Aktuális, GREAT RESET

Auswitz után szabadon?! COVID HOLOCAUST IZRAELBEN? – Netanyjahu és bandája eladta a zsidók egészségügyi adatait a Pfizernek, a WEF-csicska Yuval Noah Harari is megerősítette ezt

Talán az Olvasók is emlékeznek arra,a megdöbbentő és embertelenül pofátlan kijelentésére Albert Bourlának, a Pfizer gyógyszermaffia vezérigazgatójának, amikor egy tévéinterjúban standa-pityere kijelentette , hogy Izrael a Föld első számú covid-kísérleti laboratóriuma lett.

Bourla ezt nyilvánosan beismerte pár hónapja a tévé kamerái előtt.

Most az egyszer nem is hazudott ez a sátáni figura , ugyanis mint kiderült most, az izraeli kormány  valóban szerződést is kötött a Pfizerrel arra, hogy Izraelt valóban egy covid-kísérleti tereppé változtatja, olyannyira, hogy habár ez súlyos bűncselekménynek számít, az izraeli kormány szerződött arra is a Pfizerrel, hogy megosztja s kiszolgáltatja az izraeli állampolgárok összes egészségügyi adatát a Pfizernek.

FELVETŐDIK A KÉRDÉS, HOGY A MAGYARORSZÁGI ORBÁN KORMÁNY IS HASONLÓKÉPPEN CSELEKEDETT! ERRŐL SZÓL A MAGYAR COVID-INTÉZKEDÉSEK 10 ÉVES TITKOSÍTÁSA?!

A teljes cikk ITT olvasható.

Iratkozzon fel Substack oldalamra. Véleményét , hozzászólását ne a Facebookra írja, hanem a cikk alá, hogy egy szabad CENZÚRAMENTES FÓRUMNAK ADJUNK ÍGY LEHETŐSÉGET!
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile