Actualitate

Dr. Michael Yeadon: „Guvernul vă minte în așa hal încât v-ar putea duce la moarte, pe voi și pe copiii voștri”. Fostul vicepreședinte Pfizer face declarații neașteptate

Dr. Michael Yeadon a fost vicepreședintele Pfizer și este om de știință specializat în alergii și boli respiratorii. Acesta avertizează că guvernele vor continua să înșele populațiile și să mintă oamenii cu privire la diagnosticul, transmiterea și riscul bolilor infecțioase, scrie LifeSiteNews.

Subjugarea oamenilor

Omul de știință avertizează că guvernele și companiile farmaceutice vor continua să înșele oamenii.

În interviul dat publicației citate, dr. Yeadon spune că atât Pfizer, cât și alte companii de medicamente manipulează, constrâng și controlează mass-media și guvernele pentru a manipula oamenii în scopul profitului.

Cuvintele fostului vicepreședinte Pfizer

Nu există „nici o posibilitate” ca variantele actuale ale COVID-19 să scape de imunitate. Este „doar o minciună”.

Cu toate acestea, guvernele din întreaga lume repetă această minciună, indicând că asistăm nu doar la „oportunism convergent”, ci la o „conspirație”. În același timp, mass-media și platformele Big Tech sunt dedicate aceleiași propagande și cenzurării adevărului.

Companiile farmaceutice au început deja să dezvolte vaccinuri „de completare” („rapel”) inutile pentru „variantele” coronavirusului. Companiile intenționează să fabrice miliarde de flacoane, în plus față de cele din actuala campanie experimentală „vaccin” COVID-19 .

Vaccinuri inutile?

„Agențiile de reglementare, cum ar fi Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) și Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA), au anunțat că, din moment ce aceste vaccinuri „suplimentare” vor fi atât de similare cu injecțiile anterioare care au primit aprobare pentru autorizația utilizării de urgență, companiile medicamentoase nu vor mai fi obligate să „efectueze studii clinice de siguranță.

Astfel, acest lucru înseamnă practic că proiectarea și implementarea vaccinurilor ARNm repetate și constrânse „trec de pe ecranul computerului unei companii farmaceutice în mușchii brațelor a sute de milioane de oameni, (injectând) o secvență genetică pentru care nu este nevoie și nici justificare”.

Depopulare în masă

„În ultimul an mi-am dat seama că guvernul și consilierii acestuia mint în fața poporului în legătură cu tot ce ține de coronavirus. Cu absolut tot! Este o aberație această idee a transmiterii asimptomatice astfel încât chiar dacă nu aveți simptome, totuși sunteți o sursă de transmitere a virusului. Precum și faptul că lockdown-urile ar funcționa, că măștile ar avea un rol protector evident pentru dvs. sau pentru cei din jur și că variantele virusului ar fi ceva de temut, deci va fi nevoie chiar să închidem granițele internaționale în caz că pătrund unele dintre aceste variante străine urâte”.

„Or, că veni vorba, pe lângă lista actuală de „vaccinuri” pe bază de terapie genică pe care le-am creat ca prin farmec, vor fi niște „vaccinuri de completare” pentru a combate variantele care scapă sitemului imunitar”.

„Tot ce v-am spus, fiecare aspect în parte este demonstrabil fals. Dar întreaga noastră politică națională pornește de la premisa că toate acestea sunt universal valabile, deși toate sunt greșite”.

Pașapoarte de vaccinare

„Cred că jocul final va fi că toată lumea primește un vaccin. Tot omul se va vedea convins, lingușit, nu tocmai obligat, dar constrâns să facă o injecție”.

„După ce o vor face, fiecărui individ din lume va avea un nume sau o identitate digitală unică și un statut sanitar, acela de vaccinat sau nevaccinat … iar oricine deține asta, un fel de bază de date unică, operabilă centralizat, aplicabilă pretutindeni pentru a controla, pentru a acorda un „privilegiu”. Puteți fie să treceți acest prag specific și să realizați această tranzacție specifică sau să nu depindeți de ceea ce decid controlorii acelei baze de date unice de evidență a populației. Și cred că despre asta este vorba în toată această poveste, pentru că odată intrați în sistem, devenim niște marionete, iar lumea poate deveni așa cum își doresc cei care controlează acea bază de date.

„De exemplu, puteți descoperi că, după o actualizare bancară, veți putea face cheltuieli doar prin intermediul unei aplicații care, de fapt, alimentează această bază de date cu ID-ul, numele și statutul d-voastră sanitar”.

„Și, da, bineînțeles că trecerea frontierelor internaționale este cea mai evidentă întrebuințare a așa-numitelor „pașapoarte de vaccinare”, însă am auzit deja vorbindu-se despre ele că v-ar putea fi necesare și pentru a avea acces la spații publice, mai ales la cele interioare. Mă aștept ca, pe viitor, să nu puteți nici măcar ieși din casă dacă nu aveți un privilegiu specific acordat prin intermediul aplicației”.

„Mi-a devenit foarte clar, chiar și când vorbesc cu oameni inteligenți, prieteni, cunoștințe ș.a., că ei realizează că le spun ceva foarte important, dar, când ajung în punctul în care le arăt că guvernul îi minte într-un fel care ar putea duce la moartea lor și a copiilor lor, ei nu pot să conceapă așa ceva. Și cred că poate 10% dintre ei înțeleg ce le-am spus, iar la 90% dintre ei le stă mintea în loc deoarece e prea greu de priceput. Îngrijorarea mea este că vom pierde această bătălie, pentru că oamenii nu pot concepe posibilitatea ca cineva să fie într-atât de malefic”…

Doar Dumnezeu ne poate salva

„Sunt om de știință și vă pot spune că, pentru a-i aborda pe oamenii obișnuiți, nu pot folosi știința ca instrument. Va eșua. Deci, avem nevoie de filosofi, de oameni care înțeleg logica, religia. Ei trebuie să se lupte cu asta și să înceapă să vorbească pe limba oamenilor. Pentru că, dacă o lăsăm în sarcina oamenilor de știință, ca mine, deși sunt bine intenționat, aș fi un extraterestru care delirează în ochii majorității oamenilor de rând. Nu vor crede că guvernul îi minte, nu cred că guvernul ar face vreodată ceva care să le dăuneze, dar este exact ceea ce se întâmplă”.

„În ultimul timp, am început să îmi închei comunicările cu formularea „Dumnezeu să ne izbăvească!”, pentru că cred că avem nevoie de Dumnezeu acum mai mult decât oricând, de la Al Doilea Război Mondial încoace”, a concluzionat în cele din urmă dr. Yeadon într-un e-mail trimis redacției LifeSiteNews, ulterior interviului.

guest
27 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Petre Patrascoiu
Petre Patrascoiu
7 luni în urmă

Isteria Covid 19 este o gulgută specifică primatelor bipede urlătoare conducătoare, menită a-i speria pe analfabeții, diletanții și credulii de pe Pământ.
Nici un om sănătos la cap nu întoarce capul spre nebunii ăștia ahtiați după bani și putere, care urlă din toți bojocii: „vaccinurile sunt bune”, „Covidu’ omoară”, „și eu mă vaccinez” bla-bla-bla bla-bla-bla bla-bla-bla.

Pentru cei care au măcar 1 (un) neuron funcțional, este de-ajuns o căutare pe Google, și gata…; află tot ce trebuie să știe despre acest virus artificial impotent și vaccinurile astea extrem de toxice și periculoase pentru însăși existența ființei umane, din cauză că inoculează ARN mesager și, prin intermediul adenovirusurilor, ADN mesager, cu intenția clară de a distruge ADN-ul uman.
Cât de imbecil să fii, ca să nu pricepi atâta lucru?!
Exact..; ca omul, această formă fără fond, minte, inimă și caracter.
Adică, o viețuitoare care mâncă și cacă.., iar uneori mai procreează câțiva urmași la fel de primitivi în gândire și acțiune.

În concluzie, injectarea cu vaccinurile astea stupide va duce, implacabil, la reducerea masivă a populației planetei.
Partea proastă este că, după vaccinare, organismul uman va fi slăbit iremediabil, iar toți virușii sezonieri vor fi infinit mai periculoși pentru sănătate, încât vor ucide în masă.
Și asta numai din cauza lipsei anticorpilor naturali, specifici fiecărei ființe în parte.
Orice Gâgă știe asta…
Restul este gargară.

Telefon
771375523
Doina
Doina
7 luni în urmă
Răspunde la  Petre Patrascoiu

Am 68 de ani,dar nici prin visele cele mai urate,nu concep vaccinarea! Faca fiecare ce vrea cu organismul lui! Toti suntem datori cu o moarte,cand vrea DOMNUL NOSTRU,dar nu sunt un cobai!

Aurelia Vasile
Aurelia Vasile
6 luni în urmă
Răspunde la  Doina

Asa este. De acord cu dvs. Suntem datori cu o moarte. Ce rost ar avea sa mi salvez viata daca nu mi pot salva sufletul.

Irina
Irina
6 luni în urmă
Răspunde la  Petre Patrascoiu

Ce bine ca nu v-a murit nimeni drag,din cauza covidului. Chiar vă doresc multă sănătate .

Adrian
Adrian
5 luni în urmă
Răspunde la  Irina

Și dacă nu era covidul ,nu ar fi murit?

Mititicus
Mititicus
4 luni în urmă
Răspunde la  Adrian

Sora mea lucrează la Cantacuzino, nu sa vaccinat și nici colegele ei, in schimb sa vaccinat bărbatul ei și fiusu. Nepotul meu a făcut șoc anafilactic, adică era sa moara, a stat o noapte la ATI cu furtunele pe el. Are doar 23 de ani, inginer, sportiv, fara vicii.

Sălan Gheorghe
Sălan Gheorghe
4 luni în urmă
Răspunde la  Irina

Toți morții de covid sunt de fapt morți de frică. Au ascultat știrile mincinoase și criminale de zeci de ori pe zi, și-au zis în sinea lor că le-a sunat ceasul, s-au testat cu un test PCR mincinos, care a ieșit pozitiv în mod fals, îngrozitul s-a gândit că va muri, cum nu exista tratament la farmacii, s-a grăbit la spital unde a fost ajutat sa moară cu ati,care e un fel de cameră de gazare individuală. N-am anzit pe nimeni să moară de covid netestat și nespitalizat. Doar cei care au murit de infarct sau de ciroză și au fost declarați de covid. Deci pandemia este depopulare mascată iar vaccinarea este pentru idioții care încă n-au murit de frică. Deci doar dacă ești idiot nu realizezi ca bill gates care are o fundație pentru depopularea planetei cu 95%, finanțează cercetarile și fabricile de vaccinuri.

Tatiana
Tatiana
4 luni în urmă
Răspunde la  Sălan Gheorghe

😄😄😄

Bgheorghe16@yahoo.ro
4 luni în urmă
Răspunde la  Irina

😂🤣😅

Ana
Ana
4 luni în urmă
Răspunde la  Petre Patrascoiu

EXACT ESENTIALUL L AI SURPRINS! ASA ESTE! E FACUT PT CEI CARE SE INJECTEAZA! FOARTE INTELIGENTA MANIPULAREA! ESTE UN TEST DE INTELIGENTA LA SCARA PLANETARA!

Petre Timofte
Petre Timofte
6 luni în urmă

Nu sunt doctor , nu am studiat medicina dar am cunoștințe îndeajuns din ceia ce am învățat la școala primară la biologie despre vaccin , și anume: vaccinurile sînt făcute ca să întărească sistemul imunitar împotriva virusurilor care apar pe parcursul vieți. Nu sînt expert in ale medicini dar am o logistică fenomenală și mă întreb : de ce guvernul joacă rolul de protector al societăți când de fapt interesele lor este pur financiar nici decum protectiv și te obligă indirect să te vaccinezi prin ați tăia toate drepturile fundamentale al cetățeanului ( libertatea de exprimare , libertatea de a te proteja , libertatea de a circula liber și libertatea la viața ) dar guvernul strigă sus și tare că iei nu te obligă să-ți administrezi vaccinul dacă tu nu-l dorești …. cîtă ipocrizie !!!

Telefon
7789265696
Cioarba Nánási Gyöngyi
Cioarba Nánási Gyöngyi
6 luni în urmă

Eu cred, ce spune domnul doctor în articol. De la început am susținut, că ceva nu este în regulă. Eu nu cred, numai în lucrurile logice, dar întâmplările astea din ianuarie 2020 nu au nici-o logică. Este clar, că toată povestea a fost umflată, pentru ca unii să se îmbogățească la nesfârşit. Dar cel mai trist lucru este că au omorât o mulțime de oameni, ca să dea poveştii lor, un iz de adevăr, să poată ține oamenii într-o frică permanentă, ca din urmă, să fie uşor prostiți pentru a se vaccina! Eu una, nu prea ştiu cum putem scăpa, fiindcă oamenii sunt prea creduli în cine nu ar trebui să fie. Mi-a venit să scriu, proşti, dar nu vreu să jignesc pe nimeni. Oamenii nu mai citesc şi din cauza asta cred, că nu mai ştiu nici să gândească. Aşteaptă să primească totul de-a gata. Nu înțeleg, cum au putut uita al II-a război mondial, când evreii, polonezii, țiganii au fost adunați pentru exterminare. Mi se pare, că foarte mult seamănă cele două întâmplări. Simt, că în vara asta se termină povestea cu covidul, nu se mai poate prelungi basmul cu pandemia. Dar vaccinările populațiilor se mai forțează, fiindcă „acum este momentul” la dat lovitura la bani mulți! Şi fierul se bate, cât e cald!
Şi totuşi, mă îngrijorează şi treaba cu certificatul de vaccinare. I-am putea da în judecată, numai să nu apuce guvernanții ăştia ai noştri de toată ruşinea, să modifice constituția.

Laura
Laura
6 luni în urmă

Exact trebuie opriti a face acest lucru dar doar prin unirea tuturor si cu curaj pusi sa raspunda de toate crime le comisie.

Yna
Yna
6 luni în urmă

Ce putem face daca vom fi obligati sa facem acest VACCIN IDENTITATE?Ne vor omorâ? Ne vom sinucide pentru a nu ajunge niste marionete? Cine va putea sa ne salveze de acest GENOCID?

Kandia
Kandia
6 luni în urmă
Răspunde la  Yna

Numai Dumnezeu. Chemati numele Domnului Isus Hristos si va va salva! Este vremea muceniciei in care fiecare suflet va trebui sa aleaga. Nu disperati, ci rugati-va! Este singura arma care ne-a mai ramas. Sa va ajute Dumnezeu!

Nicoleta
Nicoleta
2 luni în urmă
Răspunde la  Kandia

Asa este,sunt o persoana care nu crede în acest covid o manipulare oedinar a la nivel mondial pentru a distruge populația prin acest vaccin și psihic, mulți sunt speriati

Adrian
Adrian
5 luni în urmă
Răspunde la  Yna

Numai Tatăl nostru din ceruri,care este preamilostiv ptr noi oamenii,afara de EL nimeni altcineva.🙏🙏🙏

Ana
Ana
4 luni în urmă
Răspunde la  Yna

Pur si simplu nu te injectezi.Nu exista baza legala nicaieri in lume pt un astfel de act medical fortat! Aparati va viata, drepturile si libertatile cu orice pret! Nimeni nu are dreptul sa decida asupra corpului si persoanei dv. in afara de dv.

Tanasie
Tanasie
6 luni în urmă

Hotărârea trebuie luată de către guvern de respingere a.vaccinului ni-se iau si banii si sănătatea. Asta e mai mult genocid decât salvare.

Telefon
726150485
Florian
Florian
4 luni în urmă

Nu sunt antivaccinist,dar aceste seruri nu sunt vaccinuri . Asta e opinia mea. Chiar dacă ar fi oricum nu pot să mă vaccinez . Am o mie de contraindicații. Deci ….

Telefon
760359843
zoe
zoe
4 luni în urmă

Conform dr.Hammer(noua medicina germanica)Bruce Lipton(cum funcționam ca organisme și ființe umane simtitoare/ganditoare..)și a altor medici germani cercetatori și nu numai,viruși „răufacători”ptr care imunizarea chimică ar fi necesara, nu exista!!!Ba din contra,introducerea de substanțe chimice non organice direct în sange,(calea naturala de protectie/imunitate a organismelor umane având loc prin amigdale)nu sunt recunoscute de către compiuterul numit creier,și nu numai ca stopează proguramul natural de supravietuire și recuperare după tensiunea produsa de către orice tip de stres,dar deruteaza întreg sistemul ,și rezultatul vaccinărilor în masa are ca efect și caza explozia bolilor „autoimune” din ultima perioada..
Virusi, bacterii, streptococi.. etc. sunt proviata ,și se afla în fiece ființă și se activeaza și dezactivează la comanda computerului ce tine totul în control, și se ocupa cu supravietuirea- creierul-(conform dr. Hammer/noua med germanica)precum pompierii sunt prezenți la locul incendiului, dar ei nu sunt cauza incendiului… la fel și virușii și bacteriile.. etc. sunt activate de către creier in cazul unei necesități de descompunere /creștere de țesut.. etc. în funcție de țesutul /organul/sistemul afectat pe perioada stresului de orice gen și a percepției individului ce a trecut printr-un conflict biologic.. (YouTube documentar ” Cele 5 legi biologice ale naturii”. Orice poate simți adevărul, suntem dotați cu ghidanta interioara a însăși energiei creatoare pe care o putem numi cum dorim.. dar datorita căreia nu suntem doar cadavre ci ființe vii.. și datorita căreia putem nu doar analiza informația, dar mai ales simți rezonanta. Atunci când un simplu om, fie el om de știință, medic.. etc. indiferent ce este el, va putea crea din nimic o ființă simtitoare, cu suflet și tot sistemul de care beneficiem noi oamenii.. fără sa fie necesar sa ne gândim singuri, sa activam/dezactivam și programam creșterea, regenerarea, digestia, bătaia inimii, circulația, toate funcțiile organelor interne.. atunci, și abia atunci va fi îndreptățit și poate drept de urmat sfatul lui referitor la ceea ce ne e benefic sănătății și integrității întregului care suntem – spirit, minte, corp -.Acest lucru nefiind posibil, nu are nimeni nici un drept sa impună nimic nimănui… poate doar sugera, ruga, sau încalca liberul arbitru prin manipulare,umilire, forța.. iar cine pica în aceasta capcana, e responsabil pentru trădarea propriului drept la viata și decizie în acord cu legile universale.
Cine dorește otrăvire prin vaccinare, și abonament pe viata la industria chimicelor patentate(natura neputând fi patentata.. așadar profitul nu ar fi exclusiv) și anihilarea resurselor naturale de care dispune corpul uman prin proiectul primordial ce susține supravietuirea și adaptarea în orice condiții sub controlul creierului.. e liber ~dar măcar înainte de a o face, sa ceara medicului sau asistentei semnătura de răspundere în cazul efectelor adverse, sau chiar a decesului.Nimeni nu va semna, nici măcar producătorii ce recomanda otravurile! Probați sa va convingeti~😉👍și luați decizii înțelepte, ca nimeni nu ne obliga.. doar încearcă sa ne constrânga..si întotdeauna exista soluții,nu va limitați în frici.. încrederea în energia predominanta a Universului – iubirea-, va va deschide alte posibilități mai bune decât cele pentru care sunteți constrânși sa va călcați pe suflete, sa va subreziti sănătatea și sa deveniți mai sclavi decât ați fost vreodată.. Învingeți-va fricile făcând exact ceea de ce va este frica… puterea interioara abia atunci se face simțită.. regulile sunt cele divine, nu oamenii fac regulile pentru supraviețuire… un om ca și mine nu știe ce e bine pentru mine.. în schimb eu da, pot simți ce-mi indica ghidanta prin felul cum simt în legătură cu o anumita situație.. bucurie, calm, încredere, cunoaștere interioara ca e spre binele meu, nu că-mi indica alții.. alt om poate simți doar ptr el~conform ghidantei lui interioare…poate cerceta, medita, și avea unele revelații, descoperiri, cu care eu pot rezona, și alege sa le urmez.. dar niciodată nu mi-se pot impune ca adevăr de urmat… în special ce sa îmi introduc ori ba în corpul meu sau al copiilor mei pentru viata și sănătatea carora mi-sa înlesnit divin responsabilitatea! Restul e cacealma~făcută pentru cei ce nu-și cunosc originea și puterea interioară și nici nu-i interesează sa studieze/mediteze la adevăr și dreptul la viata libera.
Nectar, Drumurile iubirii,tot ce găsiți Noua medicina germanica.. și alte cărți pe do store. ro.. video cu Vladimir Dubrovski pe youtube.. ptr cine înțelege engleza Kryon;Abraham Hicks pe YouTube.. și multe alte surse ce ne amintesc de puterea interioara, origini și posibilități.. dar necesita schimbarea paradigmei.. cine e dispus sa facă asta…totul e alegere.

Telefon
749990196
Dotica
Dotica
4 luni în urmă

Vaccinul e o otrava pentru depopularea planetei nu este vaccin este un experiment genetic .

Telefon
393276364009
ION
ION
4 luni în urmă

Interesant pînă acuma nau găsit vaccinuri p-u cancer, tuberculioz și multe alte boli dar vaccin p-u covid-19 deacuma au ei ne otrăvesc și tot ei tipa vor să ne salveze e de necrezut minciuni

Cornel Toclea
Cornel Toclea
4 luni în urmă

Blestemat să fie omul care se încrede în om …Nu vă încredeți în oamenii din Guvern caci sunt corupți .

Telefon
7149063192
Dinescu
Dinescu
4 luni în urmă

Nu virusul este ucigaș,medicamentatiile pentru el au omorât oameni!Iar oamenii au murit pentru ca li s a cuagulat sângele! Ucigași OMS trebuiesc condamnati pentru genocid ,ei și cei ce ii sponsorizează!
Mafia farmaceutica.
Va dați seama care depozite pline cu medicamente expirau in anii 20/21/22?
Ce treaba are un virus de răceala cu medicamentele pentru sida și holera?
Este obligatoriu sa ne apărăm dreptul la viața și la libertate!

Telefon
770182152
Ultima modificare 4 luni în urmă de Dinescu
Ermina
Ermina
21 zile în urmă

Dacă corespund cu ideile mele s

Telefon
746151499