Actualitate

Dr. Michael Yeadon: „Guvernul vă minte în așa hal încât v-ar putea duce la moarte, pe voi și pe copiii voștri”. Fostul vicepreședinte Pfizer face declarații neașteptate

Dr. Michael Yeadon a fost vicepreședintele Pfizer și este om de știință specializat în alergii și boli respiratorii. Acesta avertizează că guvernele vor continua să înșele populațiile și să mintă oamenii cu privire la diagnosticul, transmiterea și riscul bolilor infecțioase, scrie LifeSiteNews.

Subjugarea oamenilor

Omul de știință avertizează că guvernele și companiile farmaceutice vor continua să înșele oamenii.

În interviul dat publicației citate, dr. Yeadon spune că atât Pfizer, cât și alte companii de medicamente manipulează, constrâng și controlează mass-media și guvernele pentru a manipula oamenii în scopul profitului.

Cuvintele fostului vicepreședinte Pfizer

Nu există „nici o posibilitate” ca variantele actuale ale COVID-19 să scape de imunitate. Este „doar o minciună”.

Cu toate acestea, guvernele din întreaga lume repetă această minciună, indicând că asistăm nu doar la „oportunism convergent”, ci la o „conspirație”. În același timp, mass-media și platformele Big Tech sunt dedicate aceleiași propagande și cenzurării adevărului.

Companiile farmaceutice au început deja să dezvolte vaccinuri „de completare” („rapel”) inutile pentru „variantele” coronavirusului. Companiile intenționează să fabrice miliarde de flacoane, în plus față de cele din actuala campanie experimentală „vaccin” COVID-19 .

Vaccinuri inutile?

„Agențiile de reglementare, cum ar fi Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) și Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA), au anunțat că, din moment ce aceste vaccinuri „suplimentare” vor fi atât de similare cu injecțiile anterioare care au primit aprobare pentru autorizația utilizării de urgență, companiile medicamentoase nu vor mai fi obligate să „efectueze studii clinice de siguranță.

Astfel, acest lucru înseamnă practic că proiectarea și implementarea vaccinurilor ARNm repetate și constrânse „trec de pe ecranul computerului unei companii farmaceutice în mușchii brațelor a sute de milioane de oameni, (injectând) o secvență genetică pentru care nu este nevoie și nici justificare”.

Depopulare în masă

„În ultimul an mi-am dat seama că guvernul și consilierii acestuia mint în fața poporului în legătură cu tot ce ține de coronavirus. Cu absolut tot! Este o aberație această idee a transmiterii asimptomatice astfel încât chiar dacă nu aveți simptome, totuși sunteți o sursă de transmitere a virusului. Precum și faptul că lockdown-urile ar funcționa, că măștile ar avea un rol protector evident pentru dvs. sau pentru cei din jur și că variantele virusului ar fi ceva de temut, deci va fi nevoie chiar să închidem granițele internaționale în caz că pătrund unele dintre aceste variante străine urâte”.

„Or, că veni vorba, pe lângă lista actuală de „vaccinuri” pe bază de terapie genică pe care le-am creat ca prin farmec, vor fi niște „vaccinuri de completare” pentru a combate variantele care scapă sitemului imunitar”.

„Tot ce v-am spus, fiecare aspect în parte este demonstrabil fals. Dar întreaga noastră politică națională pornește de la premisa că toate acestea sunt universal valabile, deși toate sunt greșite”.

Pașapoarte de vaccinare

„Cred că jocul final va fi că toată lumea primește un vaccin. Tot omul se va vedea convins, lingușit, nu tocmai obligat, dar constrâns să facă o injecție”.

„După ce o vor face, fiecărui individ din lume va avea un nume sau o identitate digitală unică și un statut sanitar, acela de vaccinat sau nevaccinat … iar oricine deține asta, un fel de bază de date unică, operabilă centralizat, aplicabilă pretutindeni pentru a controla, pentru a acorda un „privilegiu”. Puteți fie să treceți acest prag specific și să realizați această tranzacție specifică sau să nu depindeți de ceea ce decid controlorii acelei baze de date unice de evidență a populației. Și cred că despre asta este vorba în toată această poveste, pentru că odată intrați în sistem, devenim niște marionete, iar lumea poate deveni așa cum își doresc cei care controlează acea bază de date.

„De exemplu, puteți descoperi că, după o actualizare bancară, veți putea face cheltuieli doar prin intermediul unei aplicații care, de fapt, alimentează această bază de date cu ID-ul, numele și statutul d-voastră sanitar”.

„Și, da, bineînțeles că trecerea frontierelor internaționale este cea mai evidentă întrebuințare a așa-numitelor „pașapoarte de vaccinare”, însă am auzit deja vorbindu-se despre ele că v-ar putea fi necesare și pentru a avea acces la spații publice, mai ales la cele interioare. Mă aștept ca, pe viitor, să nu puteți nici măcar ieși din casă dacă nu aveți un privilegiu specific acordat prin intermediul aplicației”.

„Mi-a devenit foarte clar, chiar și când vorbesc cu oameni inteligenți, prieteni, cunoștințe ș.a., că ei realizează că le spun ceva foarte important, dar, când ajung în punctul în care le arăt că guvernul îi minte într-un fel care ar putea duce la moartea lor și a copiilor lor, ei nu pot să conceapă așa ceva. Și cred că poate 10% dintre ei înțeleg ce le-am spus, iar la 90% dintre ei le stă mintea în loc deoarece e prea greu de priceput. Îngrijorarea mea este că vom pierde această bătălie, pentru că oamenii nu pot concepe posibilitatea ca cineva să fie într-atât de malefic”…

Doar Dumnezeu ne poate salva

„Sunt om de știință și vă pot spune că, pentru a-i aborda pe oamenii obișnuiți, nu pot folosi știința ca instrument. Va eșua. Deci, avem nevoie de filosofi, de oameni care înțeleg logica, religia. Ei trebuie să se lupte cu asta și să înceapă să vorbească pe limba oamenilor. Pentru că, dacă o lăsăm în sarcina oamenilor de știință, ca mine, deși sunt bine intenționat, aș fi un extraterestru care delirează în ochii majorității oamenilor de rând. Nu vor crede că guvernul îi minte, nu cred că guvernul ar face vreodată ceva care să le dăuneze, dar este exact ceea ce se întâmplă”.

„În ultimul timp, am început să îmi închei comunicările cu formularea „Dumnezeu să ne izbăvească!”, pentru că cred că avem nevoie de Dumnezeu acum mai mult decât oricând, de la Al Doilea Război Mondial încoace”, a concluzionat în cele din urmă dr. Yeadon într-un e-mail trimis redacției LifeSiteNews, ulterior interviului.

guest
12 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Petre Patrascoiu
Petre Patrascoiu
1 lună în urmă

Isteria Covid 19 este o gulgută specifică primatelor bipede urlătoare conducătoare, menită a-i speria pe analfabeții, diletanții și credulii de pe Pământ.
Nici un om sănătos la cap nu întoarce capul spre nebunii ăștia ahtiați după bani și putere, care urlă din toți bojocii: „vaccinurile sunt bune”, „Covidu’ omoară”, „și eu mă vaccinez” bla-bla-bla bla-bla-bla bla-bla-bla.

Pentru cei care au măcar 1 (un) neuron funcțional, este de-ajuns o căutare pe Google, și gata…; află tot ce trebuie să știe despre acest virus artificial impotent și vaccinurile astea extrem de toxice și periculoase pentru însăși existența ființei umane, din cauză că inoculează ARN mesager și, prin intermediul adenovirusurilor, ADN mesager, cu intenția clară de a distruge ADN-ul uman.
Cât de imbecil să fii, ca să nu pricepi atâta lucru?!
Exact..; ca omul, această formă fără fond, minte, inimă și caracter.
Adică, o viețuitoare care mâncă și cacă.., iar uneori mai procreează câțiva urmași la fel de primitivi în gândire și acțiune.

În concluzie, injectarea cu vaccinurile astea stupide va duce, implacabil, la reducerea masivă a populației planetei.
Partea proastă este că, după vaccinare, organismul uman va fi slăbit iremediabil, iar toți virușii sezonieri vor fi infinit mai periculoși pentru sănătate, încât vor ucide în masă.
Și asta numai din cauza lipsei anticorpilor naturali, specifici fiecărei ființe în parte.
Orice Gâgă știe asta…
Restul este gargară.

Telefon
771375523
Doina
Doina
1 lună în urmă
Răspunde la  Petre Patrascoiu

Am 68 de ani,dar nici prin visele cele mai urate,nu concep vaccinarea! Faca fiecare ce vrea cu organismul lui! Toti suntem datori cu o moarte,cand vrea DOMNUL NOSTRU,dar nu sunt un cobai!

Aurelia Vasile
Aurelia Vasile
1 lună în urmă
Răspunde la  Doina

Asa este. De acord cu dvs. Suntem datori cu o moarte. Ce rost ar avea sa mi salvez viata daca nu mi pot salva sufletul.

Irina
Irina
1 lună în urmă
Răspunde la  Petre Patrascoiu

Ce bine ca nu v-a murit nimeni drag,din cauza covidului. Chiar vă doresc multă sănătate .

Adrian
Adrian
6 zile în urmă
Răspunde la  Irina

Și dacă nu era covidul ,nu ar fi murit?

Petre Timofte
Petre Timofte
1 lună în urmă

Nu sunt doctor , nu am studiat medicina dar am cunoștințe îndeajuns din ceia ce am învățat la școala primară la biologie despre vaccin , și anume: vaccinurile sînt făcute ca să întărească sistemul imunitar împotriva virusurilor care apar pe parcursul vieți. Nu sînt expert in ale medicini dar am o logistică fenomenală și mă întreb : de ce guvernul joacă rolul de protector al societăți când de fapt interesele lor este pur financiar nici decum protectiv și te obligă indirect să te vaccinezi prin ați tăia toate drepturile fundamentale al cetățeanului ( libertatea de exprimare , libertatea de a te proteja , libertatea de a circula liber și libertatea la viața ) dar guvernul strigă sus și tare că iei nu te obligă să-ți administrezi vaccinul dacă tu nu-l dorești …. cîtă ipocrizie !!!

Telefon
7789265696
Cioarba Nánási Gyöngyi
Cioarba Nánási Gyöngyi
1 lună în urmă

Eu cred, ce spune domnul doctor în articol. De la început am susținut, că ceva nu este în regulă. Eu nu cred, numai în lucrurile logice, dar întâmplările astea din ianuarie 2020 nu au nici-o logică. Este clar, că toată povestea a fost umflată, pentru ca unii să se îmbogățească la nesfârşit. Dar cel mai trist lucru este că au omorât o mulțime de oameni, ca să dea poveştii lor, un iz de adevăr, să poată ține oamenii într-o frică permanentă, ca din urmă, să fie uşor prostiți pentru a se vaccina! Eu una, nu prea ştiu cum putem scăpa, fiindcă oamenii sunt prea creduli în cine nu ar trebui să fie. Mi-a venit să scriu, proşti, dar nu vreu să jignesc pe nimeni. Oamenii nu mai citesc şi din cauza asta cred, că nu mai ştiu nici să gândească. Aşteaptă să primească totul de-a gata. Nu înțeleg, cum au putut uita al II-a război mondial, când evreii, polonezii, țiganii au fost adunați pentru exterminare. Mi se pare, că foarte mult seamănă cele două întâmplări. Simt, că în vara asta se termină povestea cu covidul, nu se mai poate prelungi basmul cu pandemia. Dar vaccinările populațiilor se mai forțează, fiindcă „acum este momentul” la dat lovitura la bani mulți! Şi fierul se bate, cât e cald!
Şi totuşi, mă îngrijorează şi treaba cu certificatul de vaccinare. I-am putea da în judecată, numai să nu apuce guvernanții ăştia ai noştri de toată ruşinea, să modifice constituția.

Laura
Laura
1 lună în urmă

Exact trebuie opriti a face acest lucru dar doar prin unirea tuturor si cu curaj pusi sa raspunda de toate crime le comisie.

Yna
Yna
1 lună în urmă

Ce putem face daca vom fi obligati sa facem acest VACCIN IDENTITATE?Ne vor omorâ? Ne vom sinucide pentru a nu ajunge niste marionete? Cine va putea sa ne salveze de acest GENOCID?

Kandia
Kandia
19 zile în urmă
Răspunde la  Yna

Numai Dumnezeu. Chemati numele Domnului Isus Hristos si va va salva! Este vremea muceniciei in care fiecare suflet va trebui sa aleaga. Nu disperati, ci rugati-va! Este singura arma care ne-a mai ramas. Sa va ajute Dumnezeu!

Adrian
Adrian
6 zile în urmă
Răspunde la  Yna

Numai Tatăl nostru din ceruri,care este preamilostiv ptr noi oamenii,afara de EL nimeni altcineva.🙏🙏🙏

Tanasie
Tanasie
1 lună în urmă

Hotărârea trebuie luată de către guvern de respingere a.vaccinului ni-se iau si banii si sănătatea. Asta e mai mult genocid decât salvare.

Telefon
726150485