Actualitate, Politic

Putin îi zice lui Trump că distruge laboratoarele de arme biologice sponsorizate de Occident, inclusiv pe Insula Serpilor – Gușă: „Totul e filmat si va fi facut public!” (+VIDEO)

Vladimir Putin a păstrat contacte frecvente cu Donald J. Trump în timp ce soldații, avioanele și navele de război rusești continuă să bombardeze estul Ucrainei, vizând nu civili, ci laboratoarele de arme biologice sponsorizate de Occident în zona rurală, a declarat o sursă din Mar-a-Lago pentru Real Raw News.

 

 

Sursa subliniază că relatează doar ceea ce Putin i-a spus lui Trump; nu atestă veridicitatea declarațiilor lui Putin, iar Trump, a spus el, nu a verificat încă în mod independent afirmațiile lui Putin. Pe 25 februarie 2022, Trump ar fi primit un al treilea apel telefonic de la Putin și i s-a spus că armata rusă a distrus 13 instalații de arme biologice în Ucraina. Unele erau subterane și au fost lovite de mai multe ori pentru a se asigura că sunt distruse.

Putin a susținut că Occidentul – NIH-ul american, Institutul de Sănătate și Cercetare Medicală din Franța și Centrul de Cercetare a Infecțiilor din Germania – a direcționat miliarde de dolari în laboratoare sub pretextul unor granturi de cercetare. El a afirmat că are dovezi, pe care le va face publice în cele din urmă „atunci când lumea va fi dispusă să asculte”. Potrivit lui Putin, președintele ucrainean Volodimir Zelensky știa despre laboratoare și primise comisioane în schimbul permiterii ca acestea să funcționeze în mod clandestin și fără supraveghere oficială.

„Putin i-a spus lui Trump că i-a dat mai multe avertismente lui Zelensky să desființeze laboratoarele, încă din februarie 2020, și l-a avertizat că o va face el însuși dacă nu se conformează. El a recunoscut că au existat pagube colaterale minore, dar i-a spus lui Trump că Zelensky se poate învinovăți doar pe el însuși, pentru că a pus în pericol populația Ucrainei”, a declarat sursa.

De asemenea, Putin a menționat numele Israelului. El a spus că Ministerul israelian al Sănătății și MOSSAD au administrat un biolaborator pe Insula Șerpilor, o masă de pământ care a aparținut Ucrainei, situată în Marea Neagră, în apropiere de Delta Dunării, cu un rol important în delimitarea apelor teritoriale ucrainene. Putin i-ar fi spus lui Trump că biolaboratorul de pe Insula Șerpilor a fost implicat în cercetarea unui tip de rabie aeropurtată în formă de armă care, dacă ar fi fost aerosolizată, ar fi putut face ravagii pe pământ cu o rată de mortalitate de aproape 100%.

„L-a asigurat pe Trump că a luat măsuri de precauție pentru a garanta că toți agenții patogeni au fost loviți puternic și suficient de eficient pentru a-i face inerți. Nu a vrut să spună dacă a folosit muniție termobarică, dar aceasta pare o posibilitate probabilă”, a mai declarat sursa. „Nu faceți nicio greșeală, domnule președinte Trump. Nu vom lovi orașe. Dacă am face-o, mai multe clădiri din Kiev ar fi lovite și nu ar mai fi electricitate, apă, nimic. Noi ardem gunoiul”, i-ar fi spus Putin lui Trump.

Pe aceasta tema, ieri a fost o interesanta transmisie live a unei discutii de aproape trei ore intre consultantul politic Cozmin Gușă si Luis Lazarus, care poate fi urmarita mai jos in format video. Gușă a afirmat ca Putin „a mers la pas”, n-a forțat ofensiva deoarece a filmat toate grozaviile de tip Wuhan si se pregateste sa le faca publice intr-o conferință de 6 ore!

 

 

Sursa: ziuanews.ro

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile