Aktuális, GREAT RESET

VIDEÓ: Horrorisztikus dolgokat tárnak fel a COVID oltással beoltott emberek holttesteiből a halottbalzsamozók és a boncorvosok – Karikó – Mengele Katalin és emberirtó bandája igazán „büszke” lehet magára!

Egyre több megdöbbentő bizonyíték, durva VIDEÓ kerül nyilvánosságra, melyekben halottbalzsamozók tárják a nyilvánosság elé, miket találnak a COVID kísérleti mRNS szérumokkal beoltott, majd pár hónap múlva elhunyt emberek szervezetében.

Egy ilyen videó az mutatja be, hogy a védőoltásnak hazudott  génterápiás COVID szérummal beoltott emberek szervezetében valami furcsa folyamat kezdődött el, mely során féregszerű valamik alakulnak ki az erekben , ezek lassan felveszik a vérér alakját, eltömik azt, és ez okozza az ún. “vérrögök” miatt fellépő elhalálozások sorozatát.

A halottbalzsamozók eljárása, hogy balzsamozás előtt leeresztik az elhunyt testéből a vért, azonban kiderült, ez a beoltottaknál nem lehetséges, ugyanis a halottak érrendszerében eddig sosem látott elváltozások vannak.

Magyarán szólva most kezd kiderülni, hogy a WHO-nak és a globalista/sátánista maffiának alávetett kormányok egy olyan szerrel oltották be az emberek millióit, melynek összetételét nemhogy nem ismerték az oltást kényszerítő, propagáló hivatalok, de fogalmuk sem volt arról, hogy a beadott szernek mik a mellékhatásai!

Ezzel minden bizonnyal az emberi civilizáció legnagyobb illegális emberkísérletét hajtották végre emberek millióin, egy mesterségesen generált , kamujárványra hivatkozva pedig embermilliók életét sodorták veszélybe a védőoltásnak hazudott BIOLÓGIAI FEGYVEREKKEL!

Ami megdöbbentő, hogy ezek az alakok, akik ezt elkövették még szabadlábon vannak , sőt, mint például a magyar származású Karikó Katalint is,  egyfajta ikonikus „embermentő” tudós-felfedező figurának reklámozzák, holott ezeknek a megnevezése egyre inkább egyértelműen a TÖMEGGYILKOS lenne!

 

Bill Gates és Karikó Katalin, a két pszichopata tömeggyilkos. Kérdés, miért is nincsenek még felelősségre vonva ezek az alakok az elkövetett népirtó, tiltott emberkísérlet bűncselekménye miatt?

A magyar kormány büszkeségének emlegetett Karikó Katalin szerepe különösen kétes ebben a globális emberirtási programban , ugyanis vele kapcsolatosan több jogi ellentmondás is felmerül, így például az, hogy mint a BioNtech gyógyszergyártó cég egyik alelnökeként, alkalmazottjaként teljes összeférhetetlenség esete adódik, ugyanis egy tudós, egy kutató nem lehet automatikusan részvényese a gyógyszergyártónak, melynek dolgozik. Tehát minnél több védőoltásnak hazudott génterápiás biológiai fegyvert erőszakoltak az emberekbe, Karikó(mengele)  Katalin annál nagyobb részesedést kapott. Nyilván nem véletlenül multimilliomos ez a hős tudósnak hazudott tömeggyilkos!

Teljes az összeférhetetlenség, törvénytelenség: egy kutató ugyanis, aki alkalmazott és belső részvényes annál a gyógyszergyártónál, mely az ő kutatásai eredményét felhasználva tömegeknek szánt vakcinát gyárt, nem propagálhat egyetlen készítményt sem, ugyanis ebből neki is haszna származik.

Erről nemsokára részletes cikket közlünk.

A Pfizer COVID szérumának eddig 1291 eltitkolt súlyos mellékhatását azonosították be.

A LENTI LINKRE KATTINTVA BÁRKI ELOLVASHATJA MILYEN MELLÉKHATÁSOKAT TITKOLTAK EL A KÍSÉRLETI MAJMOKNAK BEFOGOTT EMBEREK ELŐL A COVID-TERRORISTÁK: 

Pfizer-Cumulative-Analysis-of-Post-authorization-Adverse-Event-Reports

L. Szőke Mária

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Imre Budapesti
Imre Budapesti
1 an în urmă

Nagyon egyszerű a válasz a felmerült kérdésekre, a döbbent inkább az, hogy a választ, még a sok (magát) józan gondolkodású(nak tartó) ember sem hiszi el.
Pedig kőbevésett igazság!
Ez a világ a gonosz, vagyis Sátán hatalmában van, aki az egész lakott földet félrevezeti kezdettől fogva! Akit Jézus embergyilkosként mutat be.
Forrás: Biblia, 1(János 5:19, Jelenések 12:9, János 8:44, 1Mózes 3:1-4, 2Korintusz 11:3…)

Egy gondolatot kiemelnék: „…maga a Sátán is átváltoztatja magát világosság angyalává. Nem nagy dolog azért, ha az ő szolgái is átváltoztatják magokat az igazság szolgáivá; akiknek végük az ő cselekedeteik szerint lészen” (2Korintusz 1:14-15)

Gates, Fauci, KLaus, Karikó, … és sokan mások egyértelmű, hogy KIT szolgálnak.
Viszont e világ ura védi őket, amint ez jól látható.