Actualitate, Magazin

Putin rupe tăcerea: Lumea este condusă de Reptilieni – Elita mondială nu este umană, e formată din hibrizi cu sânge rece (+VIDEO)

Următorul articol este prezentat ca o caracteristică interesantă. Unii oameni cred în aceste lucruri, alții sunt sceptici. Cu toate acestea, cu siguranță merită să ne gândim puțin la lucrurile invizibile din lume care sunt ascunse. 

Potrivit unor surse, președintele rus, Vladimir Putin, a făcut o dezvăluire absolut șocantă, afirmând că “95% din clasele conducătoare ale lumii nu sunt umane, ci au sânge rece”, formate din ”hibrizi, membri ai unui cult străvechi”.
Putin declară că elita politică și financiară a lumii aparține Reptilienilor, entităților hibrid cu sânge rece.

În cadrul unei întâlniri cu ușile închise – cu reprezentanți ai celor mai înalte niveluri de guvernare, precum și oficiali din orașul său natal, Sankt Petersburg – Putin a răspuns unor întrebări cu privire la situația din Panama, evidențiind faptul că în spatele complotului se află guvernul SUA, agențiile de spionaj și OCCRP a lui George Soros.

 

 

 

“George Soros, dragon viclean, ăsta e război…”, ar fi spus Putin, care a promis că va spori sancțiunile împotriva Societății Deschise Soros.
Atunci când a fost chestionat cu privire la definiția termenului de “dragon” (un cuvânt neobișnuit în limba rusă), Putin – după un oftat adânc – a spus că nimic nu este ceea ce pare, mai ales în ceea ce privește modul în care este condusă lumea.

De asemenea, Putin a menționat că dovezile sunt pretutindeni și că deține personal informații despre toate aceste lucruri diabolice care se petrec.
„Nu sunt unul dintre ei, deși au încercat să mă atragă în cultul lor babilonian antic. Le este teamă de mine”, a precizat președintele rus.

“Dovezile – atât antice, cât și moderne – sunt uriașe”, a mai spus acesta.
Putin a declarat, totodată, că umanitatea a fost și este în continuare manipulată, pentru a deveni inconștientă – prin utilizarea programării de către mass-media și clasa politică.
Clasa conducătoare a lumii deține control tiranic asupra hranei, apei și rezervelor de aer și brutalizează în mod constant masele.

Sursa: MISTERELE

 

Videoclipul atașat a fost filmat pe vremea lui Barack Obama, unde unul dintre oamenii confidențiali ai președintelui SUA s-a transformat într-o creatură ciudată, extraterestră în fața camerelor.

https://davidicke.com/2022/01/07/multiple-testimonies-about-reptilian-entities/

Prima este soția lui Phil Schneider, care a murit în 1996, în timp ce se afla în procesul de dezvăluire a existenței entităților reptiliene și gri pe care le-a întâlnit în timp ce ajuta la construirea de baze subterane pentru armata SUA.

 

guest
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Coman Ana
Coman Ana
2 ani în urmă

Ăsta este adevărul!Are dreptate Puțin!!

Safim Seriosi
Safim Seriosi
1 an în urmă
Răspunde la  Coman Ana

Bazat pe ce „surse”? Aceste inregistrari „HD”? Declaratiile date de „o sursa”, la o intalnire „cu usile inchise”?