A MÁTRIX ÁRNYÉKÁBAN, Aktuális, Vélemény

2022 GREAT RESET: a rituális,sátánista nagy emberáldozat kora – Nincs se pandémia, se halálos covid-vírus, se energiaválság, vagy klímaváltozás: csak Gonoszok és politikai bérgyilkosok vannak,akik feláldozzák az embereket!

BIZONY MONDOM NÉKTEK, A VILÁGON, A TELJES UNIVERZUMBAN SOHA NEM VOLT MÉG EKKORA SÁTÁNI EMBERÁLDOZAT, MINT AMI MOST FOLYIK A LEKÁBÍTOTT VILÁG SZEME LÁTTÁRA!
Nem volt a világon még egy ilyen hatalmas rituális emberáldozat mint ez a plandémiás, covid-méreginjekciós szörnyűség.
Ezzel idézik meg azt az Energiát, amely elakarja pusztítani az Isten teremtette emberi fajt és magát a Teremtőt.
És a félelem, a halál, a fájdalom, a viszály táplálja a Földre megidézett démonokat.
Ez az egész tulajdonképpen egy hatalmas sátánista rituálé, ahol embermilliókat akarnak feláldozni a Gonosz Oltárán.
Mit kellene tenni ahhoz, hogy a vakok és lekábított, agymosott, rendszerfüggő, tévé-dependenciás ostobák is felfogják mi történik velük????
– A SZEMETEK LÁTTÁRA ÖLIK A CSALÁDTAGJAITOKAT
– KÍSÉRLETI SZEREKKEL MEGMÉRGEZIK GYERMEKEITEKET
– GÚNYT ŰZNEK AZ ÉLETEDBŐL
– MEGGYALÁZZÁK ANYÁDAT, APÁDAT, AKIK ÁLTL MEGSZÜLETTÉL  … ÉS MEGGYALÁZZÁK BENNED IS A FÉRFIT ÉS A NŐT…

MERT LEGYEN VILÁGOS, ISTEN CSAK EZT TEREMTETT: FÉRFI FÉRFINAK ÉS NŐT NŐNEK! MERT EZ AZ EMBERI FAJ!
– KÉNYSZERÍTETTEK, HOGY MÉREGINJKCIÓKÉRT SORBA ÁLLJ
– ODARAKTAK, HOGY KÖZBEN ÉLTESD A HÓHÉRAIDAT!
– MÉRGEZŐ RONGYOKKAL (EJTSD. MASZK) BEKÖTÖTTÉK A SZÁTOKAT, HOG KUSSOLJATOK, ELVETTÉK AZ ARCOTOKAT, AMI MAGA AZ EMBER SZEMÉLYAZONOSSÁGA, ÉS BEZÁRTAK BENNETEKET, MINT ÓLBA A MEGVERT KUTYÁKAT!
– HALÁLTÁBORT RENDEZTEK BE A VILÁGODBAN!

– AHOL GYÓGYÍTANI KELLENE OTT ÉPPEN GYILKOLNAK!
– ELVESZIK A KENYEREDET
-ELLOPJÁK A FÉNYT TŐLED!

TE MAI FELNŐTT EMBER , HOGY NÉZEL MAJD A GYERMEKED SZEMÉBE MIKOR MÁR MINDEN MINDEGY LESZ, ÉS A TÜKÖRKÉPEDBŐL VISSZANÉZŐ ISTENI VÉGTELEN  KIHÚNYÓ FÉNYÉRE , HOGY NEM VAGY, NEM VOLTÁL  KÉPES ANNYI ÖNTUDATRA, AMI MÉG EGY FÉRGET IS ARRA KÉSZTET, HOGY VÉDJE MAGÁT,VÉDJE AZ UTÓDJÁT! VÉDJE AZ ÉLETÉT!

TE MIÉRT NEM VÉDEKEZEL EMBER???
MINDEN FEGYVERED ADVA VAN EHHEZ!

Minden amit láttatnak, mutatnak az emberáldozatnak szánt tömegnek csak hazugság. A hazugság pedig a Gonosz legnagyobb fegyvere!
NEM LÉTEZIK MAGA A TÁRSADALMI RENDSZER SEM, AMIRŐL ELHITETTÉK, HOGY A TAGJA VAGY ÉS ENGEDELMESKEDNEK KELL A SZABÁLYAINAK!
NÉZZETEK MÁR SZÉT! MEGMUTATÁK, EGY OLYAN RENDSZERBEN ÉLSZ,A HOL EG PILLANAT ALATT KÖDDÉ VÁLT A JOG,MBERI SZABADSÁG JOGA, AZ ALKOTMÁNYOS JOGOK. eBBEN HISZLE MÉG?
LÁSSÁTOK MÁR MEG MI MEGY ITT IGAZIBÓL!
Nincs semmilyen világjárvány, nincs halálos covid-vírus, nincs energiaválTság, nincs klímaváltozás, mindez a Nagy Emberáldozat rituális sátánista forgatókönyve! ‼️
Nincsenek politikai vezetők, nincsenek pártok, maguk a vezérfigurák is fikciók valójában.
Schwab, Soros, Biden, II. Erzsébet, Fauci, Gates, Zuckerberg, Zelenszkij… stb.. stb… stb… STB… BÉRGYILKOS  POLITIKUSOK…ezek az ikonikus alakok csak egy-egy kitalált , tömeghülyítő avatárok  MIND, DE VALÓJÁBAN NINCSENEK,  NEM LÉTEZNEK !
TE LÉTEZEL. MÍG MEG NEM ÖLNEK! FEL NEM ÁLDOZNAK A SÁTÁN OLTÁRÁN!
NEM GENETIKAI KUTATÁS EZ , HANEM A GENÉZISZ ELLENI MERÉNYLET, AMI ZAJLIK.
AZ ISTENI SZIKRÁT AKARJÁK KIIRTANI AZ EMBEREKBŐL, A BELÉNK KÓDOLT HALHATATLAN LELKET, MERT AMÍG EZ Él, ADDIG AZ EMBER HATALMASABB A GONOSZNÁL, AZ EMBER ISTEN RÉSZE, ISTEN EREJÉNEK RÉSZE, CSAK MÁR NEM TUD RÓLA, MERT LEBUTÍTOTTÁK!

Minden hazugság, fogjátok már fel!

ÁMÍTÁS.

A GONOSZ ŐSI SUMMÉR NEVE IS AZ, HOGY: A NAGY ÁMÍTÓ!!!

ITT CSAK AZ EMBERÁLDOZATOK IGAZIAK MÁR!

Istenem, segíts minket, hogy magához térjen ez a vágóhídra, áldozati oltárra szánt emberiség… mert egyre több a feláldozott élet és mindegyikkel a Gonosz erősödik…
Semmi más nem kellene , csak annyi, hogy az Emberek éljenek a “csodafegyverrel”, az Isten által kapott MINDEN FÖLDI EMBERBEN BEKÓDOLT “ISTENI SZIKRÁVAL” A SZABAD DÖNTÉSJOGGAL ÉS MERJENEK SZEMBEFORDULNI A SÁTÁNNAL.

CSAK ANNYIT KELLENE TENNI, HOGY ZT MONDJÁTOK A KÉNYSZERÍTÓKNEK, HOGY NEM! NEM. ENNYIT KELLENE. IGEN, IJESZTGETNEK ÉS FENYGETNEK, DE HA ISTEN NEVÉBEN MONDASSZ NEMET NEKIK, TEHETETLENEK LESZNEK VELED SZEMBEN.
Ezt akarta Jézus által Isten megtanítani nekünk, ez maga a Megváltás!
EZ A SZABAD DÖNTÉS JOGA, AZ EMBER LEGHATALMASABB ISTENI FEGYVERE, AMIT KAPOTT A TEREMTŐJÉTŐL!!!
MINDEGYIKŐTÖKBEN OTT VAN EGY SZIKRÁNYI ISTEN, ETTŐL HATALMASABBAK VAGYTOK MINDEN FÖLDI GONOSZNÁL ÉS EZÉRT AKARJÁK EZT AZ ISTENI SZIKRÁT, EZT AZ ISTENI ERŐT KISZEDNI VALAHOGY BELŐLETEK!!! EZT NEVEZIK GÉNTECHNOLÓGIÁNAK, TÖMEGMANPULÁCIÓNAK, TÁRSADALMI AGYMOSÁSNAK!
NE ENGEDD! NE ENGEDD HOGY ISTENT ÖLJENEK AZ EMBERBEN!
NE ENGEDD KIIRTANI MAGADBÓL A SZIKRÁNYI ISTENT, MERT EZ AZ ISTENI  SZIKRA ERŐSEBB MINDEN GONOSZ AVATÁRNÁL! ÉS ETTŐL RETTEGNEK, MERT EZT A LÁTHATATLAN ISTENI KÓDOT NEM TUDJÁK LEMÁSOLNI, ELŐÁLLÍTANI A SZUPERTECHNOLÓGIÁS LABORJAIKBAN, HA BELEGEBBEDNEK SEM.

CSAK ANNYIT KELL TEGYÉL, HOGY NEMET MONDASSZ ANNAK AMITŐL FÉLSZ, AMIVEL RÉMÍSZTGETNEK!
NEM, NEM, NEM…

EZ A SZENT “NEM” AZ, AMI ELPUSZTÍTHATJA AZ EGÉSZ SÁTÁNI VÍZIÓT AMI EZ A HATALMAS RITUÁLIS EMBERÁLDOZAT ALAPJA!

MINDEN JÓTÉT LÉLEK DÍCSÉRI AZ URAT!
Uram Teremtőm, ne hagyj el minket…

Szőke Mária – Magdolna

guest
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Imre Budapesti
Imre Budapesti
1 an în urmă

Kedves Mária!
Sajnos az igazság az, hogy e világ sátán „tenyészete” aki mindent elkövetett! Mire?
Azt olvassuk az 1Mózes 1:27-be: „Isten megteremtette az embert, saját képmására, az Isten képmására teremtette őt, férfinak és nőnek teremtette őket.”

Sátán pedig “átformálta” a saját képmására akiket lehetett. Ezért is mit tesznek az emberek?
Van választási lehetőség, 2 “Menü” is van:

1) „A test cselekedetei nyilvánvalók: kicsapongás, tisztátalanság, fajtalanság, 20bálványimádás, babonaság, ellenségeskedés, viszálykodás, vetélkedés, harag, veszekedés, szakadás, pártoskodás, irigykedés, 21gyilkosság, részegeskedés, tobzódás és ezekhez hasonlók…” (Galatáknak írt levél 5:19)

2) A Lélek gyümölcse viszont: szeretet, öröm, békesség, türelem, kedvesség, 23jóság, hűség, szelídség, önmegtartóztatás. Ezek ellen nincs törvény. (Galatáknak írt levél 5:22)

Az “embertömegek” választása egyértelmű! És még megtoldották a következővel, jóllehet ma nem lobog a tűz a Molok, vagy Baál mellett.

Jeremiás 19:5
Magaslatokat építettek a Baálnak, hogy elégessék tűzzel fiaikat, amit egyáltalán nem parancsoltam, sem el nem rendeltem, de még csak eszembe se jutott.

Ez az idézet is rámutat egyféle gondolkodásmódra amit visszatükröznek.

Jozsué is megmondta: „Hogyha pedig rossznak látjátok azt, hogy szolgáljatok az Úrnak: válaszszatok magatoknak még ma, a kit szolgáljatok… én azonban és az én házam az Úrnak szolgálunk.” (Jozsué 24:15)

Sokan már választottak!
És ők is szét vannak választva, a Máté 25:31-46 szerint!

Walhalla Calling
Walhalla Calling
1 an în urmă

En egy ideje mar kutatok ebben a temaban keresem az okokat es igyekszem az osszefuggeseket megtalalni.

En oda jutottam azt ismertem fel hogy minden szal a Rothschild hazhoz vezet.
Ok az alfaja es omegaja az osszes valtozasnak.
Schwab egy pojaca nincs akkora befolyasa es annyi penze hogy mindezt veghezvigye.

Ennek az egesznek a motorja Jakub Rothschild

Imre Budapesti
Imre Budapesti
1 an în urmă

No, de van jó hír is! Az isteni akarat folyamatban van, mert Jézus nem hiába tanította: „Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is;” (Máté 6:9-10) Nyilván még nem jött el ez az ország.

Pál rámutat, hogy a valódi ellenség nem ember: „egykor éltetek e világ életmódja szerint; igazodva a levegő birodalmának fejedelméhez, ahhoz a lélekhez, amely most az engedetlenség fiaiban működik.” (Eféz. 2:2)
„Mert mi nem test és vér ellen harcolunk, hanem erők és hatalmak ellen, a sötétség világának urai és a gonoszság lelkei ellen” (Eféz. 6:12)

A fő ellenség „embergyilkos” és a “hazugság atyja” (Ján. 8:44), aki félrevezeti az egész lakott földet (Jel. 12:9)! És bár levetették a “földre”, de kevés ideje van, és ezért dühöng (Jel. 12:12; 1Pét. 5:8)!

És bár az EMBERISÉG nem tudja legyőzni, de a TEREMTŐ nem hagyja sokáig garázdálkodni! „ És láték egy angyalt leszállani a mennyből, akinél vala a mélységnek kulcsa és egy nagy lánc a kezében. És megfogá a sárkányt, azt a régi kígyót, aki az ördög és Sátán, és megkötözé azt ezer esztendőre. És veté őt a mélységbe, és bezárá azt, és bepecsételé őfelette, hogy többé el ne hitesse a népeket” (Jel. 20:1-3)

És az következik (csak ki kell várni): „És hallék nagy szózatot, amely ezt mondja vala az égből: Ímé, az Isten sátora az emberekkel van, és velük lakozik, és azok az ő népei lesznek, és maga az Isten lesz velük, az ő Istenük. És az Isten eltöröl minden könnyet az ő szemeikről, és a halál nem lesz többé, sem gyász, sem kiáltás, sem fájdalom nem lesz többé, mert az elsők elmúltak. És monda az, aki a királyi széken ül vala: Ímé, mindent újjáteszek. És monda nékem: Írd meg, mert e beszédek hívek és igazak.” (Jel. 21:3-5)

Király József
Király József
1 an în urmă

Pontosítanék: Van klímaváltozás. Amióta klíma van, azóta változik. Csak ezt nem az ember okozza. Mai tudásunk szerint az éghajlat elsődleges befolyásoló tényezői a Nap belsejében lezajló ciklikus folyamatok.
https://www.klimarealista.hu/tag/nap-es-klima/

Ultima modificare 1 an în urmă de Király József