Actualitate, Politic, Sport

Singurul fotbalist nevaccinat de la Universitatea Craiova nu mai e primit în lotul oltenilor. „Nu mă gândesc să plec!”

Antoni Ivanov, singurul fotbalist nevaccinat de la Universitatea Craiova, nu mai e primit în lotul oltenilor.

Antoni Ivanov a fost anunțat la începutul anului 2022 că nu mai face parte din planurile lui Laurențiu Reghecampf, la fel ca Matteo Fedele, Mihai Bălașa și Mihai Roman.

 

 

Deși nu a făcut deplasarea cu Universitatea Craiova în Turcia și a fost trimis să se antreneze singur sau cu echipa secundă din Bănie, Antoni Ivanov nu vrea să plece de la formația oltenilor.

Singurul fotbalist nevaccinat de la Universitatea Craiova nu mai e primit în lotul oltenilor

Antoni Ivanov a vorbit despre decizia oficialilor de la Universitatea Craiova de a nu se mai baza pe serviciile sale și le-a transmis oltenilor că o să aștepte până când aceștia își vor schimba părerea în ceea ce îl privește.

„Eu n-am vorbit nici cu Reghecampf, nici cu Rotaru. Doar Ovidiu Costeșin m-a sunat și mi-a zis că Reghecampf nu vrea să mă mai folosească și că să-mi caut echipă. Eu mai am încă un an și jumătate de contract. Nu mă gândesc să plec, doar fac ce trebuie să fac și aștept. Dacă vine un club, ok, dacă nu vine, asta e.

Da, sunt singurul nevaccinat. Nu am vorbit cu niciun club, doar fac antrenamente. Eu mă antrenez separat. Nu o să mă mai vedeți în echipă.

Mi-au zis că nici nu trebuie să mai vin la antrenamente, că pot să mă antrenez singur sau cu echipa a doua”, a declarat Antoni Ivanov, conform Fanatik.

Focar de COVID-19 la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova se confruntă cu un focar de COVID-19 după revenirea din Turcia. Zece jucători și trei oficiali ai formației din Bănie au fost depistați pozitiv cu virusul asiatic după stagiul de pregătire susținut în Antalya, iar șansele ca partida cu Rapid de sâmbătă, 22 ianuarie, ora 20.00, să nu se joace sunt mari.

 

Sursa: ProSport 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile