Comentarii la: Masacrul din spitale: Le dădeau oxigen la maxim pacienților până le ardeau plămânii, inclusiv oxigen industrial, nu medical – Marturia lui Cristian Cernat, fost brancardier la spitalul TBC Oradea, in dialog cu deputatul independent Mihai Lasca https://informatialibera.ro/15570/ Gândește liber. Informează-te corect! Tue, 01 Nov 2022 21:49:36 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.7.11 De: Marius Preda https://informatialibera.ro/15570/#comment-1250 Tue, 01 Nov 2022 21:49:36 +0000 https://informatialibera.ro/?p=15570#comment-1250 😡😡🤬🤬 Jigodii de oameni care se numesc doctori DACA SE DORESTE NE PUTEM STRANGE IN NUMAR CAT MAI MARE, DAU INTERVIU SI DOVEZI CUM SE PROCEDEAZA IN SPITAL LA COMANDA, MAMA A FOST INTERNATA SEARA SI I-AU SI BAGAT OXIGEN IN CONDITIILE IN CARE AVEA SATURATIA 91 I-AU BAGAT 9L PE MINUT SI DE ATUNCI ÎNTR-O SAPTMANA A FOST GATA, DUPA 2 ZILE DE AER INCONTINUU AU DUS O PE ATI SI AU TINUT O PANA I-AU CEDAT PROBABIL SI CELELALTE ORGANE UNA CATE UNA ...]]> Este adevarat, sunt patit, cu mama, am dovezi in care imi spunea ca are usturimi mari de la aer ..😡😡😡🤬🤬 Jigodii de oameni care se numesc doctori DACA SE DORESTE NE PUTEM STRANGE IN NUMAR CAT MAI MARE, DAU INTERVIU SI DOVEZI CUM SE PROCEDEAZA IN SPITAL LA COMANDA, MAMA A FOST INTERNATA SEARA SI I-AU SI BAGAT OXIGEN IN CONDITIILE IN CARE AVEA SATURATIA 91 I-AU BAGAT 9L PE MINUT SI DE ATUNCI ÎNTR-O SAPTMANA A FOST GATA, DUPA 2 ZILE DE AER INCONTINUU AU DUS O PE ATI SI AU TINUT O PANA I-AU CEDAT PROBABIL SI CELELALTE ORGANE UNA CATE UNA …

]]>
De: Daniela M https://informatialibera.ro/15570/#comment-1239 Wed, 14 Sep 2022 05:46:29 +0000 https://informatialibera.ro/?p=15570#comment-1239 Ca răspuns la Alin.

Dacă îi dăm în judecată, aducem copiii înapoi.Eu mi-am pierdut fata pe 2 octombrie 2021 la Spital Județean Tulcea de doar 25 de ani.Sunt dărâmate, nu aș avea puterea să lupt .Dumnezeu sa va întărească

]]>
De: Daniela M https://informatialibera.ro/15570/#comment-1238 Wed, 14 Sep 2022 05:42:16 +0000 https://informatialibera.ro/?p=15570#comment-1238 La Tulcea mi-am internat fata ,în 8 zile mi-au băgat copilul în sicriu la doar 25 de ani.Criminali în toată regula.

]]>
De: gica https://informatialibera.ro/15570/#comment-1181 Wed, 10 Aug 2022 15:34:16 +0000 https://informatialibera.ro/?p=15570#comment-1181 …..merita citit….sa va paziti in viitor ,voi si rudele…., am avut si eu vecini care au plecat pe picioare la spital pentru un picior scrantit ,un atac de panica,o raceala mai rea ……si au ajuns in sacul negru..in 2-3 zile….dzeu sa-i odihneasca !…..dar ,dzeu sa nu-i ierte pe tortionarii care s-au vandut pt.bani …,sa-i dea pe mana unora ca ei , care au ucis din prostie si pt bani ….!.

]]>
De: gica https://informatialibera.ro/15570/#comment-1180 Wed, 10 Aug 2022 15:24:38 +0000 https://informatialibera.ro/?p=15570#comment-1180 Ca răspuns la Otilia.

…..multi nemernici de aici ….trebuie demascati si pedepsiti…!.

]]>
De: gica https://informatialibera.ro/15570/#comment-1179 Wed, 10 Aug 2022 15:22:33 +0000 https://informatialibera.ro/?p=15570#comment-1179 Ca răspuns la Donea Marilena.

…..v-au blocat +…..comentariile de bun simt sant adevarate si demonstrate de cei care au scapat…..!….pt. ceilalti ,care n-au scapat ,ADEVARUL trebuie aratat si pedepsiti pe viata tortionarii….!

]]>
De: gica https://informatialibera.ro/15570/#comment-1178 Wed, 10 Aug 2022 15:17:22 +0000 https://informatialibera.ro/?p=15570#comment-1178 Ca răspuns la Nap crist8na.

…amin….!

]]>
De: Ion https://informatialibera.ro/15570/#comment-1173 Mon, 08 Aug 2022 01:36:55 +0000 https://informatialibera.ro/?p=15570#comment-1173 Clarvăzătoarea Sylvia Browne
În cartea sa din 2008, intitulată „Sfârșitul Zilelor” a scris: Predicții și profeții despre sfârșitul lumii, când a scris despre o boală asemănătoare cu actualul coronavirus.
În acea carte, Browne scria: „În jurul anului 2020, o boală severă asemănătoare unei pneumonii se va răspândi pe tot globul, atacând plămânii și bronhiile și rezistând la toate tratamentele cunoscute.

„Aproape mai derutant decât boala în sine va fi faptul că aceasta va dispărea brusc la fel de repede cum a apărut, va ataca din nou 10 ani mai târziu și apoi va dispărea complet”.

Clarăzătoarea Elena Gheorghiu
Pe 9 Aprilie 2013 ora 22:20, aud un glas: ce mizerie, este o mizerie de bronșită, murim! 
24 Ianuarie 2015 ora 3:30, aud un glas: bacterii! Am avut sfaturi bacteriene actifungice. 
Iată că am văzut, cum și de unde apar virusurile și tot felul de microbi si bacterii.  
Văd un laborator cu 3-4 persoane și o Doamnă în halat alb sa apropiat de o eprubetă, a tras ceva într-o seringă, sa apropiat de fereastră și a dat drumul în aer râzănd.  
În 2017 aud un glas: un nou virus mortal va decima lumea! 
Eu spun ce am văzut: acest virus a fost creat în laborator și acum a fost dat drumul.
Din păcate dragilor, cred că vom auzi iarăşi de alte boli incurabile si de alţi viruşii periculoşi care vor face multe victime printre semenii nostri.
Să vă dau și o veste bună, aud un glas: vine Iisus, vine Iisus și Îl vedeam pe Mântuitorul venind îmbră-cat într-o cămașă albă de lumină, a coborât pe pământ și cineva spunea exact ca acum 2000 de ani: cine mai este și acest Iisus răstignit pe Cruce? Domnul Iisus întristat sa rezemat de tulpina unui copac.
(blog mariaghiorghiu și emisiunea lui Brancu de la Antena Stars)

Profetul Emmanuel Makadiwa
În anul 2015 spunea ,,China, China, acolo, din mare, trebuie să ne rugăm. 
În 2016 și 2017 spunea …

DACĂ NU NE RUGĂM VOR FI MORȚI MII, ZECI DE MII, MILIOANE POATE MILIARDE …

În Februarie 2020 spunea ,,leacul există, Norolon (CHLOROQUINE), ei nu îl vor da ci vor da altceva. 
Ei nu sunt oameni, sunt reptile.
Ei pregătesc un vaccin pentru întreaga omenire, rețelele 5G nu sunt gata în întreaga lume.
Vor controlul asupra umanității, vor din nou să înceapă cu Africa, lupta pentru Suflet.”

În Noiembrie 2020 a spus … Prin vaccin ADN-ul poate fi modificat. Dumnezeu ne iubește pe toți și așteaptă să Îi vorbim.
Dar nu te mai poți ruga! Ești deconectat! Nu Îl mai poți apela pe Dumnezeu!

În 29-11-2020 spunea … Copacul cunoașterii vine să ne injecteze noua informație alterând ADN-ul. Învățând ADN-ul să se poarte altfel decât a fost învățat de Creator. Nu mai este nevoie de inchisori pentru că nu mai gândești liber, ești controlat.
Copacul cunoașterii binelui și răului, tehnologia, ne învață, impunândune moul (Noua Ordine Mondială) comportament social și de gândire prin vaccinare. Avem binele și răul în același timp, în vaccin, ei spun că face bine contra virusului, răul este monitorizarea și controlul.  
Vor face vaccinul prima oară tuturor dar covid-ul va continua și ei vor spune, ceva nu este în regulă, nu sunt toți vaccinați … vor controla acest lucru dar vor face vaccin iarăși chiar și celor vaccinați, a doua oară implantează cipul, pentru, spun ei, să nu mai fie nevoie de vaccinări, vom avea tehnologia implantată pentru a fi monitorizați pentru binele nostru comun = controlul total.
Exact ca in grădina din Eden, copacul cunoașterii avea două componente, una bună = cunoașterea și una rea = tehnologia.
Două vaccinări, prima bună contra virusului creat in laborator, a doua rea, vine cu monitorizare și control prin tehnologie. 
Vedeți Geneza, Copacul dă ceva bun, viață simplă, afaceri, ușile se deschid singure, la fel și televizorul, nu mai ai nevoie de acte de identitate și nici de bani, monedă virtuală și multe alte facilități pentru cei ascultători, nu vei mai avea proprietăți și nici granițe pentru că acestea nu sunt pentru „binele comun” și da, o singură religie. Tot Copacul cunoasterii (tehnologia) va spune ființei umane cu cine să se căsătorească dacă se va căsători și ne va educa copilașii dar, Copacul cunoașterii binelui și răului vine și cu ceeace trebuie să dai la schimb pentru toată comoditatea și lipsa de implicare, emoție, cuvânt și iubire. Vei da libertatea și sufletul.
Vom cunoaște un nou tip de demoni, umani, cei artificiali, injectați, controlați prin tehnologie sau prin mărul – cartela telefonică din copacul cunoașterii, o mare parte dintre noi vor trăda tot, pe ei înșiși și pe Creator – Dumnezeu. 
Cei puțini rămași, vor fi primi care vor scoate afară demonii artificiali – modificați genetic.

6-12-2020 în emisiunea Demoni tehnologici 3 a spus … Ce se vrea cu acest virus în afara vânzării unui produs este privatizarea țărilor și mai ales privatizarea persoanei, deținerea persoanei, manipularea și controlul ei. Dumnezeu a pus în om totul pentru a se vindeca și sunt produse pentru această boală dinnainte de a apărea. 

Satana a văzut rebeliunea oamenilor împotriva autorităților, a înțeles că nu poate avea o nouă ordine mondială cu oameni care se revoltă și trebuiesc controlați emoțional și aici intervine vaccinarea-tehnologia. Ce este atât de special la această boală, chiar dacă ești vaccinat și vorbești împotrivă vei fi arestat, asta în curând va fi la nivel mondial, taci din gură chiar dacă are efecte adverse.
Acesta este o uniune între vaccin, tehnologie și computer. De ce medicii forțează vaccinarea? Pentru că aici este vorba de băieții tehnologizați, să înțelegi mai bine vezi 1 Timotei 4:5 KJV. Să ne recuperăm viața, afacerile, călătoriile … trebui să ne vaccinăm.

Avem un corp de carne, provenit din țărână-praf, provenit din spirit, provenit din Hristos, provenit din Cuvînt, provenit din Dumnezeu. Pentru a înțelege mai bine vezi Romani 8:11.
Vindecarea corpului-cărnii-trupului material prin Rugăciune, prin Cuvânt-Hristos = Creatorul Cuvântului, Dumnezeu Tatăl.
Totul a fost creat pentru Hristos, totul a fost creat de El, pentru El și prin El, Spiritul este Domnul Hristos.
Dacă Creatorul, Dumnezeu ar retrage creația tot ce vom vedea este Domnul Hristos. 

Corpul uman este programat să se vindece, înainte să fi fost îmbolnăvit. 
Dacă carnea-omul rostește Cuvântul, carnea-trupul se restaurează, se vindecă.
Ce dorește satana prin injectare-marcare este să ne îndepărteze de această sursă a existenței-creației, să întrerupă conexiunea.
________________________________________________________________________________

2 Decembrie 2020 Reporter FOX News:
Credeți că vaccinul Covid 19 nu este necesar? Răspunsul dlui Dr. Sucharit Bhakdi, om de știință cercetător microbiolog, premiat, a fost: „Cred că este de-a dreptul periculos și te avertizez dacă mergi pe această linie … te duci la moartea ta” 

În alt interviu
Întrebare de la THEHIGHWIRE.COM: Sunteți anti-vaccin? „Dr. Sucharit: NU, am predat 30 de ani. 
Am vorbit cu alt prieten de-al meu Doctor în Medicină microbiolog și este de acord cu mine.
Cine a aprobat acesta este un criminal. Este înfricoșător pentru mine ca medic, m-am făcut clar înțeles? Dumnezeu să ne protejeze.” Scurt istoric – Domnul Sucharit Bhakdi, Doctor în Medicină, a publicat peste 300 de articole în Imunologie, Virologie, Bacteriologie și Parazitologie. 

]]>
De: Ion https://informatialibera.ro/15570/#comment-1172 Mon, 08 Aug 2022 01:34:25 +0000 https://informatialibera.ro/?p=15570#comment-1172 Profetul Emmanuel Makandiwa, Mai 2020
,,Este simplu să ne transforme în telefoane mobile pe toți, simplu de controlat.                                                                  
Biblia, Geneza, Dumnezeu îi spune lui Adam să nu mănânce din pomul Cunoașterii că sigur moare.                                        
Înseamnă că avem în interiorul nostru semnul reptilei/fiarei, cipul, mărul = tehnologie = cunoaștere.                                       
Copacul Vieții reprezentând în lumea fizică/științifică Calculatorul = Copacul și Rețelele = Rădăcinile.                                           
Cine are semnul fiarei (cipul/cartela telefonică) în el sigur va muri, Spiritual.                                                                   
Când Eva a fost păcălită de satan/șarpe și a mușcat din măr a rămas însărcinată cu Cain, Cain fiul reptilei/fiarei a făcut ce face satana, înșeală, minte, distruge și omoară (aceasta este una din cele mai mari revelații pe care le-am avut).                                                                                              
În Geneza, când mărul a ajuns în organismul omului Dumnezeu Creatorul a întrebat, unde ești Adame? Când accepți semnul fiarei te deconectezi de la Dumnezeu.

]]>
De: Ion https://informatialibera.ro/15570/#comment-1171 Mon, 08 Aug 2022 01:32:53 +0000 https://informatialibera.ro/?p=15570#comment-1171 Marea Înșelăciune, Ființe din spațiu, Marca și Tehnologii
8 Martie 2021 – Cuvinte de la Iisus prin intermediul surorii Clare
Iisus a început… „Pentru cei care preferă ființele din spațiu, demonii și îngerii căzuți în costume de corp de diferite culori, forme și mărimi, vor fi conduși în Marea Înșelăciune și se vor pierde, luând semnul fiarei și crezând în această înșelăciune tragică.
„Cei care vor crede această înșelăciune nu au adevăratul dar de a discerne spiritele. În mod tragic, aceasta îi include pe cei simpli, dar cu inimă bună, precum și pe liber-cugetătorii, pe intelectualii sofisticați și luminați, care nu ar putea accepta un Dumnezeu atât de provincial precum cel al tâmplarului, iar cei din clasa muncitoare pe Dumnezeul credinciosului simplu și renăscut.
„Numai cei care Mă cunosc prin Duhul Sfânt, vor persevera și nu vor intra în alianță cu demonii străini. Vor exista anumite indicii că ceva nu este în regulă aici. Ei vor aproba lucrurile pe care Eu le-am învățat că sunt păcat. Ei vor pretinde că sunt doar unul dintre mulții maeștri înălțați. Cei care aleg să adere la adevăr cu toată inima și ființa lor, vor mirosi un șobolan.
„Permiteți-mi să fiu perfect clar… tehnologiile care vor fi lansate sunt, prin ele însele, neutre și bune. Dar ele sunt comercializate sub înțelegerea faptului că o civilizație superioară, galactică, universală, este responsabilă pentru ele. Cu alte cuvinte… Cum ar putea fi rău cineva care v-a oferit aceste tehnologii, care vor alina atâta suferință? Răspunsul este simplu… Ei sunt îngeri căzuți în costume de corp, foarte inteligenți și pe deplin conștienți de fizica interdimensională a lumilor și pricepuți în a o folosi pentru a produce un rezultat convingător.
„Dar ei pretind că sunt binevoitori și că au o conștiință superioară și nu Mă vor recunoaște niciodată ca Domn și Mântuitor al lor, pentru că Satana este Domnul lor. Să vă distrugă pe voi și tot ce este bun este adevărata lor intenție. Ei vor câștiga încrederea celor care M-au respins ca Mântuitor al lor, pentru că eu i-am dat pe aceia până la greșeală și Marea Înșelăciune.
„Într-adevăr, aceasta ESTE Marea Înșelăciune și va fi nevoie de un discernământ ascuțit, de cunoașterea Scripturilor și de curaj pentru a nu cădea în această capcană. Vedeți, dacă Satana nu-și poate aduce împărăția într-un fel, o va face în alt fel, iar cei care nu au o relație intimă cu Mine se vor baza pe logica lor.
„Vă rog, poporul Meu, lipiți-vă de Mine din toată inima și avertizați-i pe cei care sunt treji, dar sunt induși în eroare. Mulți dintre ei sunt oameni deosebit de buni și amabili, dar nu Mă cunosc la un nivel intim. Relația lor nu depășește normele religioase, așa că discernământul lor este strâmb și cred că, deoarece provin dintr-o educație religioasă, știu tot ce este de știut despre credința creștină.
„Dacă M-ar cunoaște cu adevărat, ar depista înșelăciunea. În unele cazuri, ei au relații cu entități care pretind că sunt Eu, dar, în realitate, nu sunt deloc Eu, ci un demon mascat, la fel ca cei de care v-am eliberat în noaptea în care v-am vizitat în stâlpul de foc.
„Vă iubesc pe fiecare dintre voi până la distragere. Dar încercați să înțelegeți că dușmanul va încerca să vă distragă atenția către fundamentaliștii înrăiți și către cei care se folosesc de Biblie pentru a condamna și a găsi greșeli. Aceasta este religie, nu relație. Dragostea Mea tandră pentru voi nu cunoaște limite, iar Inima Mea nu are nimic altceva decât bine plănuit pentru voi în Ceruri. Așadar, vă rog să nu excludeți posibilitatea ca o forță distructivă să folosească această minunată tehnologie pentru a vă câștiga încrederea și, în cele din urmă, închinarea voastră.
„Eu sunt Domnul care vă iubește, și nu există altul. Toate planurile Mele pentru voi sunt ‘Da și Amin’. V-am spus că Mă duc să vă pregătesc un loc, astfel încât, acolo unde sunt Eu, veți fi și voi. Când pregătesc acest loc, el este, de sus până jos, alcătuit din toate lucrurile pe care le iubești și la care ții. Cunosc fiecare centimetru din inima ta, iubitule, și Mă bucur să îți ofer visele tale în culori vii, ca răsplată a Mea pentru că ai crezut în Mine și ai trăit pentru Mine.
„Așa că, vă rog, nu respingeți Scripturile sau o relație adevărată cu Mine, doar pentru că alții au fost cruzi și provinciali în prezentarea lor. Voi aprofunda mai mult această înșelăciune în următorul mesaj. Fie ca mângâierea și bucuria sublimă de a Mă cunoaște să vă umple acum, până la refuz… Amin.”

]]>