Aktuális, Belpolitika

171 oltóközpontot zárnak be Romániában, a románok zöme nem kért a védőoltásnak hazudott kísérleti szérumból

Hivatalos, hogy Romániában megbukott a minden emberi értékrendet, orvosetikát és alkotmányos jogot megszegő oltáskampány, mely révén világszerte beinjekciózták az emberek millióit egy olyan szerrel, amiről valójában maguk az oltóorvosok sem tudják mit tartalmaz.

A védőoltásnak hazudott kísérleti mRNS szérum az állítólagos vírusfertőzések terjedését nem akadályozta ugyan meg, de a napvilágra kerülő  esetek szerint elsőosztályú emberirtónak bizonyul és nem utolsósorban a társadalmi manipuláció csodafegyverének.

 

“Minél oltottabb egy város annál fertőzöttebb!” – lett a nagy oltakozási kampány csúfos és sajnálatos szállóigéje és nemcsak Romániában

A Covid19 –kísérleti szérum eredetéről, előállításáról összetételéről, forgalomba hozásáról az Egyesült Államokban hetek óta zajlanak a perek, meghallgatások, melyek remélhetőleg a Nürnberg 2. megnevezést kapott felelősségre vonáshoz kell vezessenek világszerte.

Románia az egyike azoknak az Európai Uniós tagállamoknak, ahol a lakosság zöme masszívan ellenállt az erőszakos, gusztustalan és minden szintet alulmúlóan primitív oltáskampánynak, melyet a Pfizer és az EU vezetés által megvesztegett, megzsarolt  kormányok  által lefizetett média segítségével okádtak a köztudatba.

Romániában orvosok, ügyvédek, politikusok és nem utolsósorban az államvallásnak számtó ortodox bizánci egyház papjai álltak sarkukra és az emberek élére és mondtak nemet a több mint kétes genetikai szérumnak, amit szőrmentén is simán nevezhetünk biológiai fegyvernek.

Valeriu Gheorghiță, a romániai oltási kampány koordinátora pénteken jelentette be, hogy kénytelenek az országban 171 oltóközpontot bezárni, olyan kevés a jelentkező a covid-vakcinákra.

A megmaradt oltóközpontokat pedig tesztelésekre, meg ki tudja még mi mindenre használják egyelőre.

Egyértelmű tehát, hogy Romániában  becsődölt a vakcina kampány, azonban hogy ez a kusza, sátáni történet még hova fejlődik azt egyelőre nem tudni.

Valeriu Gheorghiță elszámoltatása, már amennyiben megtörténik a vakcina-marionettek elszámoltatása, igencsak érdekesnek ígérkezik, ugyanis az is csütörtökön derült ki, hogy Románia 20 000 000 eurót dobott ​​ki, a közel egymillió adag lejárt AstraZeneca kísérleti szérum árát, amit felhalmoztak, de nem tudták senkinek se beadni. A vakcina felvásárlások szerződése különben is titkosított az  egész EU-ban és ha egyszer napvilágot lát az ügy, nyilvánvalóan fejek fognak hullani és hihetetlen szélhámosságok, emberiség elleni bűncselekmények sorozata  fog  kiderülni.

A románia ActiveNews hírportál újságírói kiszámolták, hogy csak a Florin Cîțu megbuktatott román miniszterelnök vakcina-kampányára annyi pénzt költöttek, vagyis számoltak el, amiből 5 teljesen felszerelt kórházat lehetett volna felépíteni és a betegek gyógyítására használni. De nyilván nem az volt a cél, hogy itt embereket gyógyítsanak, hanem az, hogy embereket oltsanak be a kitudja miféle  genetikai trutyival, melynek rövid és hosszú távú mellékhatásaiért SENKI nem akar felelősséget vállalni azok közül, akik mindezt rákényszerítették az emberekre.

 

-lszmm-

 

 

 

 

guest
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Chris
Chris
2 ani în urmă

Hatalmas nagy tisztelet és elismerés a Románok 70%-ának! Teljesen megváltozott róluk a véleményem. Kár, hogy ennyire gyűlölik a Magyarokat. 🙁

ELISABETA MANHERTZ
ELISABETA MANHERTZ
2 ani în urmă
Răspunde la  Informația Liberă

Igy igaz,ideje lenne vegre megbekelni es kozos celok fele tekinteni!!!!Egyebkent a forradalom utan probaltak uszitani,de mind a ket nep azt nyilatkozta hogy evszazadok ota egyutt elunk,egyforma gondjaink vannak,senki nem ellensege a masiknak,hanem sorstarsa!