem gyógyult meg. A kislányt a Meyer kórházban kezelték, ahol nemrégiben szívizomgyulladást diagnosztizáltak nála – írja a  La Nazione.it .

 

Forrás:   El Observador 

VIDEÓ: A COVID -mizéria és a vakcina terror ellen tiltakozók a bírósági palota előtt ünnepelték a döntést, ahol felolvasták az ítéletet.

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile