Aktuális, Külpolitika, Tények mögött a lényeg

7. nap – FREEDOM 2022 CONVOY OTTAWA – a kanadai szabadságharcosok nem tágítanak, a rendőrök vezetőikkel szembemenve egymás után állnak át a nép oldalára, a kanadai kormány kinyilatkozta minden idők legcinikusabb közleményét

Egy hete tart a kanadai kamionos-szabadságharcosok és alapjáraton az egész kanadai és amerikai nép tiltakozása Ottawában, ahol 100 000 kanadai és 50 000 Egyesült Államokbeli kamionsofőr vezetésével az emberek elfoglalták a kanadai fővárost, azaz magyarán visszafoglalták saját fővárosukat a globalista covid-náci politikai bohócoktól. A kanadai amerikai határt is lezárták a kaminosok, de lojalitásból, egy-egy sávot mindkét irányba nyitva hagytak.

A kanadai kormányfő, Justin Trudeau azóta is bőszen bujdokol, és nyilván imádkozik covid-démonokhoz, nehogy a kamionosok keze közzé kerüljön, miközben titkos helyekről tartott sajtótájékoztatón  isteníti az emberirtó, biológiai fegyvert, melyet a magukat világ urainak képzelő tébolyult elit tagjai „védőoltásnak” hazudva túszul ejtették a világot.

 

A Kanada és USA közti határt lezárták és elfoglalták a szabadságharcosok

Ottawában márpedig forradalom van!

Forradalom, még akkor is, ha a fősodratú covid-média ezt megpróbálta másként beállítani.

Pénteken a kanadai kormány és Ottawa város vezetőségi tanácsa előadta a covid mizéria talán legcinikusabb és legnevetségesebb nyilatkozatát, mondván, hogy a tüntetők miatt majd csődbe mennek az ottawai üzletek, vendéglők. MONDJÁK EZT AZOK, AKIK 2 ÉVEN KERESZTÜL BEZÁRTAK ÉS LEZÁRTAK MINDENT, MINDENKIT, TÖNKRETÉVE A KERESKEDELMET, OKTATÁSÜGYET, EGÉSZSÉGÜGYET.

A kamionos szabadságharcosok pedig csak nevetnek ezen, bár nyilvánvaló, hogy az ilyen pofátlan nyilatkozatok el vannak raktározva.

Pénteken több közösségi portálon megosztották azt is, hogy egyre több rendőr áll át a szabadságharcosokhoz, hiába tombol és fenyegetőzik a kanadai rendőrség főparancsnoka.

Lássuk be a dolog több mint érdekes és nyilván az egész világ felszabadítására hatással lesz.

A kanadai covid-kormány azzal is fenyegetőzött, hogy a hadsereget veti be a tüntetők ellen, de csak légből kapott fenyegetőzés. Azt pedig, hogy a bukott és gyáván elmenekült Trudeau miniszterelnök mikor mászik elő végre a titkos patkánylyukból, ahova elbujdosott, egyelőre senki nem tudja.

A kanadai kamionosok szabadságharcához egyre többen csatlakoznak, közben elindult az európai és az amerikai szabadságkonvoj is, az első úticélja Brüsszel, a másodiké Washington.

A kamionos forradalom szervezői sajtótájékoztatókat tartanak, ahol megpróbálják tájékoztatni a világot a valós  helyzetről, melyet a megvásárolt sajtós-prostik, a covid-média „hazug bárcáskurvái” elhallgatnak vagy elferdítenek.

És nyilván nem túlzás azt mondani, hogy jelenleg egy egész bolygó lakosai imádkoznak a kamionos szabadságharcosok győzelméért, mely nyilvánvalóan az egész szabad és normális emberi társadalom győzelme lehet… kell, legyen!

 

L. Szőke Mária

 

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile