A MÁTRIX ÁRNYÉKÁBAN, Aktuális, Tények mögött a lényeg

VIDEÓ magyar felirattal: Bemutatjuk az ördögi és önjelölt vakcina-sarlatán Bill Gates,  milliárdos COVID-vakcina gyűjteményét: avagy a Föld  nagy kérdése, MIÉRT IS NINCS RÁCS MÖGÖTT EZ AZ ŐRÜLT SARLATÁN IGAZÁBÓL?!

Két esztendeje fejreállt minden normális, emberi, társadalmi rend a Föld nevú bolygón, mikoris a „világ gazdasági elitjének” (WEF) nevezett globalista/sátánista  csoportosulás végrehajtotta a COVID19 biológiai támadást az egész emberiség ellen.

A sátáni precizitással kidolgozott emberirtó és az emberi társadalmat leblokkoló projektet évek óta tervezték, ugyanis ma , 2022 májusában már világos, semmilyen véletlen járványról nem lehet itt beszélni, ugyanis egy előre megtervezett emberiségellenes támadás történt, amit a WHO-féle sátánista szervezet segítségével világjárványnak minősítettek.

Amit a külvilág fele közöltek az előre felvásárolt, megvesztegetett és beszervezett média és elsősorban a WEF által a kormányok élére segített sátánista bábvezetőkkel az mind hazugság volt, az áldozatok kivételével.

Ugyanis ennek a COVID19 hadműveletnek és ennek fő attrakciójához, az emberek erőszakos beoltásához, máris embermilliók halála köthető.

Nem a COVID-ként megnevezett betegség gyilkolt ugyanis, hanem az erre előírt  nem megfelelő kezelés, a halálkórházak covid-protokollja, mely felülírta az orvosi etikát és egy hatalmas haláltáborrá változtatta a földi egészségügyet.

Magát a COVID-ra fogott vírust mai napig nem azonosították, a SARS cov2 izolációs adatai sehol nincsenek nyilvántartva hivatalosan, ugyanis NINCS ilyen vírus, csak egy laboratóriumban előállított vírus örökítőanyag-részecske, egy tüskeprotein létezik,   melyet mesterségesen állítottak elő, s fertőztek meg vele  milliókat, akik közül aztán  akit lehetett,   egy gyilkos kórházi protokollal , melyet „covid-kezelésnek” neveztek, eltettek láb alól.

A tulajdonképpeni biológiai fegyver ebben a sátáni manőverben maga a kísérleti mRNS szérum, ami nem ,más, mint egy globálisan végrehajtott tiltott és törvénytelen emberkísérlet.

EGY BIOLÓGIAI FEGYVER, MELYET ERŐSZAKKAL, KÉNYSZERÍTÉSEKKEL BEADTAK EMBEREKNEK, MILLIÁRDOKAT SODORVA EZZEL ÉLETVESZÉLYBE.

És most nem részletezzük azt a társadalmi és gazdasági kért, amit párhuzamos okozott ez a több szálon beszervezett COVID-fasizmus eddig.

Meghaltak a tudatosan megfertőzött betegek és meghaltak azok, akik más betegségektől szenvedtek, de a COVID protokoll gyilkos előírása szerint, nem azzal kezeltek, sőt félrekezeltek. Az ily módon meggyilkolt emberek száma egyelőre ismeretlen és csak bízni lehet abban, hogy egyszer helyreáll a Föld emberi Rendje és a tömeggyilkosok megbűnhődnek.

Ennek a sátáni projektnek az egyik fő figurája BILL GATES.

Az a Bill Gates, aki nem orvos, nem virológus, semmilyen orvosi vagy gyógyszerészeti képesítése nincs, mégis furcsa mód ördögi vakcina-apostollá , azaz helyesen fogalmazva vakcina-sarlatánná válhatott ebben a gyilkos, népirtó tervben.

KI ez a Bill Gates? Egyáltalán létező emberi figura, azt nem tudhatni ebben a percben, de azt igen, ha  van ilyen személy, mint ez az emberszabású, sátánista vakcina-apostol, akkor semmilyen jogosultsága nincs sem orvosi, sem oltási ügyekben ténykedni, nyilatkozni.

Bill Gates azonban mindezt megteheti és egyelőre büntetés nélkül. Teheti ezt akkor, amikor valódi szakorvosokat, nemzetközileg elismert virológusokat elhallgattattak és “konteósnak” nyilvánítottak, ha azok jelezték, hogy amit látunk mindaz hazugság, és semmi köze a sok hazugságnak a valósághoz, a valóságos orvostudományhoz, virológiához, védőoltásokhoz.

Az alábbi videóban Bill Gates, vagy az annak látszó valaki/valami éppen bemutatja azt a gigantikus vakcina-raktárt, ahol COVID19 mRNS szérumok milliárdjait tárolják.

 

Az Abu Dhabi Hope Consortium kibővített egy hatalmas fagyasztófarmot, amelyet a Covid-19 vakcinák ultrahideg hőmérsékleten történő tárolására hoztak létre. Az Abu Dhabi Ports további 32 ultrahideg fagyasztót vett át a Khalifa Industrial Zone Abu Dhabiban található, 19 000 négyzetméteres hideg- és ultrahideg tárolójában, így az egységek száma 53-ra emelkedett. A hatalmas raktár már központi szerepet játszott a Hope Consortium küldetésében, amely egy iparági kollektíva, amely a Covid-19 elleni oltóanyagok világszerte történő szállítására jött létre.

KIKNEK akarják ezeket a kísérleti szérumot beadni?

Mikor is gyártották vajon ezeket, hiszen világszerte mentek a hírek az állítólag  lejárt vakcinák tömegéről!?

A világhálóra, ki tudja miért és hogyan kikerült videóban, a sátánista Gates maga mutatja, mutogatja a hatalmas vakcina raktárt.

Kérdés, vajon mit látunk éppen?

És kérdés, ezt a BILL GATES nevezetű vakcina sarlatánt miért is nem csukták még börtönbe, hiszen minden jogosultság, szakvégzettség nélkül gyárt, reklámoz és terjeszt vakcinákat.

Ha egy normális, átlagember próbálna orvosi végzettség nélkül bármilyen gyógyszert gyártani vagy forgalmazni, hosszú börtönévek várnának rá..

Gatest azonban szemmel láthatóan megteheti ezt… rá nem vonatkoznak az emberi törvények? És az első kérdés az, MIÉRT???

-lszmm-

MAGYAR FELIRATOS VIDEÓ:

” Lenyűgőző több millió adag vakcinát látni”- jelenti ki  élvezkedve Bill Gates .

 

 

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Imre Budapesti
Imre Budapesti
4 luni în urmă

Érdekes a megfogalmazott kérdés már a cikk elején. A válasz pedig egyszerű. Úgy is mondható, egy “népi bölcselet” (közmondás) legalább félig megválaszolja: „Az ördögöt nem lehet az anyjánál bepanaszolni”

Mondjuk a Biblia konkrétabb választ ad, az 1János 5:19 szerint: „Az egész világ a gonosz hatalmában van.” E kettő “kombinációja” a konkrét válasz.
És amint a mesében: „Aki nem hiszi, járjon utána”