Actualitate, Social

Româncă din Irlanda, ucisă cu sânge rece de viitorul soț. Detalii cutremurătoare din anchetă

O româncă din Oradea, stabilită în Irlanda, a fost ucisă sâmbătă. Criminalul ar fi chiar iubitul ei, tot din Oradea, scrie presa locală.

Ioana Mihaela Păcală avea 30 de ani şi se mutase de aproximativ trei ani în Irlanda. Fata locuia cu logodnicul ei, într-un apartament din orașul Ratoath unde se stabiliseră recent.

Românca, ucisă în propria locuință

Românca a fost descoperită moartă în locuința ei, sâmbătă, după ce familia din România a cerut unei prietene care locuia aproape de ea să anunțe autoritățile, pentru că fata nu mai răspundea la telefon de multe ore, iar logodnicul ei era incoerent în conversații.

Mihaela și Marian se mutaseră de o săptămână în casa în care logodnicul a ucis-o, povestesc vecinii.

Victima și criminalul urmau să se căsătorească

Aparent, cei doi se iubeau şi aveau planuri de nuntă. Sora Ioanei spune că urmau să facă nunta în iunie, anul viitor, iar de Crăciun trebuia să vină acasă, să își caute rochia de mireasă.

Unul dintre detectivii care se ocupă de caz a declarat presei că bărbatul le-a spus anchetatorilor în seara în care a fost ridicat: „Îmi pare rău. Nu ar fi trebuit să se întâmple”.

Avocatul care-l reprezintă pe suspect a cerut ca acesta să fie evaluat psihiatric, judecătoarea acceptând această solicitare, potrivit antena3.ro.

 

Sursa: national.ro 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile