Aktuális

VIDEÓ: Oltatlanok Himnusza: “Nincs szükségünk oltásra! Héj, doktor úr, hagyja békén az egészségemet!”

Mint minden világháború, a Covid19 néven futó, harmadik (biológiai) világháborúnak számító hamis pandémia, vakcina terrorizmus is megihleti a művészeket.

A lenti videó, a sokat mondó és  a valóságra zseniálisan rátapintó  adaptáció a Pink Floyd, A fal című klasszikusnak számító szerzeményének covid-terrorra átköltött verziója, melyet egy fiatal román zenész Andi Țolea, aki a Vocea României (Románia hangja)  2. helyezettje volt 2019 decemberében. A dal felkerült az „ Abstract Sheep ” nevű YouTube-csatornára,és egyre népszerűbb.

A borítót Sir Roger Waters és a Pink Floyd hagyta jóvá. Ugyanez Roger Waters visszautasította Mark Zuckerberget , aki felhasználta volna a dalt az Instagram reklámozására.

Waters Mark Zuckerberget

” a világ egyik leghatalmasabb idiótájának” bélyegezte.

Így írják le az oltásellenes  himnuszt az alkotók:

„Ez a dal a szabad akarat kiáltványa. Nem egy oltás ellen vagyunk, hanem a # korlátozás és # diszkrimináció ellen az egészségügy területén (vannak olyan beoltottak is, akik keményen dolgoztak ezen a projekten).

Az egészség személyes döntés kérdése, NEM közjó, amelyet a politikusok és a kormányok az emberek irányítására használnak, mint a kommunizmusban.

Ez a dal egy ébresztő a #cenzúra, #a lejáratás és az indoktrináció kultúrájára az összes mainstream médiacsatorna elleni tiltakozás

Belefáradtunk az álhírek narratívájába, amelyek csak félelmet, pánikot és zűrzavart keltenek.

Ez a dal figyelmeztetés azoknak, akik még mindig nem hajlandók látni, hogy hová vezet ez a történet, és akik úgy gondolják elfogadható, hogy ha otthonukba zárják őket, maszkokat kényszerítenek az arcukra, és azt hiszik lehetséges másokat arra kényszeríteni, hogy saját akaratuk és meggyőződésük ellenére  részt vegyenek egy orvosi beavatkozásban egy embertelen emberkísérletben csak azért hogy eltudják tartani a családjaikat s tudjanak dolgozni, őket figyelmeztetjük, ideje meglátni és szembenézni a helyzetet és átállni a jó oldalra!

Ez a dal egy kiáltás mindazokhoz, akik elvesztették barátaikat és szeretteiket a “történet másik oldalán”, és arra vágynak, hogy összehozzák őket a “közös ellenség” ellen.

 

Művészekből álló csoportot alkotunk, akik 2020 elején felszólaltak a Covid-19 világjárvány fő narratívája ellen. Néhányan közülünk a #lemondás kultúrájának áldozatai lettünk, és kirúgtak az állásunkból, és mindannyiunkat cenzúráznak a közösségi platformok.  

Azt is szeretnénk tudni, hogy ezt a csatornát – Abstract Sheep – nézni fogod ezután, hívunk ide, mert több érdekességgel is készülünk, úgyhogy ne habozz, iratkozz fel, és egy megosztás sokat segítene!

Ennek a dalnak a leírása a jövőben módosul, és további információkat is tartalmaz majd a projektben résztvevőkről és néhány meglepetésről, így időnként ellenőrizheti” – olvasható a dalhoz készült angol nyelvű közleményben.”

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile