Actualitate, Politic

„Uninea Europeană este „Utopia Europeană”, UE este un tiran care urăște democrația și care doreste transformarea oamenilor in  sclavi !”- a declarat deputatul Mihai Lasca (+VIDEO)

Mihai Lasca, deputat neafiliat  a postat   marți 07.12.2021 următorul mesaj pe pagina  lui de Facebook.

„În acest moment, Uniunea Europeană nu este dec ât un tiran care urăște de moarte democrația și care doreste cu orice preț transformarea oamenilor in  sclavi.”- a precizat Lasca și a subliniat politica antidemocratică și antiumană a UE.

În declarația sa Lasca a apărat fermierii români, întrucât a fost votat marți în senat „legea porcului”. În baza prevederilor acestei noi legi români nu vor mai avea voie să dețină scroafe pentru reproducere şi să hrănească porcii cu resturi.

Mesajul deputatului și declarația făcută în parlament pot fi citite și vizionate mai jos.
„Dragi români,
🆘 Partidele trădătoare PNL, PSD USR-PLUS și UDMR împreună cu Guvernul actual au ordin URGENT din partea stăpânilor globaliști să impună LEGEA NAZISTĂ a certificatului verde respectiv înrobirea cetățenilor României și MODIFICAREA=ELIMINAREA CONSTITUȚIEI ROMÂNIEI pentru a fi înlocuită cu o Constituție UNIFORMIZATĂ conform IMPUNERII din partea UE!
🆘 Ne aflam într-un moment CRUCIAL în care suntem constrânși să ne cedăm DEFINITIV SUVERANITATEA ȘI LIBERTATEA pentru a rămâne subordonați ai UE sau putem opta pentru IEȘIREA și ELIBERAREA din jugul sclaviei impus de Uniunea Europeană, DISTRUGATOAREA de identități naționale!
Eu militez pentru ROEXIT!
🇷🇴 DEPUTAT INDEPENDENT

guest
8 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Nițu Nicoleta
Nițu Nicoleta
9 luni în urmă

ROEXIT!!!

Telefon
787860831
Victoria
Victoria
9 luni în urmă

Exista vreo petitie de semnat pt.iesirea din U.E ?
RO EXIT !

Mitroi Cristian Marius
Mitroi Cristian Marius
9 luni în urmă

Și eu sunt de acord sa ieșim din UE..

Emese Nanasi
Emese Nanasi
9 luni în urmă

Emese

Emese Nanasi
Emese Nanasi
9 luni în urmă

I agree

Homoștean Juratoni Cornel
Homoștean Juratoni Cornel
9 luni în urmă

ROEXIT !

Telefon
767794586
sofia
sofia
9 luni în urmă

demult trebuia sa iesim .Eu niciodata nu am fost de acord sa intram in UE ca stiam ca bine nu ne va aduce .Se urmareste desfiintarea statelor pt.a putea sa se declare antihristtul stapinul lumii a unei lumi pe care o vrea depopulata.

Beța Nicoleta
Beța Nicoleta
8 luni în urmă

ROEXIT

Telefon
771282979