Actualitate, Politic, Sport

Medicii legiști au terminat autopsia baschetbalistei Alessia Maria Raiciu: Autoritățile tac cu privire la faptul că vaccinul COVID i-ar fi putut cauza moartea! Fata nu avea o problemă de sănătate, ar fi murit în somn

Alessia Maria Raiciu, o tânără baschetbalistă, a murit chiar în ziua în care a împlinit 18 ani.

Alessia a jucat pentru mai multe echipe din Bucureşti, printre care CS Olimpia Bucureşti sau Agronomia Bucureşti.

Medicii legiști au făcut lumină în cazul dispariției șocante a baschetbalistei Alessia Raiciu, care a decedat chiar în ziua în care a împlinit 18 ani.

Sportiva a fost găsită moartă în propria casă, fără urme de violență pe corp.

Tânăra ar fi murit în somn, ea fiind găsită fără suflare duminică dimineață. Fata nu avea o problemă de sănătate care să îi pună în pericol viața.

Potrivit medicilor, cauza decesului este edem pulmonar acut.

Nu se știe ce a cauzat acest edem pulmonar, se mai așteaptă rezultatele de la examenul de anatomo patologie și cel toxicologic.

Edemul pulmonar acut, EPA, este afecțiune caracterizată de acumularea de fluide la nivelul alveolelor pulmonare, îngreunând respirația, prin alterarea schimburilor gazoase la nivelul membranei alveo-pulmonare, ce are că rezultat scăderea saturației oxigenului în sângele periferic.

De cele mai multe ori, edemul pulmonar are la bază o afecțiune cardiaca și poartă denumirea edem pulmonar acut cardiogen.

 

Sursa: Antena3

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile