Actualitate

Masacrul din spitale: Le dădeau oxigen la maxim pacienților până le ardeau plămânii, inclusiv oxigen industrial, nu medical – Marturia lui Cristian Cernat, fost brancardier la spitalul TBC Oradea, in dialog cu deputatul independent Mihai Lasca

Claudia Marcu de la Ziarul Național, a redat o mărturie tulburătoare a unui fost membru al personalului sanitar din Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Oradea.

Marturia lui Cristian Cernat, fost brancardier la spitalul TBC Oradea, in dialog cu deputatul independent Mihai Lasca in data de 29 octombrie 2021.

 

Pacienți lăsați să moară singuri în saloane, oxigen administrat în exces, tratamente psihotrope și, în general, fabrica perfectă de morți Covid. Așa descrie sistemul un brancardier, de profesie inginer electromecanic, care a ajuns, din întâmplare, să lucreze 6 luni într-un spital Covid, din decembrie 2020 până în mai 2021. ”Sunteți niște criminali”, le-a spus brancardierul medicilor și asistentelor din spital.

 

 

Cristian Cernat, un inginer electromecanic în vârstă de 28 de ani, a ajuns, printr-o conjunctură, să lucreze temporar ca brancardier în Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Oradea. Ceea ce a văzut acolo l-a marcat pe viață. Deși lua un salariu bunicel, de 6.000 de lei pe lună, nu a putut să tacă, și a intrat în conflict cu medicii și asistentele de acolo, cărora le-a și spus că sunt niște criminali, pentru că îi omoară pe pacienți. Cum să auzi ce se întâmplă în spitalele Covid, când nimeni din sistem nu-și riscă salariile cu sporuri de 85%? Un medic specialist pleacă acasă cu 30.000 de lei pe lună, un medic rezident cu 13.000 de lei, o asistentă cu 9.000 de lei, iar o infirmieră, cu 5.000 de lei. Ce fac pentru acești bani? Probabil ce li s-a ordonat.

”Mulți se plângeau în spital și se plâng și acum că le ard plămânii. Le dădeau oxigen la maxim pacienților, că noi, brancardierii, reglam oxigenul, la indicația medicilor. Și le dădeam 15 litri de oxigen pe minut, ceea ce este enorm. Îmi spuneau pacienții că îi ustură, că nu au aer, că se simt amețiți, că nu au vlagă. De câteva ori le-am redus eu presiunea oxigenului. Erau oameni de 80-90 de ani care își dădeau masca de oxigen jos, pentru că le făcea rău. Oxigenul începea să fie administrat din camera de primire. Așa spunea medicul, chiar dacă pacienții spuneau că nu au nevoie. Dacă aveau sub 95% saturație începeau să le dea oxigen. Toți veneau în Ambulanță cu oxigenul. Apoi pe salon iar oxigen. Iar medicii nu știu de unde scoteau cifrele, că la unii îmi spunea să le pun 8 litri pe minut, la alții 10, la alții 15, fără să facă o analiză a concentrației gazelor din sânge. După ce le băga oxigen starea pacienților începea să se degradeze, nici vorbă să se facă bine. Eu aș vrea din tot sufletul să dau de persoane pe care eu le-am internat și să stau de vorbă cu ele acum, după câteva luni, chiar sunt curios dacă mai trăiește cineva”, ne-a declarat Cristian Cernat, fost brancardier la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Oradea.

 

”Veneau pe picioarele lor și mureau în două-trei zile”

Brancardierul angajat temporar pe post se lega tot timpul de medici și de asistente că nu-și făceau treaba și că le dădeau sedative pacienților. ”M-am luat de asistente că le băgau medicamente psihotrope pacienților Covid. Le spuneam că este normal să fie agitat pacientul dacă ele i-au băgat nu știu ce în el, pentru că atunci când a venit nu avea nimic. A fost un caz cu un bătrân pe targă care a stat pe targă de la 2 noaptea, pentru că asistenta și medicul dormeau, și pe la 5 s-a trezit doamna doctor, m-a pus să-l duc sus, în salon, ca după nici 15 minute să fim chemați că bătrânul era agitat și voia să-și scoată branula că îl deranja tratamentul. L-au legat de pat și i-au dat diazepam. Trei ore cât a stat pe targă bătrânul nu a avut nimic, chiar a și adormit, iar când i-au băgat tratamentul a devenit agitat. După trei zile, când m-am întors la tură, nu mai era acolo, sigur a murit. A venit într-o zi un bărbat tânăr, de 30 și ceva de ani, pe picioarele lui, și după tratament, în două-trei ore a murit, deși nu avea alte boli. Nu știu ce tratament i-au dat, dar eu nu l-am auzit să tușească, nu avea oxigen. Omul a spus că nu se simte bine și că-l doare spatele”, ne spune Cristian Cernat.

Au murit în drum spre toaletă, de unde voiau să bea apă

Medicii nu ieșeau din camera de gardă, ne mai spune Cristian Cernat, și nu se știe ce făceau acolo, că nimeni altcineva nu avea acces. ”<<Nu auziți cum strigă oamenii? Mergeți la ei, nu trimiteți asistenta angajată de două săptămâni >>, le spuneam medicilor. Toaleta era în capătul celălalt al holului. Au fost cazuri de persoane care au murit în drum spre toaletă, pentru că s-au desaturat. Mureau de sete bolnavii. Dacă cerea un pahar cu apă, le spuneau că nu au pahare. Se târau până la baie, la capătul holului acela lung, să bea apă. Prin octombrie anul trecut s-a defectat stația de oxigen în spital și au murit 12 pacienți, dar nu s-a raportat nicăieri incidentul acesta. Eu știu pentru că i-am auzit pe medici vorbind”, ne-a mai precizat Cristian Cernat. (Național)

Mărturii horror din spitalele morții: ”Sunt niște criminali!”

Deputatul independent Mihai Lasca l-a prezentat pe pagina sa de Facebook pe Cristian Cernat și i-a redat mărturia în extenso (video în baza materialului).

Marturia lui Cristian Cernat, fost brancardier la spitalul TBC Oradea, in dialog cu deputatul independent Mihai Lasca in data de 29 octombrie 2021

Mihai Lasca:

– Protocoalele din spitalele din Romania sunt criminale, iar arafat va fi la un moment dat raspunzator si anchetat pentru crimele impotriva romanilor din perioada pandemiei. Distribuiti live-ul sa ajunga la procurorii din Romania care in urma acestui live vor trebui sa se sesizeze de urgenta!

In aceasta seara vom dovedi ca aceasta pandemie este una artificiala, este una care are scop precis, ca oamenii sa ajunga in numar cat mai mare la ATI, dupa care sa decedeze! Am alaturi de mine un invitat special, care a raspuns apelului meu catre cadrele medicale prin care le ceream sa vina sa dezvaluie lucruri care se petrec in spital, si Cristian Cernat a avut curajul si inspiratia sa apeleze la noi si impreuna sa dovedim lucruri pe care le stiam, dar pe care concret nu le puteam dovedi, deoarece sunt foarte putini dintre cei care aleg sa spuna adevarul si sa nu lase aceste atrocitati sa ramana mascate si ascunse.

Va rugam sa distribuiti pentru ca va vom dezvalui lucruri foarte importante cu privire la protocoalele criminale impuse in spitalele din Romania, protocoale la care o mare parte din doctori sunt complici si vor raspunde pentru faptele lor!
Asadar, il avem aici pe Cristian care a fost angajat 6 luni pe post de brancardier la Spitalul TBC Oradea. In aceste 6 luni, a vazut foarte multe lucruri in interior, a fost martor ocular la multe fapte ilegale petrecute in spitale, acum le va dezvalui in detaliu, ne va explica exact cum se procedeaza, de la intrarea unui bolnav sau a unui pacient in spital pana cand ajunge in saci de plastic, pana ajunge sa decedeze. Fac un apel catre procurori sa urmareasca acest live, iar la sfarsitul acestei filmari va trebui sa se autosesizeze si sa inceapa anchete foarte, foarte vaste. Vreau sa incep cu un aspect,

TELEVIZIUNILE MINCINOASE

Televiziunile mincinoase, care au primit peste 30 milioane de euro ca sa emita si sa-i terorizeze pe romani. De fapt, nu acesta este adevarul, cel pe care il prezentau televiziunile cand ne spuneau ca saloanele ATI erau pline. Saloanele ATI erau goale! Si
avem si poze potrivit carora … noi trebuia sa credem ca nu mai sunt locuri in spitale, ca pacientii bolnavi de covid stau inghesuiti si nu mai au loc unde sa fie tratati cand de fapt spitalele erau goale, saloanele, de asemenea! Vreau sa va arat o poza aici, sper ca se vede, cu dl. Cristian (minutul 7.45) in timpul serviciului, la sectia ATI, cu paturile goale, in timp ce ziarele uitati ce ne spuneau in aceeasi zi (min. 8.14): „Toate locurile ATI din Oradea sunt ocupate! Prefectul a dispus deschiderea Sectiei de Boli infectioase!”

FALSIFICAREA TESTELOR PCR

– De la inceput am sustinut faptul ca aceste teste sunt o inselatorie, testele PCR nu au absolut nici o legatura cu aceasta boala inventata, covid, aceasta boala imaginara! Martorul nostru care a lucrat 6 luni in spital a vazut cum se falsifica aceste teste si nici macar nu se analizeaza aceste teste, rezultatul se da pe loc. Nu se mai fac analize! Cate ore…
– 24 de ore ar presupune o analiza la laborator a unei probe naso-faringiene, adica nas si gat, ceea ce nu se face deoarece verdictul se da pe loc, din start, cum ai intrat pe usa adus de salvare, caci in Spitalul tbc nu poti sa intri tu de capul tau, trebuie sa fii adus prin UPU de catre salvare sau SMURD, ti se pune diagnosticul din start, nu trebuie sa astepti 24 ore in mod normal ca sa fii (…) de 80 si ceva la suta, ca nici ala nu e 100% concludent. Sa nu mai vorbim de testele rapide care nici nu se iau macar in considerare. Asa se intra la spital in Oradea, probabil la fel si in toata tara, ca suspect de covid!
– Cristian, ai cunostinta de unde veneau directivele ca aceste teste sa fie falsificate?
– Nu poate veni decat de sus, presupunem ca vin de la arafat. Spitalele nu iau decizii de capul lor, totul vine de sus.
– Deci, testele erau falsificate! Celor care ajungeau cu salvarea sau care veneau cu diferite probleme…
– da! Automat erai catalogat drept cu covid, indiferent ca ai cancer, tuberculoza, chestiuni care presupun analize amanuntite, nu 5-6 minute cat dura o internare!
– Asa, deci se facea testul covid dupa care problema initiala a pacientului era ignorata, pacientul era trecut pe protocolul covid si se trecea la tratamentul obligatoriu cu pastila galbena!
Cerem procurorilor din toata tara sa se autosesizeze, urgent in toate spitalele din Romania trebuie incepute urgent anchete! Doctorii trebuie sa fie anchetati! Sefii lor sa fie anchetati! Iar la urma si arafat pentru crimele impotriva romanilor! Deci, testele sunt falsificate, exact cum am anticipat eu de foarte mult timp, iar persoanele care ajungeau in spital, pur si simplu nu erau tratate de diferitele probleme
– … la intrare, automat se presupunea ca ai aceasta boala inventata covid, orice alta problema respiratorie ai fi avut, si sunt multe, sunt zeci, sute de boli pulmonare, asta se stie, dar odata ajuns in Spitalul de pneumoftiziologie care se ocupa numai de plamani, acum nu mai exista alta boala decat aceasta inventie covid!
– Cati din 10 pacienti ajungeau pozitivi de covid?
– Toti! Toti ajungeau, unul nu a plecat acasa sa fie negativ, sa-i spuna: „nu ai covid, poti sa pleci”, unul nu a fost!
– Si daca venea cu degetul taiat, tot de covid era…
– Mai erau si persoane care faceau scandal sa ii lase sa plece acasa. Care era mai indraznet, i se dadea un tratament sa-l faca acasa si pleca, dar apoi era amenintat „vezi ca oricum vei ajunge inapoi!”

– Oamenii ajungeau de voie, de nevoie sa li se administreze protocolul criminal covid, protocolul directionat de arafat, ca el e stapanul protocoalelor. In aceste tratamente, tu imi spuneai de REMDESIVIR, celebra pastila galbena, iar pacientii erau obligati sa accepte aceasta pastila, altfel erau legati de pat si obligati cu forta, ca in spitalele de psihiatrie pentru criminali. Deci, dragi romani, oamenii care ajungeau la spital cu diverse afectiuni erau testati si scosi pozitiv, apoi obligati sa accepte protocolul criminal covid!
– Tratamentul incepea automat in momentul internarii, indiferent de test sau nu!
– Haideti sa va aratam cum procedau doctorii, si cum procedeaza si acum, romanii nostri sunt omorati si acum in spitale! Uitati cum procedau cu unii pacienti care nu acceptau aceste tratamente, unii dintre ei aveau suspiciuni ca tratamentele sunt pentru a-i imbolnavi si nu pentru a-i trata! Vreau sa va arat o poza (minutul 16.23) cum i se cerea dlui Cristian ca sa participe si sa intimideze pacientii care nu acceptau. In poza apare imbracat in negru, cu cagula neagra, are undeva la 130-140 kg, are 1,85 m si imbracat in negru exact ca un inger al mortii. Asa trebuia sa se prezinte el in fata pacientului care nu „colabora”, iar cel care se opunea, era legat de pat
– … ceea ce nu se face decat in spitalele de psihiatrie, la ordinul unui medic psihiatru, nu a altui tip de medic sau in alt tip de spital, si nu poti fi obligat sa iei tratament, oricare ar fi acela, impotriva vointei tale!
– Deci, pacientii care refuzau sa inghita aceste medicamente, precum remdesivir, erau legati de pat si pur si simplu obligati sa le inghita!
– Da, altfel erau sedati cu diazepam! Ce cauta un medicament psihiatric intr-un spital de pneumoftiziologie!
– Ce efecte are acest remdesivir? Cum se prezentau pacientii dupa ce erau obligati sa-l ia?
– Dezvoltau o serie de simptome, de la hipopotasemie (lipsa potasiu din organism), anemie, lipsa celulelor rosii din organism, hipotensiune (atentie, nu hipertensiune, ci hipotensiune, cand ai hipotensiune nu te poti ridica din pat ca esti ca o leguma)…
– Deci, oamenii ajungeau leguma dupa acest tratament!
– DA! Ajungeau leguma, nu mai puteai discuta cu ei, INTRAU IN COMA, erau intubati, iar apoi, in momentul decesului, erau automat trimisi la inmormantare cu sicriul sigilat, fara autopsii si din start cu diagnosticul pneumonie virala nespecificata, adica covid!
– […]
– Deci, pacientii trebuiau sa accepte aceste pastile ale mortii, ajungeau legume, nu mai aveau reactii, erau pur si simplu inerti, dupa care erau transferati la ATI…
– la Municipal, unde era practic capatul drumului, mai traiau max.1 zi deoarece nu mai mancau, nimeni nu mai manca, se arunca mancarea in prostie, nimeni nu dadea nutrienti perfuzabili nimanui, tu mergi la un om in coma si ii pui caserola cu supa in fata, cum vine asta?
– Cristian, cine iti cerea sa legi pacientii de pat?
– Doar medicul poate cere acest lucru, medicul de garda.
– Cum il chema pe medicul de garda?
– Sunt mai multi.
– Daca se dovedeste ca ati cerut brancardierilor sa lege pacientii de pat, veti fi anchetati si veti raspunde pentru faptele grave! Ai amintit de cineva care a decedat la 86 ani care avea cancer pulmonar.
– Chiar am avut ocazia sa-i citesc fisa acelui pacient unde scria ca are cancer, am prins persoana in viata, chiar am participat la resuscitarea dansului, insa din pacate nu a putut fi salvat, a decedat, a fost impachetat, sigilat ca un parizer, fara nici o urma de decenta, inmormantat cu sicriul sigilat, cauza covid, fara nici o autopsie!

SPORURILE

– Vi se ofereau sporuri covid.
– Da, care sunt uriase pentru nivelul de trai si al statutului sistemului sanitar, sunt niste sume incredibile. De unde vin aceste sume?
– Doctorii aveau un interes sa se mentina aceste sporuri?
– Bineinteles! In primul rand, doctorii aveau interesul principal sa mentina pandemia si starea de alerta deoarece au mai multe feluri de sporuri. Spor 85% doar ca e stare de alerta si e pandemie. Apoi, un spor necunoscut mie, spor de cap de mort, ca la animale, ca la o subventie APIA de cap de oaie sau capra!
– Deci, doctorii aveau interes sa se pastreze cat mai mult aceste sporuri si era o concurenta intre ei care sa aiba cat mai multi morti de covid.
– Da, exact, chiar daca suna sinistru!

– Vom inainta o solicitare de la cabinetul meu catre procurorii din fiecare oras sa inceapa anchete pentru: falsificarea testelor PCR, comportamentul fata de pacienti privind legarea lor de pat, fortarea administrarii acestor medicamente, intimidarea pacientilor deoarece brancardierii erau folositi pentru a-i intimida, sa-i lege…
– Bruscarile erau la ordinea zilei, mai ales din partea brancardierilor batrani, care nu au nici un pic de demnitate, si am curajul sa spun asta! Asta faceti toata ziua, atat de mult lucru aveti, stati pe telefon, sa va fie rusine, va stiti voi …
– Trebuie anchetate toate cadrele medicale care au participat la acest genocid, la aceste crime controlate! Cu totii vor raspunde si vor primi ceea ce merita fiecare!

AMBULANTELE

– Stim cu totii ca ambulantele circula de dimineata pana seara ca sa dea impresia ca sunt atat de multi pacienti incat ele trebuie sa circule cu sirene, aud sirene toata ziua, ce stii de asta?
– De multe ori, ambulantele sunt folosite pe post de taxi particular pentru cadre medicale, nu au nici o legatura cu vreun caz nu doar de covid, ceea ce e si mai grav, ca e combustibil din banii statului, poate o ambulanta trebuie sa fie la un accident sau un atac vascular sau infarct, in schimb ea plimba brancardieri si infirmiere intre spitale pe post de taxi!
– Tu ai participat?
– Da, am fost, avem poze (minutul 28) pe post de „turist”.
– Deci, erai plimbat prin oras.
– Da.
– Uitati poza, se plimba cu ambulantele goale. Aceasta directiva tot lui arafat ii apartine, ca sa induca frica in populatie privind gravitatea acestei boli inventate, covid. Mai am o poza cu 2 colegi ai tai
– … in perioada in care se transmitea ca medicii pica pe capete din cauza pacientilor, iata ce faceam noi aici, curatam frigidere si cafetiere in camerele de garda ale medicilor. Practic ardeam gazul degeaba in perioada in care presa anunta ca era maxima pandemie, iar noi aveam zile cu zero internari! In perioada de maxima pandemie, paturile erau goale, saloanele erau goale!
– Presa era mituita sa ne minta ca avem mii si zeci de mii de internati covid!

– Cristian, odata pacientii ajunsi in aceasta stare inerta ca urmare a acestor tratamente criminale, erau apoi intubati.
– Da, erau intubati degeaba oricum. Erau transferati la Municipal, ca sa moara acolo, sa nu ocupe patul.
– Pacientii veneau cu ambulanta?
– Majoritatea veneau cu ambulanta.
– Si erau erau pe picioare, da?
– Da, cazuri de targa erau extrem de rare, sau SMURD, sau oameni cu diverse forme de handicap, care nu se puteau deplasa, de exemplu amputati sau paralizii…
– Cat dura pana cand o persoana care se putea prezenta la spital pe picioare ajungea sa fie intubata, apoi in saci de plastic?
– De multe ori, doar cateva ore, nici nu mai apuca sa fie intubat, in primul rand nici nu-i verifica nimeni, persoanele stateau in salon singure si nici nu le baga nimeni in seama, multi nici nu ajungeau sa fie intubati, mureau singuri in salon, ii gaseau infirmierii cand veneau sa arunce gunoiul sau sa schimbe patul, nu se mai facea nici macar resuscitare.
– Cati dintre pacienti consideri ca mureau din cauza pastilelor?
– Toti! Toti primeau tratament, indiferent cu ce boala veneau, primeau acelasi tratament, luau pastila galbena cu multiplele ei efecte adverse! REMDESIVIR.
– Mai cunosti si alte pastile?
– Da. FAVIPIRAVIR.
– Facea parte din acel protocol?
– Da. Si AZITROX.
– Deci, un om sanatos care de exemplu avea o problema chirurgicala…
– Medicamentele alea sunt moarte curata!
– Deci, in circa 1 zi – 2 zile, aceste medicamente il puneau jos..
– Poate si mai putin. Cei care si-au revenit pot sa ii multumeasca poate doar Celui de Sus!
– Arafat! Arafat, ti se par cunoscute aceste fapte? Ti se strange latul, arafat! Procurori, va cer, va indemn sa incepeti anchete, e vorba de Spitalul TBC din Oradea si trebuie incepute si in alte spitale pentru ca sunt protocoale la nivel national, am convingerea ca aceleasi protocoale s-au aplicat tuturor romanilor care au ajuns in spitale, de aceea mureau foarte multi romani! Nu mureau de la covid, dragi romani, ci de la aceste protocoale criminale!!

Un aspect foarte grav: OXIGENUL

– Oxigenarea noastra, a oamenilor sanatosi, este undeva la 4 litri pe minut. Iar in spital, celor care ajungeau sa fie intubati, li se administra o oxigenare de …
– 15 litri pe minut! MAXIMUM POSIBIL AL BARBOTORULUI!
– 15 litri pe minut in loc de 4 litri pe minut, cat are oxigenarea unui om sanatos, va faceti idee cum explodeaza plamanii acelui pacient? Tie ti se cerea sa programezi acel aparat…
– Da, noua, brancardierilor, ni se cerera tuturor sa… cum sa spun, sa adaptam barbotoarele la priza de oxigen, noi faceam lucrul acesta, iar in majoritatea cazurilor ni se spune „DA-L LA MAXIMUM!”
– Iar medicii stiau ca o oxigenare corecta era de 4 litri pe minut.
– Absolut! Asta invata in primul an de facultate de medicina, orice medic stie!
– Iar medicii va cereau sa puneti aparatele la maximum, de fapt erau autorii morali ai crimelor respective, ca nu poate nimeni sa supravietuiasca la 15 litri pe minut in loc de 4 litri pe minut!

Oamenii sunt omorati in spitale, protocoalele sunt criminale impuse de arafat, calaul romanilor, calaul cu masca al romanilor, procurorii trebuie sa inceapa anchetele! Romanii care au murit de ordinul zecilor de mii in aceasta pandemie, trebuie sa li se faca dreptate, iar cei care au participat direct si moral la aceste crime, vor trebui sa raspunda, asa ca, doctorilor, va trebui sa dati socoteala pentru faptele voastre! Doctorilor cu prime grase oferite de ministerul sanatatii…

AMENINTARI

– Spune-ne ce ti s-a intamplat cu privire la amenintari.
– Am fost amenintat si anchetat de catre politia muncipiului Oradea si au incercat sa ma intimideze fara citatie, prin telefon, chemat la sediu, pus sa dau declaratie dictata, dar nu am dat nici o declaratie pentru ca am dreptul la tacere, prin urmare nu s-au adeverit acuzatiile aduse mie, nu au gasit probe, dar m-au dat afara.
– Ti-au cerut doctorii sa nu divulgi ce se intampla in spital, nu?
– Da, si cu privire la ce se afla in sistemele lor informatice, despre care eu am fost acuzat ca le-am spart. Nu sunt hacker, nu am parole. E imposibil, nu am drept, nu am parola!
– Te-au avertizat sa nu divulgi ce ai facut, ca ai legat oamenii de pat…
– indirect, ca o Omerta a mafiei siciliene! Ce se intampla in Sicilia ramane in Sicilia. Ce se intampla in spitale ramane in spitale. Oricum, spitalele erau inchise, oamenii nu puteau intra, nu puteai afla informatii de la oamenii in coma, doar de la un angajat, si lumea se teme, tine la posturile lor de brancardier, infirmier, pentru ca automat esti dat afara, iar apoi hartuirile continua.
– Consideri ca doctorii care au fost complici la aceste crime nu au curajul sa iasa si sa puna pentru faptul ca au fost complici sau pentru ca…
– nu neaparat! Pentru ca au locuri banoase, ar trebui sa fii nebun sa dai vrabia din mana pe cioara de pe gard. De ce cineva care e platit cu 7-8.000 euro pe luna si-ar risca jobul acela?
– Deci, doctorii primeau 7-8.000 de euro.
– da, cam 30.000 lei pe luna
– … ca sa aplice protocoalele criminale.

– Intelegeti acum de ce mor oamenii in spitale, pentru ca sunt testati fals pozitiv de aceasta boala imaginara, sunt obligati sa li se administreze aceste tratamente criminale, iar daca nu le accepta, intervin acesti brancardieri mascati, precum niste infractori cagulati si sunt legati de pat ca sa ajunga sa fie tratati cu forta, sa ajunga niste cifre, iar sporurile sa fie pastrate de „eroii salvatori”, care trebuie sa raspunda pentru faptele lor. Aceia sunt bani patati cu sangele romanilor, dar pentru asta vor trebui sa curga anchetele!!

– Inca o dovada a celor confirmate de Cristian. Dupa ce i s-a desfacut contractul de munca fara cercetare disciplinara, ti s-a oferit suma de 3.900 lei la 2 luni.
– Da, la 2 luni dupa ce am incetat sa mai lucrez acolo, plus ca am fost mutat disciplinar de la Spitalul de tbc la cel de psihiatrie cand am inceput sa fac dezvaluiri.

– [ ….]

– De ce ne-ai contactat sa ne dezvalui aceste atrocitati? Eu le stiam deja sub anonimat, primite de la diferite persoane, asistente in special, deoarece li se incarca constiinta si nu mai pot pastra aceste lucruri groaznice. Deci, Cristian a fost amenintat (…), dupa care i-au desfacut contractul de munca si la 2 luni i-au transmis prin virament bancar suma de 3.900 lei pentru a-i cumpara tacerea.

[…]

– Deci, acesta este protocolul criminal, dragi romani, cu care concetatenii nostri sunt omorati, rudelor le este imposibil sa intervina deoarece paznicii pazesc spitalele si nu au cum sa-si apere rudele si pe cei internati. Numarul de morti era exact cum isi propuneau acesti criminali!
– Se stie numarul de morti de maine, de duminica, sunt CIFRE care sunt statistic calculate exact cum sa iasa la numaratoare!
– La fel si incidenta imbolnavirilor.
– Incidenta imbolnavirilor este un fals grosolan!
– Cei care v-ati pierdut rudele, parinti, copii, mintiti de doctori ca li s-au imbolnavit plamanii si nu mai rezistau, acesta le-a fost destinul.
– … au ajuns statistici ca unii sa ramana bogati si voi sa ramaneti sa va plangeti mortii fara sa puteti sa le faceti o inmormantare crestineasca, cu sicriu, fara invitati, fara pomana…

– Deci, cei care rezistau tratamentului medicamentos ajungeau la ATI, unde bineinteles ca mureau, nu aveau cum sa scape acolo pentru ca li se oxigenau plamanii cu 15 litri pe minut in loc de 4 litri pe minut!
– … ca sa nu mai spunem de tipul de oxigen folosit!

Dragi romani, informatia cea mai importanta din aceasta seara este faptul ca la oxigenarea bolnavilor de covid (cel putin in Oradea, dar cu siguranta ca aceasta procedura se folosea la nivel national):

OXIGENUL FOLOSIT IN SPITALE NU ESTE OXIGEN MEDICAL, CI OXIGEN INDUSTRIAL TEHNIC

care se foloseste la sudura, la (?), exact ca si cum in loc de alcool etilic, bea omul alcool metilic. Acum putem asocia informatiile pe care le aveam pana acum potrivit carora oamenii se plangeau ca le ard plamanii si cereau rudelor sa vina sa-i ridice din spital deoarece sunt omorati!

Dragi romani! Avem acum explicatia si raspunsul la aceste acuzatii ale celor internati in spital si anume:
– erau si sunt oxigenati in aceasta clipa cu oxigen tehnic industrial in loc de medicinal, iar producatorul acestui oxigen este Linde, iar in anchetele pe care le vor incepe procurorii in Romania, bineinteles ca vor solicita aceste facturi ale tuburilor de oxigen achizitionate de spitale. Cand se vor dovedi aceste tranzactii, vom sti ca acesta este de fapt instrumentul genocidului, unul dintre instrumente, pe langa tratamentele medicamentoase, faptul ca se folosea un alt tip de oxigen, unul industrial folosit de sudori, de fabrici …

Vom solicta procurorilor declansarea acestor anchete ca urmare a dezvaluirii acestor informatii extrem de grave si pretioase, care sunt bucatile acestui puzzle reprezentand genocidul din spitalele din Romania. Va rog sa distribuiti acest live! Principala persoana vinovata din aceasta tara care a dat aceste protocoale este raed arafat, care poza in erou national, nu mai poate arafat de mortii nostri si suferea si se dadea de pamant ca nu mai stie cum sa-i salveze… Arafat, vei fi demis, arafat, vei fi demis dupa ce va fi demis si iohannis, am declansat deja procedura de suspendare impreuna cu alti parlamentari, vom declansa procedura de suspendare dupa care ii va veni randul lui arafat sa raspunda pentru mortii romani care au fost sacrificati in spitale! Iar „eroii salvatori”, respectiv doctorii din Romania, nu toti, dar o mare parte care au fost servili lui arafat, vor fi parti in aceste anchete care se vor declansa, iar procurorii trebuie sa isi faca treaba!

Distribuiti acest live sa ajunga la cat mai multi dintre romani, sa ajunga la procurori, politisti si sa fie folosit ca proba in anchetele pe care le vor incepe! Va multumim si ne revedem in curand, numai bine, dragi romani!”
VIDEO:

Sursa: ActiveNews /Ziarul National/ Informatia Libera

 

guest
111 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Axuc Daniel
Axuc Daniel
2 ani în urmă

Domn’le aduceti dovezi si dati-le publicitati sa se vada; ca asa sunt multi care zic, fara prea multe dovezi…

Telefon
720893146
Antinie
Antinie
2 ani în urmă
Răspunde la  Axuc Daniel

De unde mama naibii dovezi dacă televiziunile sunt mana in mana
Ce ar trebui făcut intrat grămadă in spitale si văzut ce si cum nu se mai poate asa

Nelaanisoara Chivu
Nelaanisoara Chivu
1 an în urmă
Răspunde la  Axuc Daniel

Chivu Nela Anisoara

Mihai
Mihai
2 ani în urmă

Pintilie

Telefon
743692042
Marius
Marius
2 ani în urmă

Așa a pățit și tatăl meu l-au omorât ei la spital la Medgidia sunt niste criminali cu acte în regula nenorociți dracului

Telefon
768088647
Elena
Elena
1 an în urmă
Răspunde la  Marius

Și mie mi-au omorât mama acum 5 luni ,aceasi criminali din Medgidia cu toate ca am vb și dl primar sa ma ajute fiind ,,prieten” cu tatăl meu!

Alin
Alin
1 an în urmă
Răspunde la  Marius

Mi au omorat baiatul de 20 de ani
In sept 2021
Sunt crimimani
Vreau sai dau in judecata

Georgiana
Georgiana
1 an în urmă
Răspunde la  Alin

Şi mie mama anul trecut!😪😔Criminalii..infernul îi așteaptă 😡👿

Nina
Nina
1 an în urmă
Răspunde la  Alin

Mi au omorat tatal anul trecut in aprilie, In Galati

Alexa
Alexa
1 an în urmă
Răspunde la  Alin

Sincer imi pare foarte rau pentru baiatul dvs! Va rog sa faceti rost de ovezi si sa dati sistemul in judecata!

Daniela M
Daniela M
1 an în urmă
Răspunde la  Alin

Dacă îi dăm în judecată, aducem copiii înapoi.Eu mi-am pierdut fata pe 2 octombrie 2021 la Spital Județean Tulcea de doar 25 de ani.Sunt dărâmate, nu aș avea puterea să lupt .Dumnezeu sa va întărească

Nina
Nina
1 an în urmă
Răspunde la  Marius

Mi au omorat tatal in Aprilie anul trecut in Galati.

Isa
Isa
1 an în urmă
Răspunde la  Marius

Santem mulți in situația asta din păcate ….

Calu troian
Calu troian
2 ani în urmă

Presupunând ca declarația este corectă, cum este posibil ca atâția doctori și asistente sa pună botul, doar pentru bani? Dacă da, atunci ar trebui judecați pentru genocid și executați ca criminali de război!

Turcu
Turcu
1 an în urmă
Răspunde la  Calu troian

Intrebati-l pe arafat,ce animale fara suflet a angajat in sectiile ati

Kuky
Kuky
1 an în urmă
Răspunde la  Turcu

Vorbesti de parca Arafat personal ar fi angajat medicii pe ATI in fiecare oraș din țară. Fiecare spital isi angajează propriul personal. Nu Arafat dispune.

VALI MĂGUREANU
VALI MĂGUREANU
1 an în urmă
Răspunde la  Kuky

KUKY POATE CĂ ARAHAT RAED REPETENTUL FACULTĂȚII BABEȘ BOLIAY DIN CLUJ NAPOCA OFICIAL NU ESTE NICI ȘEF NICI LA I.S.U. NICI LA D.S.U.ARAHAT ESTE DE VINĂ CE SA ÎNTÂMPLAT ÎN SPITALELE DIN ROMÂNIA.MEDICII SUNT CRIMINALI ȘAPTE OPT MII DE EURO SALARIU PE LUNĂ. KUKY DACĂ VREI SĂ ȘTII CĂ MEDICII FĂCEAU CUM DICTAU PROTOCOALELE LUI ARAHAT RAED.KUKI DACĂ VREI SĂ ȘTII SĂ CĂ DIN 2020 GUVERNUL ORBAN LUCOVID LUDOVIC A DAT 45 DE MILIOANE DE SĂ CUMPERE PRESA CA TOATE TRUSTURILE DE PRESĂ ȘI DIN ȚARĂ ȘI DIN BUCUREȘTI SĂ DIVULGE CE VROIAI TU SĂ AUZI DESPRE COVID. PRESA CARE A FOST CUMPĂRATĂ SĂ MANIPULEZE ȘI DEZINFORMEZ A FOST: PRO TV ANTENA -1 ANTENA -3 REALITATEA TV KANAL-D TV CANAL-33 TV ALFA ȘI OMEGA TV TIMIȘOARA ȘI MULTE ALTE TRUSTURI MEDIA DIN ȚARĂ! AȘA KUKY DRAGĂ NU-ȚI MAI DA CU PĂREREA CĂ SUNT MULTE POTLOGĂRII FĂCUTE PE CARE NU LE ȘTIM DE KILLERI ÎN HALATE ALBE!🤔☺️😊

Gigi
Gigi
1 an în urmă
Răspunde la  VALI MĂGUREANU

Arahat si doctori care atunci erau de garda,spanzurati!!!!!

gheorghe
gheorghe
1 an în urmă
Răspunde la  Calu troian

Ti se pare ca productia meseriasilor e altceva dcat o scolarizare de tehnicieni care repara masini la atelier (service)?
Se uita la monitorul de calculator, intreaba bolnavul, scriu raspunsul si „protocolul” le spune ce sa zica si ce faca.
Ca sa scape de raspundere cand „iese” prost.
Nu au ei treaba cu „omu’ „…. majoritatea sint abrutizati – in unele cazuri, altfel nu se poate rezista psihic impactului produs de intalnirea suferintei si mortii.
Stii ce inseamna bonus de mii de euro pe luna „acoperit” de hartii? – cel putin asa prefera ei sa creada, ca „si-au facut datoria”!?
Cand treci prin scoala care iti baga in cap multe prostii – fie medicina, fie …. teologie…. in mintea absolventului e bagata tehnica de „supravietuire” = fariseimul.
… si-asa mureau, nu? Ca zice „de sus”, de la OMS ce trebuie sa fac – doar n-o sa ma gasesc eu mai destept , … nu pot sa ma lupt…
Nici nu fug, nici nu stau…. ma impiedic!

Chenaru Constantin
Chenaru Constantin
2 ani în urmă

Am avut un frate care a mers la spital și în două săptămâni a decedat motivul Covid

Mocoi Bianca Maria
Mocoi Bianca Maria
2 ani în urmă

Criminalii, sa răspundă pt toate crimele care le-au făcut… 😭😭😭😔

Telefon
759337941
Iovanovici Ferdinand
Iovanovici Ferdinand
2 ani în urmă

Rușine medicilor din România care practică asemenea atrocități. Unde le este conștiința? , oate ei nu au prieteni, cunoscuți , rude? , care pot păți la fel.

trackback

[…] Mărturia lui Cristian Cernat, fost brancardier la spitalul TBC Oradea, în dialog cu deputatul independent Mihai Lasca in data de 29 octombrie 2021 a șocat publicul românesc. […]

Ildiko Konti
Ildiko Konti
1 an în urmă

Si la Cluj situatia e la fel….asa nu l-am mai vazut pe tata decît in sicriu…2021.10.22…Decedat…Spitalul Județean de boli infectioase….Cluj😭

Valentin
Valentin
2 ani în urmă

Dzeu are grija de iei si sa ii pedepsească cum stie el mai bine

Telefon
790345759
Ionica Iovan
Ionica Iovan
2 ani în urmă

Ferească Dumnezeu sunt blocată ..îmi este frica sa merg la spital ..mă rog la Dumnezeu să nu mă îmbolnăvesc sa fiu sănătoasă să nu mi rup vri-un picior sa ajung pe mana lor sama omoare !!!

Telefon
741101700
Costel Hăulică
Costel Hăulică
2 ani în urmă
Răspunde la  Ionica Iovan

Ionica iovan,pentru orice afecțiune fă tot posibilul să te tratezi acasă,dacă se poate,dacă nu apelează la consult și tratament la domiciliu,pentru că dacă te scapi în spital,slabe șanse de a mai ieși viu.
Am trecut prin asta cu tatăl meu, nu a putut să reziste decât 4 zile cu tratamentul lor ucigaș, după care am fost chemat să-l iau de la morgă .
Un criteriu de triaj la urgență, este istoricul pacientului,care este accesibil și fără card de sănătate, și este în mare parte hotărâtor pentru viitorul subiectului.
*0735 872 895*

Tara cu prosti
Tara cu prosti
1 an în urmă
Răspunde la  Costel Hăulică

mancameai pl de bancardiee !! fac astia bani pe tine !! dacă tu luai 6000 ron ..cat lua un asistent !!
sau tu o mai si sugeai ca brancardier !!futu-va moți vostri in gt

Gyccâ
Gyccâ
1 an în urmă
Răspunde la  Tara cu prosti

9000 lua un asistent,dacă citiț tot articolul scrie.

Miklos fery
Miklos fery
2 ani în urmă

Mama lor de banii !
Ce poate să facă unii pentru banii.

Sopiuneac
Sopiuneac
1 an în urmă
Răspunde la  Miklos fery

Cum e posib il atatea crime ne rezolvate

Eugen Serban
Eugen Serban
1 an în urmă

CATI MAI AU CURAJUL SA MAI FACA AS FEL DE DECLARATII///

Roza
Roza
1 an în urmă

Domnule Cernat, părerea mea este sa-ți vezi de…. „ingineria” matale căci dacă o cunoști la fel de bine cum cunoști și medicina…. te văd nevoit să ramai brancardier in cel mai fericit caz

Telefon
12345678
Cornel
Cornel
1 an în urmă
Răspunde la  Roza

Ce e „roza”? Ca daca nu si vede de ingineria lui, ce intampla?! Imi suna a amenintare…

Nap crist8na
Nap crist8na
1 an în urmă
Răspunde la  Roza

Din pacate este adevarat ce vb omul …..am trecut si eu prin asa ceva doar ca am avut tupeu si nu m-am lasat cu una cu doua si am plecat acasa amenintata ca ma voi intoarce inapoi dar nici de vorba sa ma mai intorc ……..din pacate asta este sistemul ………pe medici ii va bate dumnezeu si pe arafat si toti cei ce au comandat peste doctori ,asistente etc sa se faca dreptate sa le putrezeasca oasele in puscarie ……… si sa ii manance sobolani si viermi …..ca altceva mai bun nu merita

gica
gica
1 an în urmă
Răspunde la  Nap crist8na

…amin….!

Un Roman
Un Roman
1 an în urmă
Răspunde la  Roza

Du-te in pizda matii!

florinitaiancu5@gmail.com
1 an în urmă
Răspunde la  Un Roman
Costache Mihaela
Costache Mihaela
1 an în urmă

Nenorocitii de medici și asistente care ar trebui expulzați și din spitale și din tara și torturați!

Telefon
348439655
Turcu
Turcu
1 an în urmă

Aki

Turcu
Turcu
1 an în urmă

Daca ezista oameni cu suflet,macar in justitia româna va rig mult sa imi ascultati cuvintele: DomnilorDoamnelor

Turcu
Turcu
1 an în urmă

Domnilor/Doamnelor din justitia româna,va rog sa faceti dreptate. Arafat a fost ilegal seful dsu,va rog in numele românilor,anchetati-l si faceti dreptate. Dumnezeu sa binecuvanteze poporul român si România.

FLORICA
FLORICA
1 an în urmă

CRISTIAN CERNAT , ce suflet ai avut sa legi SI TU un bolnav de pat sau zeci de bolnavi ??? Sub nici o forma de amenintare , eu nu puteam face ASTA . Daca nu ti se desfacea contractul de munca ,etc . nu vorbeai nici tu , vad aici ca o RAZBUNARE ! Trebuia sa spui atunci ce e intimpla , nu dupa CE mor mii de oameni SI si tu ai participat la legarea de pat a pacientilor , ETC ! Ma abtin sa mai comentez , dar faptul ca ai legat si tu pacienti de pat , etc . , esti la fel de VINOVAT !!

Telefon
-1
Andrei
Andrei
1 an în urmă

De ce se trezesc viteji din ăștia sa vorbeasca doar acum? De ce nu a reactionat atunci? De ce nu a făcut nimic atunci? De ce nu au sesizat autoritatile, presa atunci? Ce sens mai are sa vorbeasca acum? Este la fel de vinovat ca si doctorii si asistentele, a foat un complice, nu a zis nimic si acum vrea sa pare a erou. Rușine sa iti fie!

Anonim
Anonim
1 an în urmă
Răspunde la  Andrei

E bine și mai tîrziu decât niciodată, iar cum gândești tu, sigur faci parte dintr-o familie de doctori sau asistenți, și dacă am greșit la familie e și mai rău după gândirea ta

Ioan
Ioan
1 an în urmă
Răspunde la  Andrei

care presa?

Anonim
Anonim
1 an în urmă

Și in spitalul județean Pitești este la fel te duci pe picioare și mori în 3 zile acolo la nenorocitii aia

Popescu Stefan
Popescu Stefan
1 an în urmă

E clar că medici au primit ordin prin semnare unui protocol strict secret sa facă genocid ca virusul sa pară ceva real!
Vinovatii sa platească,cine sint acestia se stie nu trebuie sa i numesc eu Rafila Raed Ghiorghita si mti alții din guvern !

Telefon
40722257802
Lenuta
Lenuta
1 an în urmă
Răspunde la  Popescu Stefan

Confirm ca au aruncat si oameni la morgă de vii și așteptau să moară

Manole Elena Loredana
Manole Elena Loredana
1 an în urmă

Buna ziua voiam sa va spun ca asa este eu mi.am pierdut mama pe 12 oct 2021 iar tatal a fost degerat sau ars in gura si diagnasticat cu murcomicoza,pe langa alte afectiuni cu care mi.l.au dat acasa,clostridium,klepsiela etc,mentionez ca tot tratamentul de dupa spitalizarea de 18 zile l.am suportat eu,iar acam arenevoie de recontructie in cerul gurii(fiinca numai sre jumate din cerul gurii plus maxilar )deoarece din cauza murcomicozei s.a mancat,a putezit ,s.a necrozat,plus ca a ramas si orb de un ochi,ce spuneti am vre.o sansa sa infrunt sistemul sau ma lupt degeaba?

Telefon
722431547
Manole Elena Loredana
Manole Elena Loredana
1 an în urmă

Ptr dovezi rog sa fiu contactata…

Nagy Iuliu
Nagy Iuliu
1 an în urmă

Da

Telefon
742934522
Nagy Iuliu
Nagy Iuliu
1 an în urmă

Tatăl meu a intrat la spitalul județean Oradea cu aprindere de plămâni după trei zile a intubat și după două săptămână a decedat am vorbit cu un doctor și așa o zis ce mai așteptați de la tata deja prea bătrân o ovut 69 de ani

Donea Marilena
Donea Marilena
1 an în urmă

E greu de citit, e greu de assimilat tot ce marturiseste acest tanar. Unele din aceste lucruri au mai rasuflat, au mai fost cazuri de pacienti scapati din spital care au povestit, au fost mici filmari, au fost intrebari. Pacienti legati de pat, incuiati in salon, in sectie, obligati sa ia medicamente contraindicate. Ambulantele cu sirena in functiune, patruland prin oras pentru atmosfera. Dar, intreg tabloul, cum este presentat aici, e demn doar de un lagar nazist. Este un genocid practicat pe scara larga de niste institutii si oameni a caror menire este aceea de a salva vieti. Daca aceste fapte raman acoperite, ele vor ramane ca un stigmat asupra timpului nostru. Ar trebui sa cerem lamurirea acestor acuze, motivarea si explicarea crimelor, tragerea la raspundere a tuturor vinovatilor.

gica
gica
1 an în urmă
Răspunde la  Donea Marilena

…..v-au blocat +…..comentariile de bun simt sant adevarate si demonstrate de cei care au scapat…..!….pt. ceilalti ,care n-au scapat ,ADEVARUL trebuie aratat si pedepsiti pe viata tortionarii….!

crina
crina
1 an în urmă

Daca toti cei care si-au pierdut o persoana draga din familie ar fi dat in judecata spitalul…dar nu,fiecare si-a luat in tacere sacul de plastic si l-au dus in tacere la cimitir…Nimeni nu a facut nimic,nici unul nu a actionat.Nimeni nu s-a revoltat .Suntem un popor de lasi.Asta e.

Telefon
747500009
Ioan
Ioan
1 an în urmă

Așa a pățit și tatăl meu l-au omorât ei la spital din turda sunt niste criminali cu acte în regula nenorociți dracului doamna Doctor orbeanca

Telefon
7565231470
Gabi M
Gabi M
1 an în urmă

Si tatal meu a fost tratat de covid cu oxigen cand testul lui a iesit negativ la internarea lui.
A fost pur si simplu pus pe florul de Covid si dupa o saptamana binenteles ca iesit Covid pozitiv si l au tratat cu oxiden si protocolul de medicamente pe ntru Covid! Asa mi s a spus cand am sunat!
A murit la Sibiu singur si ne au anuntat dupa 7 ore din cauza ca a fost noapte si au asteptat pana dimineata…

Georgeta Vlasceanu
Georgeta Vlasceanu
1 an în urmă
Răspunde la  Gabi M

Probabil ca noaptea dormeau, doar nu se trezeau sa va sune pe d-vs! Pentru ei, suntem doar niste cifre, cand ajung la nivelul urmarit de decese, isi iau rasplata, si nu Oricum…cu traista plina de parale.

Georgeta
Georgeta
1 an în urmă

Gunoaie,criminali!!!Dar si oamenii își merită soarta!Au dat fuguta la teste Covrig care sant o afacere colosală si la ora actuală, nu au nimic de a face cu sănătatea oamenilor (așa au confirmat adevărații cercetători, medici care s-au lipsit de bani murdari),și au ieșit frumos in saci de gunoi!!!Mă întreb anii următori ce vor face de câte ori vor fi raciti!!!Multe cunostinte de-ale mele nu mai zic deloc ca au avut gripă!!!Spun cu mândrie:Am avut covid!De vreo două ori!!!Si-au pierdut mințile, fraților!!!

Otilia
Otilia
1 an în urmă

Așa au făcut și cu mama mea!Cei de la Spitalul Județean Slatina.A plecat pe picioare și în câteva zile a venit in sicriu. Sâmbăta pomană de șase săptămâni!Dumnezeu nu doarme!!!

gica
gica
1 an în urmă
Răspunde la  Otilia

…..multi nemernici de aici ….trebuie demascati si pedepsiti…!.

Roman Culai
Roman Culai
1 an în urmă

E tardiv! Mulți dintre noi știam sau măcar intuiam ce se petrece acolo! Cei care aveau prieteni de suflet în incintă, erau rugați să stea cat mai departe de spitalizare, chiar cu riscul de a muri de Covid acasă! Le-am urmat sfaturile și am trecut cu bine cu tratament ambulatoriu, și evident fără nicio vaccinare.
De curând am întâlnit un tehnician care că și aici, s-a nimerit să lucreze acolo în perioada critică. Că și în povestirea brancardierului, îmi spunea că era o confuzie totală, nimeni nu avea o idee concretă cât oxigen trebuie folosit pe fiecare bolnav, după vârstă și gravitate. Nici măcar nu știau să regleze aparatele… Medicii trimiteau asistentele, asistentele se temeau de Dumnezeu și le trimiteau pe… infirmiere… Niciodată n-au dus-o mai bine: salarii uriașe și… nu trebuiau să răspundă! Conștiința era singurul impediment…
Cineva pe-aici vorbea de dovezi… Dacă n-ar fi de plâns, aș fi tentat să zâmbesc!… Măcar de s-ar înțelege că undeva, cineva, își atingea scopul!…

Zanfir claudia
Zanfir claudia
1 an în urmă

Criminali care mi.a omorat Mama
Spitalu Pantelimon

Telefon
764040336
Andrei
Andrei
1 an în urmă

Am trecut cu mama prin acest genocid! Asa este, a fost dat ordin în spitale! Am văzut cu ochii mei, ce medici și asistenți fără suflet avem. Asa am rămas fără Mama!

Boboc
Boboc
1 an în urmă

Cei care au procedat la medicație greșită si oxigen in exces sa fie pedepsiti conform legii!

Florin
Florin
1 an în urmă

Pentru unii banii reprezinta totul? Sint in stare sa ucida pentru bani? Unde este constiinta doctorilor criminali? Sint acuma fericiti ca au bani in urma crimelor? Iuda dupa ce a luat banii si l-a vindut pe Isus s-a spinzurat … acesti doctori paraziti inca mai vor sa traiasca???

nicolae rau
nicolae rau
1 an în urmă

Oare se sesizeaza cineva sa cerceteze asemenea fapte? Eu nu cred!

Telefon
744175043
nicolae rau
nicolae rau
1 an în urmă

Sa verifice facturile de achizitionare a oxigenului!

Curea Cristina
Curea Cristina
1 an în urmă

Asa a omorât-o pe mama care o avut bronșită si dupa 2 zile o bagato ca are covid Sibiu criminali în serie o sedato 😡 ca o întrat în panica maram e Dumnezeu sus 🙁

Neculai
Neculai
1 an în urmă
Răspunde la  Curea Cristina

Asa a făcut și cu tatăl meu… îl ia de acasă cu salvarea ajunge la spital,și după nu mai știi nimic de el pentru ca nu te lasă să te duci să-l vezi te suna după ceva timp sa te duci să-l ei find ca a murit.. în ziua de azi ți-e frica sa mergi la spital ca te duci pe picioare și ajungi în sicriu…..îs niște criminali în serie nu se gândește ca se poate întâmpla la fel și cu ailor..

Varlan constantin
Varlan constantin
1 an în urmă

Asa au omorit-o in noiembrie anul trecut și pe mama mea la spitalul din Tg Neamt criminali!S-a dus pina la ambulanta pe picioarele ei și a doua zi noaptea au omorit-o!Luai-ar dracu de nenorociți!

Roxana
Roxana
1 an în urmă

Criminali și-au murit de covid

lili
lili
1 an în urmă

exact asa i.au omorât pe mama si pe tata. La o zi unul după altul. Greseala noastra a fost ca l.am dus pe tata la spital după ce ne.au speriat ca mama e f rau si pana seara moare
Atunci am hotarat sa il ducem si pe el . Am crezut in boala am crezut ca vor face ceva bun pt ei in spital. De făpt nici nu le dădeau tratamentele pt. bolile pe care le aveau. Exact ce a spus acest brancard imi spunea mama la telefon, Eroii din spitalulBuzau….
!!! A fost personal angajat dea valma. SA NE FEREASCA DZEU SA AJUNGEM LA SPITAL!

Telefon
7
florinitaiancu5@gmail.com
1 an în urmă

Știi

Telefon
769217765
Ella
Ella
1 an în urmă

Era oxigen insustrial că ăla usucă căile respiratorii!

Dutulete Mirela
Dutulete Mirela
1 an în urmă

Și in spitalul județului Vâlcea este la fel , tatăl meu sa dus pe picioare și l-am adus pe moarte acasă : sedat , nemâncat , insetat și cu o escara in putrefacție la câteva zile l-am pierdut …RUȘINE …..Noi familia ii duceam :baxuri de apa , penpars , medicamente șervețele umede ,mâncare…. sau bătut joc de tata …..RUȘINE ….

Telefon
746925412
Crk
Crk
1 an în urmă

Dacă nu ați știutoare dați cu pumnu… bunicul meu la fel îl omorau pana am intram in spital și am început sa fac ca nemtii.. dacă nu va știți drepturile muriți cu zile.. fiți atenți ca vine un nou val la sf lui Septembrie

Ioana
Ioana
1 an în urmă

Mie mi-a omorat nepot de 44 de ani pe 1 martie 2021. L-am dus pe picioarele lui si ni l-a bagat in sac de nici n-am putut sa-l vedem

Telefon
720161859
Liviu
Liviu
1 an în urmă

Tot ce am citit aici este genocid, de ce nu se montează camere de supraveghere în spitale

Telefon
724346579
ileana
ileana
1 an în urmă

Sa le facem dreptate la dragii nostri ,Taticului meu drag ce s a intamplat in ATI.!!!!!

Telefon
41779051167
Liliana
Liliana
1 an în urmă

Asa si cu Mama mea au procedat.Sa dus in sectia de neurologie 10 zile apoi a zis ca are covid dar ea se simțea bine vb cu noi pe tel nainte de o interna in adică reanimare ma sunat și mea zis ca nu ii dea apa sa beie o fac in tot felul nu ii da sa se inveleasca asta sa intimplat in Rep. Moldova in spitalul Sfinta. Treime. D-na Galina Diacon medicul care ea hotărât soarta mamei sa o trimită pe lumea cea lalta ei primeau pe fiecare caz bani enormi.Nu puteam face nimic nu ne dadea voie sa intram . Mama mereu îmi zicea ca ea acolo o sa moara. Mîinele ei earu vinete și nasul și pe la gura . O forțau probabil cu multe criminalii. Unde sa te plingi cui sa ii spui ca in ziu de azi îs toți cu necuratul in ei .