Actualitate, Externe

Invazie împotriva umanității! Vor să transforme planetă numită Pământ într-un imens lagăr de concentrare?! – Armata australiană a început să transfere „bolnavii de Covid” și pe apropiații lor în tabere de carantină

SArmata australiană a început să mute cu forța locuitorii din Teritoriile de Nord în tabăra de carantină Howard Springs, situată în Darwin, după ce nouă noi cazuri de Covid-19 au fost identificate în comunitatea Binjari. Măsura vine după ce sâmbătă seara au fost instituite închideri dure atât în comunitățile din Binjari, cât și în cea din apropiere, Rockhole, potrivit Info Wars.

„Locuitorii din Binjari și Rockhole nu mai au cele cinci motive pentru a-și părăsi locuințele”, a declarat ministrul-șef al Teritoriului de Nord, Michael Gunner, referindu-se la cele cinci motive permise în țară pentru a evita izolarea (cumpărarea de alimente și provizii, exerciții fizice timp de până la două ore, îngrijirea, munca sau educația, dacă nu se poate face de acasă, și pentru a se vaccina în cea mai apropiată locație posibilă).
„Ei pot pleca doar pentru tratament medical, în caz de urgență sau în cazul în care este cerut de lege.”
„Este foarte probabil ca mai mulți locuitori să fie transferați astăzi la Howard Springs, fie în calitate de cazuri pozitive, fie ca persoane apropiate”, a continuat el, adăugând: „Am identificat deja 38 de persoane apropiate din Binjari, dar acest număr va crește. Acești 38 sunt transferați acum”.
„L-am contactat aseară pe prim-ministru. Suntem recunoscători pentru sprijinul a aproximativ 20 de membri ai ADF, precum și pentru camioanele armatei pentru a ajuta la transferul cazurilor pozitive și al contactelor apropiate – și pentru a sprijini comunitățile. astăzi facem o evaluare a resurselor suplimentare de care am putea avea nevoie din partea federalilor, iar prim-ministrul este pregătit să ajute în continuare – îi mulțumesc pentru asta.”

Sursa: Andrei Nicolae / ActiveNews

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile