Aktuális

„Ezt az olykor szélmalomharcnak tűnő háborút csak igazi küzdők tudják felvállalni, rájuk van most szükség!”– beszélgetés Dr. Gődény György szakgyógyszerésszel  

Dr. Gődény György nevét valójában akkor ismerték meg milliók, mikor a budapesti szakgyógyszerész és „erősember”a tudományt és az emberi tartást segítségül hívva, több társával szembement a globalista trenddel, mely alapjaiban felforgatta és megváltoztatta világunkat a COVID19 égisze alatt. A pánikba hajszolt világban érdekes és lássuk be értékes színfolttá, kapaszkodóvá  vált Gődény és csapata, akik a tudományt és az emberi tartást segítségül hívva  nem, féltek igazi Dávid Góliát harcba kezdeni a globális monstrum ellen, mely a kormányokat  irányítja. Gődény György neve hamar ismerté lett, annak ellenére vagy éppen azért, hogy a fősodratú média minden lehetséges és gyakran igencsak etikátlan módon próbálta lejáratni, befeketíteni, miközben az Orbán féle magyar kormányapparátus az igazi kommunista diktatúrákra hajazó módszerekkel próbálta megfélemlíteni és elhallgattatni őket is, akárcsak mindenkit, akiknek kérdéseik vagy ne adjisten véleményük volt.

 

–      Az elmúlt másfél-két esztendő alatt az Ön neve igencsak ismert lett, ugyanis egyike azoknak, az egészségügyi végzettséggel bíró szakembereknek, akik már a legelején jelezték, hogy az oltási kampányba torkolló covid-projekt tudományos szempontból, sőt jogilag is igencsak megkérdőjelezhető. Mielőtt ebbe belemélyednénk, kérem, mutatkozzon be olvasóinknak, ki is Ön, a „gyógyszerész- testépítő-szabadságharcos” Doktor Gődény?

– Talán profánul hangzik, de csupán egy srác vagyok a szomszéd udvarból, akit ugyanúgy elcsüggesztenek az elmúlt közel két esztendő történései, mint legtöbbünket, csak én ezt nem tudom elviselni szó nélkül.

Hivatalosan: Dr. Gődény György vagyok, szakgyógyszerész, a Magyar Szabadgyök-Kutató Társaság tagja, az Orvosok a Tisztánlátásért társadalmi kezdeményezés egyik alapítója. Hivatásom az egészség, életem a mozgás, szenvedélyem a sport.  Budapesten végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, dolgoztam a gyógyszeriparban és a betegellátás területén egyaránt. 2013-ban jelöltek az év gyógyszerésze címre, 2018-ban pedig az általam vezetett Igazgyöngy Gyógyszertár nyerte el Magyarország kedvenc patikája címet.

Emellett rövidebb időkre kipróbáltam magam mint pék, házaló ügynök, testőr és fitnesz edző. De amit a legjobban élveztem, az a színészet volt. Az egyetemi évek alatt sokat statisztáltam, mert kellet az ösztöndíj-kiegészítés, de komolyabbra – itt is elsősorban mellékszerepekre gondoljanak – csak az utóbbi 7-8 évben fordult a dolog. Játszottam többek között Till Attila Tiszta szívvel című filmjében, az Aranyélet HBO sorozatban, egy a migráció emberi oldalait firtató rövidfilmben, a Sandwichben, valamint a Nofilter websorozatban.

Életem során a harcművészetektől kezdve a teniszen át a kosárlabdáig számos sportot kipróbáltam. Testépítésben kétszeres magyar bajnok vagyok, amerikai futballban pedig többszörös kupagyőztesként akasztottam szögre a foci cipőt. Feleségem közgazdász, fitnesz edző, sportkoreográfus, akivel több, mint 35 éve támogatjuk egymást. Négy felnőtt gyermekünk, és négy unokánk van.

–      Hogy fogadta ezt a Covid19 féle pandémiás társadalmi horrort és mikor kezdett gyanakodni, hogy ez nem az, aminek árulják?

– A barátaimmal a médiahadjárat beindulásakor, olyan februárban kezdtünk a témáról beszélgetni, amelynek következtében március legelején már egy videót is kiposztoltunk, ami a koronavírus témát boncolgatta. Célom az volt, hogy a fokozódó pánikot csökkentsem, és elmagyarázzam az embereknek, hogy vírusok voltak, vannak és lesznek, és nem ennek következtében fog az emberiség kipusztulni. A naiv elképzelésem az volt, hogy néhány héten belül ez a globális elmebaj alábbhagy, és újra foglalkozhatunk valódi, már régóta megoldásra váró, fontosabb problémákkal. De nem így történt, mivel a média úthengere magasabb fokozatba kapcsolt, és ez már rendesen kiverte nálam a biztosítékot. Ekkor, április 2-án tettem közzé egy újabb videót, amelyben számos nemzetközi szaktekintély elhallgatott érveit, kutatási eredményeit foglaltam össze. Számokkal, tényekkel vázoltam a reális helyzetet, mely szerint nincs olyan mértékű probléma, amire hivatkozva lezárásokat, iskola bezárásokat, kijárási tilalmat, kötelező maszkviseletet és számos más beláthatatlan károkat okozó intézkedéseket kellene bevezetni. Ezek a videók milliós nagyságrendben értek el embereket határon belül és azon túl egyaránt.

–      Egy, rövid időn belül nagy népszerűségnek örvendő csapatba állt össze Ön és társai. Kik ők és mit lehet tudni erről, a nevezzük így felvilágosító, az igazságot kereső csapatról?

–  Tamasi Józseffel, Pócs Alfréddal majd Lenkei Gáborral tulajdonképpen az ellenállás szele fújt össze minket. Mindannyian láttuk, hogy jóval komolyabb problémát tákolnak össze ebből a vírushelyzetből, mint amit a realitás diktálna. Mindegyikünk elkezdte külön-külön a maga felvilágosító tevékenységét, míg rá nem ébredtünk, együtt hatékonyabban tudunk tenni a helyzet teljes eldurvulása ellen. Így alakítottuk meg az Orvosok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért elnevezésű társadalmi kezdeményezést, amely már két nemzetközi szakmai Covid Konferenciát szervezett külföldi és hazai szaktekintélyek közreműködésével.

Célunk – ami kicsit idealistának tűnhet – a kormányzat járványügyi tevékenységének segítése, az intézkedések helyes mederbe terelése, a pánik csillapítása volt. Természetesen mi, akik nem a mainstream nézeteket vallottuk, persona non gratának minősültünk, így a globalista nézeteket képviselő véleményformálók igyekeztek elhallgatni a konferenciák szakmai anyagait, illetve a meghívásunkra sem mertek még visszajelzést sem adni. A meghívottak között szerepelt Dr. Kásler Miklós miniszter, Dr. Merkely Béla professzor, Dr. Müller Cecília tiszti főorvos és számos más járványügyi intézkedésekért felelős személy is.

Ezt követően rádió és televíziós vitákban sikerült a járvánnyal kapcsolatos álláspontunkról a lakosság jelentős részét informálni illetve meggyőzni, melynek következtében napjainkra szinte teljesen kiszorítottak bennünket a mainstream médiumokból. Természetesen nem tetszett a média urainak, hogy rendszeresen a sarokba szorítottuk a kormány és a szintén vírus- és járványrajongó ellenzék szakértőit egyaránt.

 

 

–      A globalista pandémiás projektet végrehajtó magyarországi kormányszervek és ezek holdudvara azonnal Önnek, Önöknek ugrott. Egyből úgynevezett „konteósok” lettek, én például érdeklődve figyeltem, hogy Magyarországon „konteósnak” neveznek egy végzett gyógyszerészt, aki egy gyógyszernek számító készítményről, esetünkben a covidellenes oltásnak mondott kísérleti szerről alkot véleményt, miközben ugyanezek a „kormánycsicskák” lelkesen hallgatnak egy állatorvost arról, hogyan kell gyógyítani embereken egy vírusfertőzést, lásd. Rusvai Miklós esetét. Hogy zajlott mindez, egyáltalán hogy tudja összefoglalni az eseményeket?

– A valódi összehangolt offenzíva 2020 decemberében indult ellenünk. Ugyanazon a napon házkutatást tartottak mind a négyünknél, lefoglalták az informatikai eszközeinket, laptopot, mobil telefont és számítógépeket, és kihallgattak bennünket. A vád esetemben rémhírterjesztés volt, melyet egy novemberben a honlapomon megjelent cikkben foglaltakra alapoztak. Ebben leírtam, hogy az idősek részére délelőtt 9 és 11 között kialakított vásárlási idősáv víruspropaganda, mivel ők emellett egész nap bármikor vásárolhattak. Ha olyan pusztító járvány lett volna, akkor járványügyi baklövés a többi rengeteg embert egy rövidebb időintervallumba beszorítani, tehát valós védekezési jelentősége az intézkedésnek nincs. Az én véleményemet igazolta az is, hogy a kormány két hét múlva ezt a rendeletet visszavonta. Ebben írtam még azt is, hogy a maszkok semmire sem alkalmas „védelmi eszközök”, melyek olykor több kárt okoznak, mint hasznot. Ezt számos kutatási eredménnyel tudom alátámasztani, melyek a folyamatosan használt maszkokban tenyésző mikroorganizmusok káros hatásainak vizsgálatával kapcsolatosak.

Ennek következtében minket a médiában konteósoknak címkéztek, bár – annak ellenére, hogy vannak elképzeléseim – én még sosem beszéltem összeesküvés elméletekről, holott ezek inkább már összeesküvés gyakorlatoknak tűnnek. A velem kapcsolatban rendszeresen használt fogalom a vírustagadó és az álorvos kifejezések. Ezek olyan gyakorivá váltak, hogy kellett készítenem egy videót, melyben elmondtam hazai, ám a magyar nyelvet nehezen értő újságíróknak, hogy mit is jelent ez a két fogalom, és aki ismét ezzel illet, azt beperelem. Már a célegyenesben van egy, az Origo internetes hírportál elleni jó hírnév megsértése miatti per. Amennyiben itt győz majd az igazam, az összes többi médiát sorra veszem.

 

 

–      A kormánysajtóban azonnal covid inkvizíciót hirdettek Ön, Önök ellen. Erről pár szóban, ha mesélne nekünk. Próbálja meg összefoglalni, meglátása szerint mi történi az elmúlt másfél év alatt Magyarországon a covid-éra kezdetétől napjainkig?

– Talán sokan közülünk még 2020 elejéig azt gondolták, a média csupán egy jószándékú közvetítő, amely segít eligazodni, és tényszerűen tájékoztat a világ dolgairól. A tapasztaltabbak talán már korábban sejtették, hogy ha objektivitásról, valamint függetlenségről nem is beszélhetünk a média kapcsán, de azért valamiféle polaritásról, többszempontúságról – ami hozzájárulhat a tisztánlátáshoz – igen. Nos, ez a koronavírus megjelenésével teljesen megváltozott, úgyis mondhatnánk, a média kimutatta a foga fehérjét.

Ekkor egy szempillantás alatt fordult a világ, és a következő pillanattól nem létezett más, csak a koronavírus. A média polarizáltsága teljesen megszűnt, és mind a jobboldali, konzervatív mind a baloldali, liberális oldalról csak a vírus, csak a járvány lett a téma.

A különböző médiumok a koronavírus kampány során több mindennel ijesztgették az embereket. Az elsők voltak a grafikonok. Láthattunk iszonyatos meredek görbéket, diagrammokat, és egyre nagyobb számokat. Azt már általános iskolában megtanultuk, hogy ha pozitív számokat folyamatosan összeadunk, akkor egyre nagyobb számokat fogunk kapni. Ezt láthattuk a média közvetítésével is.

Jöttek az adatok a világ minden tájáról. Hogy ezekből a halálozási számokból mennyi volt a valóban koronavírusos áldozat, és mennyi a csupán koronavírussal a szervezetében egyéb krónikus megbetegedésekben elhunyt személy, azt már nem részletezték, csak nagy ritkán a sorok közül olvashatta ki az, aki nagyon belemélyedt az elemzésbe.

Ezután jöttek a hamis képek, melyek nem ott és nem arról szóltak, mint amit állítottak róluk. Majd jöttek a jól megkomponált képekhez tartozó főcímek: New York elesett, Tömegsírok New Yorkban és Iránban, sportoló, akit tönkretett a koronavírus, hírek a szükséges korlátozásokról, majd a kínai második hullámról, ami Kínában valahogy elmaradt.

Itthon ellenállás nélkül sikerült nemcsak második, de harmadik, sőt most már a negyedik hullám szellemét is az írott és elektronikus sajtó hathatós segítségével kiengedni a palackból, és tovább rémiszteni a lakosságot. Az oltások lépcsőzetes – step by step – kényszerítése, az általam csak „diszkriminációs” igazolványnak hívott védettségi igazolvány ellenállás nélküli bevezetése elképesztő volt. Az emberek jó magyar szokás szerint keresik a kiskapukat, miközben nem veszik észre, hogy az összes ajtó lassan bezárul, és ott állunk mindannyian egy zsákutcában, a sarokba szorítva.

Láthatjuk, hogy mi mindenre képes a média! Hogyan szedi ízzé az életünket, hogyan osztja meg a társadalmat, és milyen mértékben képes leuralni az egész világot. Hogyan tud olyan pánikcunamit elindítani, ami képes elsöpörni az eddig viszonylag normálisnak gondolt életünket. Ezeket látva érthető, hogy nem volt könnyű kiragadni a fősodratból még a kételkedőket sem.

Nyitott szemmel kell járnunk, és fel kell végre ismernünk, hogy nem egy vírussal és nem egy járvánnyal harcolunk. Azokkal már számos csatát vívtunk, és győztesen jöttünk ki. Az emberiség sokkal komolyabb járványokat is legyőzött már, tehát ilyen szempontból nincsenek félnivalóink. Ez a SARS-CoV-2 elnevezésű koronavírus okoz egy kis felfordulást, de más légúti megbetegedéseket okozó mikroorganizmusok is már évszázadok óta adnak feladatot az orvostudománynak, és a tudomány a természettel karöltve megoldja.

Teljesen másról van szó, és most az elterelés zajlik.  Valójában a totális ellenőrzés, a szabadságról való önkéntes lemondatás és a teljes engedelmesség elérése a folyamat célja. Ha ezt elég sokan felismerik, akkor tudunk hathatósan tenni ellene.

 

–      Ha jól tudom nemcsak a covid-projektet kiszolgáló lakájsajtó, de a hatóságok is vadásznak Önre. Büntetőeljárás, hatósági zaklatások is voltak Ön ellen. Erről beszéljen pár szóban. Ellenlábasai valamiért teljesen bepánikoltak attól, hogy a covid-valóságot kutató Gődény csapat pártot alakított és indulni akar a választásokon. Erről a pártról és megalakulásáról mit tudhatunk? Mi ez a párt és mi a célja?

– 2020 tavaszától számos alkalommal különböző módokon adtunk hangot az ellenvéleményünknek. Az orvosszakmai konferenciákon kívül több demonstrációt szerveztünk. Kivonultunk az utcára, amikor szabad volt, kimentünk több alkalommal akkor is, amikor tilos volt, hogy kifejezzük nem értünk egyet az intézkedésekkel, szakmaiatlannak tartjuk a korlátozásokat, és elítéljük az oltás alapon történő diszkriminációt. A legnagyobb tiltakozó megmozdulásunkon 2021. február 18-án mintegy 5 ezer ember jött ki, hogy hangot adjon véleményének. Ha a kirendelt rendőri erők létszámát is hozzáadjuk, akkor tulajdonképpen 6 ezren vettek részt a tiltakozáson.

Miután a demonstrációk kormányzati visszhang nélkül maradtak felismertük, hogy a politikai színtéren kívül nem lehet ebbe a tarthatatlan helyzetbe beavatkozni. Így idén június 20-án bejelentettük, hogy a Normális Élet Pártjának színeiben indulunk a 2022-es országgyűlési választásokon.

Az azóta eltelt időben sikerült megszerveznünk alulról a közösséget, melynek aktív tagjainak száma meghaladja az 500 ezer főt. Most november 5-én bejelentettük, hogy felállt mind a 106 egyéni képviselőjelölt, és a mögöttük álló segítő csapat. Nem bízzuk a véletlenre, és folytatjuk a szervezést, mert nem titkolt célunk, hogy minden egyes szavazókörben legyen egy szavazatszámláló bizottsági tagunk, aki figyeli a választás tisztaságát, és megakadályozza a visszaéléseket.

A párt legfontosabb célja a covid-diktatúra megszüntetése, az oltáskényszerítés, valamint az oltási alapon történő megkülönböztetés felszámolása és a tudományos alapelvek alkalmazásának egészségügyben történő visszaállítása. Tudjuk, Magyarországon ezen kívül számos területen szükség van alapvető változásokra, és ezekkel kapcsolatban is van határozott elképzelésünk, és programunk, ám a járványőrület megfékezése és a járványügyi intézkedések helyes mederbe terelés minden előtt való.

–      Mit üzenne a magyar polgároknak ebben a több mint fasisztoid helyzetben?

– Ebben a zűrzavaros, eddig ismeretlen típusú káosz által uralt világban, ahol a globális médiahatalom totális uralma alá vetette az általunk ismert univerzumot, a segélykiáltás már kevés! Fel kell végre ébrednünk, és fel kell ismernünk, hogy eszközként használnak bennünket, tájékozatlanságunkat, félelmeinket, életösztönünket a normális életünk elleni harcban. Manipulálnak bennünket, és azzal zsarolnak, hogy csak bizonyos feltételek mellett térhetünk vissza az eddigi normalitásunkhoz. Ezek a feltételek többek között a maszkviselet, a kijárási korlátozások, a kötelező, értelmetlen tesztelések, a vásárlási idősávok, majd a rendszeresen évente, félévente, akár havonta beadott vakcina az oltási igazolvánnyal, a távolságtartást és kontaktkutatást végző applikációk letöltése, az online oktatás, majd az arcfelismerő rendszerek kiépülése.

A valódi katasztrófa a vírus és a járvány kapcsán sérülékennyé vált társadalmi kapcsolatok teljes szétzilálódása, a teljes bizalmatlanság, gyanakvás beépülése a mindennapokba, ahol a konkrét probléma csupán egy eszköz a megosztás elmélyítésére, és totalitárius rendszerek kiépítésére.

A történet arról szól, hogy ne lássuk a fától az erdőt, hogy levegyük tekintetüket a valódi okokról, történésekről és célokról, hogy el legyünk foglalva az új, mesterséges életlehetőségeink szabályrendszereivel.

Ahogy a bűvész rámutat a nyúlra és a kalapra, majd kimondja a varázsszót: Csak a kezemet figyeljék! Mi pedig tudjuk, hogy ez egy átverés, és máshova kellene figyelnünk. Akkor rettenünk meg igazán, mikor rájövünk, hogy mi vagyunk a nyúl a cilinderben.

Ezért sürgősen cselekedni kell, de erre csak kevesen képesek. Ezt az olykor szélmalomharcnak tűnő háborút csak igazi küzdők tudják felvállalni, rájuk van most szükség. Ők azok, akik nem nézik a küzdelem esélyeit, akik akár nevetségessé is hajlandók válni a számukra fontos elvekért, értékekért, akik nemcsak a maguk túlélésében gondolkodnak, hanem fontos számukra a környezetükben élők, sőt az egész világ boldogulása. Akik tudják, hogy az ember szabadságra, szabad döntésekre született, és nem alakítható gombnyomásra parancskövető robottá. Akik nem félnek a helyesnek vélt és biztosan tudott célok érdekében pillanatok alatt olyan áldozatokat hozni, melyeken mások hosszú ideig töprengenének. Ezeket a harcosokat, akik nem akarnak nyulak lenni a cilinderbe, őket várjuk a Normális Élet csapatába!

 – Köszönöm a beszélgetést!

Kérdezett: Szőke Mária

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile