Actualitate, Politic, Social

Incident șocant în direct: Poze cu materiale pentru adulți, proiectate chiar la dezbaterea privind securitatea cibernetică

Incident de securitate la dezbaterea privind proiectul de Lege pentru securitatea și apărarea cibernetică a României. Un colaj de imagini cu conținut explicit pentru adulți a fost afișat pe ecranul care asigura legătura cu participanții online, conectați la dezbatere prin platforma Zoom, noteaz jurnaliștii Captura.

Dezbaterea a fost organizată de Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării într-o sală din clădirea Rectoratului Universității Politehnica.

Printre participanți s-au numărat trei secretari/subsecretari de stat, parlamentari, un oficial de la Directoratul National pentru Securitate Cibernetica, consilieri de miniștri sau activiști din societatea civilă.

„Dezbaterea are mai multe mize privind libertatea de exprimare pe Internet în viitorul apropiat. Printre noutăți: se înființează Sistemul Național de Securitate Cibernetică, crește rolul consilierului prezidențial pe probleme de securitate și SRI devine autoritate competentă la nivel național în domeniul cyber intelligence”, mai notează sursa citată.

Sursa: stiripesurse.ro 

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile