Aktuális, GREAT RESET

Valami bűzlik Magyarországon: a WHO becserkészte a covid-gyarmatot, Nyunyóka néni plecsnit kapott, Novák Katalin pedig a találkozó után elhúzott Izraelbe FELKERÜLT A MAGYAR NÉP A KIPUSZTÍTANDÓ FAJOK WHO-LISTÁJÁRA VAJON?!

MIKÖZBEN VILÁGSZERTE NYILVÁNVALÓ ,ÁR, HOGY A COVID19 SZÉRUM NEM VÉDÓOLTÁS M HANEM EGY BIOLÓGIAI FEGYVERNE SZÁMÍTÓ MÉREGINJEKCIÓ, A G20-AS CSÚCSON A TÖMEGGYILKOSOK DELEGÁCIÓJA ÚGY JÁTSSZA TOVÁBB AZ ELŐRE MEGÍRT FORGATÓKÖNYVET, MINTHA NEM LEPLEZŐDTEK VOLNA LE.

TOVÁBB ALAKÍTJÁK AZ EMBERISÉG KIPUSZTÍTÁSÁRA, AZ ÁLLAMOK TAKARÁSÁBAN LEGALIZÁLT TÖMEGGYILKOSSÁGOK SZÜKSÉGESSÉGÉT AZ EHHEZ KAPCSOLT TELJES TOTALITÁRIS DIGITÁLIS KONTROLLT, AZ EGÉSZ SÁTÁNI PROJEKTET MELY HAZUGSÁGA * HAMARABB A KÉPÜKBE ROBBANT , MINT SEJTHETTÉK.

MINDEKÖZBENMAGAYRORSZÁGON MEGERŐSÍTI BÁSTYÁIT AZ A WHO, MELY ÉGISZE ALATT LEVEZÉNYELTÉK AZ EGÉSZ GYALÁZATOS COVID-TERRORIZMUST ÉS VAKCINA-NÉPIRTÁST!!!

VALAMI BŰZLIK MAGYARORSZÁGON!

FELKERÜLT A MAGYAR NÉP A KIPUSZTÍTANDÓ FAJOK WHO-LISTÁJÁRA VAJON???

A teljes cikk ITT olvasható.

Iratkozzon fel Substack oldalamra. Véleményét , hozzászólását ne a Facebookra írja, hanem a cikk alá, hogy egy szabad CENZÚRAMENTES FÓRUMNAK ADJUNK ÍGY LEHETŐSÉGET!
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile