Actualitate, Opinii

Mai poate fi considerat legitim mandatul unui deputat care votează Certificatul Verde?

Toata lumea stie faptul că, din păcate, DOAR la nivel teoretic, deputații și senatorii trimiși de popor în ParlamentulRomâniei reprezinta voința poporului.

In realitate, doar foarte puțini parlamentari consulta voința celor care i-au trimis în Parlament referitor la teme sensibile ce țin agenda publică,

Acum, poate mai mult decat niciodata, aroganta, ignoranta si necunoasterea unor principii fundamentale statuate in Constitutie sunt vizibile la majoritatea parlamentarilor care ar trebui sa reprezinte vointa majoritatii cetatenilor Romaniei, in nici un caz a unei minoritati talibanizate din procentul de aproximativ 35% reprezentat de populatia vaccinata.

Cand pe langa aroganta, ignoranta si necunoasterea principiilor constitutionale, exista si o doza excesiva de servilism/slugarnicie, efectele generate de catre legile adoptate sunt dezastruoase!

Acum, partea isterizata a minoritatii vaccinate (exista numeroase persoane care au ales sa se lase intepate cu unul dintre serurile „minune” asa zis anti Covid 19, dar respecta decizia majoritatii care a ales sa nu se vaccineze si nu doreste sanctionarea acestei majoritati) asteapta cu sufletul la gura ca, majoritatea deputatilor sa voteze nazista lege a certificatului verde, lege care ar permite dreptul la viata, la sanatate, la munca si la educatie doar persoanelor vaccinate.

Mai mult, cateva „minti luminate” usr-iste si pnl-iste doresc ca persoanele infectate cu virusul devenit celebru peste noapte care ajung la spital si nu s-au vaccinat, sa suporte contravaloarea tratamentului medical.

Fiind evident faptul ca obligarea persoanelor care nu s-au vaccinat sa-si achite contravaloarea procedurilor medicale, ar fi (inca) o incalcare brutala a unor dispozitii constitutionale, se nasc, cel putin, urmatoarele intrebari legitime:

 

1. Cata minte poti sa ai tu, politicianul careia i-a venit aceasta idee „geniala”, sa le impui unor cetateni care, desi au contribuit zeci de ani la asigurarile de sanatate dar au ales sa nu se lase intepati cu aceste seruri experimentale, sa-si achite tratamentul din spital in cazul in care ar avea nevoie de asa ceva?

 

2. Cum de nu i-a venit aceluiasi politician „genial” sau vreunui alt coleg de partid la fel de „genial”, ideea de a-i obliga pe drogati si pe alcoolici sa-si achite procedurile medicale necesare dezintoxicarii?

 

3. Cum se face ca, desi efectul nociv al fumatului este bine cunoscut de multa vreme, nici unui usr-ist sau pnl-ist nu i-a venit „geniala” idee de a-i obliga pe cei care au fumat zeci de ani si s-au imbolnavit de cancer pulmonar, de exemplu, sa-si achite contravaloarea tratamentului de cancer?

 

4. Nu este ciudat faptul ca, aproximativ aceleasi persoane care au decis achizitionarea de catre Romania a nu mai putin de 120 milioane de doze de vaccin, doresc sa-i oblige pe cetatenii care au avut nevoie de tratament anti Covid 19, dar nu s-au vaccinat, sa-si achite tratamentele din spitale?

 

Lasand la o parte ca pe mine nu ma poate convinge nimeni de faptul ca, aceleasi persoane care acum 2-3 ani spuneau public ca suntem prea multi oameni pe aceasta planeta, acum vor sa ne faca cu forta tuturor un bine, vaccinandu-ne cu serurile vandute tot de ei, observ cu deferenta faptul ca autoritatile nu sunt preocupate deloc de sanatatea populatiei ci doar de injectarea vaccinurilor pe care le-au achizitionat din banii tuturor contribuabililor, inclusiv a majoritatii nevaccinate.

 

Cine poate contrazice cu argumente pertinente sustinerea anterioara, din moment ce:

 

1. La o piesa de teatru, intr-o librarie sau intr-un mall, pot intra nestingherite persoane vaccinate care pot fi infectate si care, in mod evident, pot transmite carcalacul?

 

2. Avem tot mai multe dovezi ale faptului ca DSP-ul da liber la circulatie unor persoane infectate cu SARV COV 2 dar care sunt posesoarele certificatului verde, fiind vaccinate?

 

Cu toate ca foarte multa lume stie faptul ca, atunci cand DSP-ul vine acasa la o persoana infectata cu SARV COV 2, testeaza doar persoanele nevaccinate din acea casa, reamintesc situatia relatata public de catre domnul Iulian Surugiu, Liderul Sindicatului Agentilor de Politie:

 

„Eu sunt vaccinat cu doza trei, ultima doza pe 3 octombrie. Dupa cateva zile, am avut simptome: mi-a curs nasul, tuse, febra interioara si ca orice om normal mi-am facut teste rapide.

 

M-am testat acasa, a iesit pozitiv.

 

Apoi am sunat la DSP Bucuresti. Mi-a raspuns o fatuca si mi-a spus: .

 

I-am spus ca mie nu-mi vine sa cred ce aud”, a sustinut Iulian Surugiu, la Antena 3.

 

3. Politicienii care promoveaza vaccinarea cu serul minune sustin, pe cat de nonsalant, pe atat de mincinos faptul ca vaccinurile impotriva Covid 19 sunt sigure si nu au reactii adverse?

 

Pentru a spulbera orice dubiu, reamintesc declaratia Presedintelui Klaus Iohannis, declaratie facuta recent: „Reactiile adverse ale vaccinurilor sunt povesti”…

 

4. Este evident faptul ca vaccinul iti poate oferi orice, dar nu imunitate.

 

Vaccinandu-te, primesti un zertifikat care iti da dreptul sa intri in mall-uri, restaurante, chiar sa dansezi la anumite concerte dar, in nici un caz, nu primesti imunitate!

 

Dovada irefutabila a acestui fapt o avem din tarile „civilizate”, tari in care, desi s-au lasat intepati majoritatea cetatenilor, virusul este omniprezent generand o spaima imensa!

 

Ceea ce se intampla acum in Israel, tara care are un procent de 85% din populatia adulta vaccinata, in Olanda, unde procentul populatiei vaccinate este de aproximativ 80%, Germania si Austria, tari care au un procent de aproximativ 70% din populatie vaccinata, ar trebui sa le dea de gandit politicienilor nostri.

 

In contextul in care zilele acestea Germania raporteaza peste 50.000 de infectari pe zi, este interesant de reamintit faptul ca unii oficiali germani ne catalogau ca fiind „idiotii Europei”, cand noi aveam 15 – 18.000 de infectari pe zi.

 

Si mai interesant este cazul Austriei tara care, desi a impus de ceva vreme lockdown-ul doar pentru nevaccinati, este sufocata de numarul mare de noi infectari raportate zilnic.

 

Din moment ce in Austria, in ultima vreme, au zburdat liberi pe strazi si prin magazine doar vaccinatii, se naste intrebarea legitima: cum de s-a raspandit atat de mult carcalacul din moment ce nevaccinatii au fost tinuti sub cheie, in casele lor?!?

 

Pentru a spulbera orice dubiu referitor la faptul ca autoritatile sunt preocupate exclusiv de injectarea populatiei cu cat mai multe doze, chiar si expirate, din cele 120 milioane de doze rezervate pentru Romania, reamintesc doua aspecte ce tin exclusiv de „politica medicala”:

 

1. Cu toate ca este lesne de constatat faptul ca majoritatea cadrelor medicale sunt epuizate de munca depusa de la inceputul pandemiei, unele minti „luminate” ale politicii dambovitene vor sa introduca obligativitatea vaccinarii cadrelor medicale sub sanctiunea desfacerii contractelor de munca daca, dupa trecerea a 30 de zile de suspendare a contractelor de munca, nu „le vine mintea la cap” si accepta sa fie vaccinate.

 

Le reamintesc acestor „minti luminate” ca aceleasi cadre medicale carora acum vor sa le desfaca contractele de munca, au luptat cu virusul in prima linie, fara a fi vaccinate, in toate cele 3 valuri anterioare.

 

Mai mult, (si) pe cei pe care acum vor sa-i arunce ca pe niste masele stricate din sistem ii considerau eroi.

 

2. La concursul de intrare in rezidentiat care a avut loc ieri, 21.11.2021, Ministerul Sanatatii a redus numarul locurilor fata de anul precedent cu 1.000, cea mai drastica scadere inregistrandu-se la Anestezie – Terapie Intensiva.

 

Cat de „inteligenta” este aceasta masura din moment ce, pe de o parte, suntem in plin val 4 al pandemiei iar anul viitor ne asteapta cel putin 2 valuri, al 5-lea anuntat deja pentru primavara anului 2022 iar al 6-lea, desi neanuntat, va veni in toamna / iarna anului viitor iar, pe de alta parte, medicii sunt deja epuizati?!?

 

Fiind evident faptul ca politicienii sunt preocupati de vaccinarea in masa a populatiei, pentru a fi pe placul Big Pharma, fara a fi preocupati catusi de putin de sanatatea acesteia, deoarece in aceasta saptamana este asteptat votul in Camera Deputatilor referitor la certificatul Verde, doresc sa le reamintesc deputatilor juramantul pe care l-au depus:

 

„Jur credinta patriei mele Romania;

 

Jur sa respect Constitutia si legile tarii;

 

Jur sa apar democratia, drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor, suveranitatea, independenta, unitatea si integritatea teritoriala a Romaniei;

 

Jur sa-mi indeplinesc cu onoare si fidelitate mandatul incredintat de popor.

 

Asa sa ma ajute Dumnezeu”.

 

Deoarece absolut toti deputatii se afla in acele confortabile fotolii ca urmare a unor mandate incredintate de catre cetatenii Romaniei, inclusiv de catre „imbecilii” care nu au acceptat sa fie testate pe ei „serurile minune”, ii somez public sa respecte, nu doar vointa majoritatii populatiei, ci si Constitutia pe care au jurat sa o respecte.

 

Mandatul oricarui deputat care va vota nazista lege a Certificatului Verde este nul, cel putin din punct de vedere moral.

 

Tot nul ar trebui sa fie si din punct de vedere legal, avand in vedere faptul ca deputatul care va vota o lege prin care se restrang drepturile si libertatile cetatenilor, refuzandu-le dreptul la viata, la sanatate, la munca si la educatie doar pentru considerentul ca nu au consimtit sa fie cobaii unor seruri aparute „peste noapte” si insuficient testate, nu mai reprezinta vointa celor care l-au trimis in Parlament.

Scris de: av. Florin Constantin DURGHEU / sursa: Lumea Justitei 

Articolul de sus a fost preluat de pe site-ul Lumea Justitei  fără nicio modificare. 

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile