Actualitate

Experimente cu Pfizer în Israel. Avocații au dat în judecată Guvernul cu titlul de „crime împotriva umanității”

Arie Suchovolsky și Ruth Machnes, avocați din Israel, cunoscuți ca luptători pentru drepturile omului, au depus o plângere la Tribunalul de la Haga împotriva Israelului susținând că prim-ministrul Benjamin Netanyahu și ministrul israelian al Sănătății, Yuli Edelstein, au încălcat codul de la Nüremberg împotriva experimentelor pe oameni prin încheierea unor acorduri cu Pfizer / Biontech în scopul de a livra cetățenii Israelului ca subiecți pentru experimente genetice.

Cuvintele avocatului

„Experimentul Pfizer în Israel a fost realizat cu încălcarea Codului de la Nüremberg, care face parte din dreptul penal internațional și se află sub jurisdicția tribunalului de la Haga. Acum așteptăm o decizie ”.
Prin urmare, și ținând cont de cele de mai sus, reclamanții cer:

1. Încetarea imediată a experimentelor medicale și administrarea vaccinurilor către publicul israelian.Solicitați guvernului să adopte toate procedurile legislative care nu încalcă principiul consimțământului informat al persoanei înainte de a primi tratamentul medical descris mai sus, fapt care neagă statutul legal în Israel și în democrația israeliană, inclusiv solicitați evitarea creării pașaportului de sănătate, oferirea numelui persoanelor nevaccinate către autoritățile locale sau către orice alt legislator competent.

2. Luați cele mai severe măsuri împotriva oricărei entități publice, comerciale sau de ocupare a forței de muncă care încalcă legislația muncii a statului Israel sau alte chestiuni necesare pentru a preveni constrângerea sau solicitarea vaccinării obligarorii precum și discriminarea față de cei care aleg să nu se vaccineze. Asistență medicală inovatoare menționată mai sus.

3. Vă atragem atenția asupra faptului că o copie a acestui document va fi trimis și catre mass-media din întreaga lume pentru a arăta cum se încalcă masiv Codul de la Nüremberg. Este relevant în toate țările lumii libere.

4. Și, ca o remarcă finală, trebuie observat faptul că abia recent a fost luată o decizie a Consiliului Europei la 27.01.2021, în care li se ordonă tuturor autorităților să nu exercite presiuni sau să solicite oamenilor să facă obligatoriu vaccinul Corona. Prin urmare, orice este bun pentru țările europene avansate este cu siguranță și bun pentru Israel – iar echilibrul este evident ”.

guest
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Moise Mihaela
Moise Mihaela
3 ani în urmă

Incet ,incet se demasca crima si
minciuna.
Dumnezeu o sa i pedepseasca pe cei care au omorat pe aproapele lor pentru bani.

Telefon
768819830
Oarza
Oarza
2 ani în urmă
Răspunde la  Moise Mihaela

Ajută-ne DOSMNE !

Șerban Constantin
Șerban Constantin
3 ani în urmă

Pe cei nevaccinați ne văd ca pe niște ciumați.
Ne interzice la spectacole, alte activități, restaurante, nu voie să mănânce, distreze.
Chiar așa?
Vă rog, pt. cei care nu se pot deplasa, și sta ore întregi în picioare.
Am 67 ani București sector 2
Singur, pensionar handicap

Telefon
749057631
Flutur gabriel
Flutur gabriel
2 ani în urmă
Răspunde la  Șerban Constantin

Care va duce lupta dreapta pana la capăt , printre cei rai dar nefăcând ca ei ,… va primi cununa vieții !