Aktuális, GREAT RESET

COVID-GYILKOSSÁGOK NYOMÁBAN SOROZAT 7.rész – Romániában elkezdődtek a covid-hóhérok, azaz az „elsővonalas hősök” elleni vizsgálatok: 7 galaci orvos ellen indítottak nyomozást emberölés vádja miatt

A WHO által kiadott kórházi COVID-protokoll végrehajtói orvosi esküjüket megszegő gyilkosok!

A lenti cikkben szereplő vizsgálati nyomozás a romániai Galacon zajlik, de a globalista terrorizmus miatt akárhol történhetne szerte a világon.

Ugyanis az egész világon egyazon, előre megtervezett és parancsba kiadott gyilkos ún. COVID-protokoll segítségével ölték az embereket. És ennek a népirtó szörnyűségnek, melyet a modernnek mondott világ gyógyításra felesküdött orvosai 99 százalékban engedelmes rabszolgaként végre is hajtottak, semmilyen érthető, orvosi magyarázata, alapja nem volt, csak egyetlen célja, minél több embert megölni és ezeket a gyilkosságokat az állítólagos világjárvány statisztikáiba bevezetni, hogy majd ezek alapján rákényszeríthessék az embereket a védőoltásnak hazudott kísérleti szérum a „ COVID-oltás” beadatására.

A teljes cikk ITT olvasható.

Iratkozzon fel Substack oldalamra. Véleményét , hozzászólását ne a Facebookra írja, hanem a cikk alá, hogy egy szabad CENZÚRAMENTES FÓRUMNAK ADJUNK ÍGY LEHETŐSÉGET!
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile