Aktuális, GREAT RESET, tanulmány

Meg akarják teremteni a HOMO COVIDUST? – a maszkos rabszolgaembert? A “védőoltásnak” hazudott COVID génterápia képes módosítani az emberi DNS-t: Dr. Peter McCullough bemutat egy új tanulmányt, amely bizonyította, hogy a Pfizer Covid mRNS vakcinái MÓDOSÍTHATJÁK a DNS-t az emberi genomban (+VIDEÓ)

ÚJABB “KONTEÓ” BIZONYULT IGAZNAK!

A BEOLTOTTAK TUDTUKON KÍVÜL GENETIKAI MÓDOSÍTÁSON ESTEK ÁT?! 

A COVID vakcina megváltoztathatja az emberi DNS-T!

A “védőoltásnak” hazudott COVID kísérleti szérumok kapcsán annak megjelenése óta megy a vita, hogy lehetséges vajon, hogy ez a titkosított összetevőkből álló mRNS vakcina megváltoztathatja az emberi genomot, azaz változásokat okozhat a beoltott személy DNS-ben. A kísérleti szérumot létrehozó  sátánista/globalista bűnözők, köztük a magyar Karikó Katalin, ezt persze tagadták, azonban a tudományos világ egyre-másra tárja fel a döbbenetes emberkísérlet valóságát, mely során svéd kutatók bizonyítani tudták, hogy a kísérleti COVID szérum igenis meg tudja változtatni nemcsak a beoltott DNS-ét hanem akár az utódaiét is, ha terhesen kapott valaki Pfizer injekciót. Tehát az emberirtó szérum nemcsak eltitkolt mellékhatásai miatt jelent veszélyt, de egy tiltott genetikai  kísérlet is, mely során meg akarják változtatni az emberi genetikát az ezzel foglalkozó GREAT RESET féle sátánisták. Nyilván az istenkomplexusos sáátnisták így akarják létrehozni a GMO-s embert azokból, akik túlélik esetleg a sorozatos oltásokat.

Tanulmány:

Svédországi kutatók nemrégiben tettek közzé egy új riasztó tanulmányt, amely kimutatta, hogy a Pfizer kísérleti mRNS Covid vakcinája képes módosítani a DNS-t az emberi genomban.

A Journal of Clinical Medicine (MDPI) című folyóiratban megjelent tanulmány megállapította, hogy a Pfizer vakcinában lévő SARS-CoV-2 RNS mindössze hat percen belül képes visszaírni magát és beépülni az emberi genom DNS-ébe. Egy órával a vakcinával való érintkezést követően.

A tanulmány szerint az emberek DNS-módosításának magától értetődő problémáitól eltekintve az emberek tudta nélkül, a változások „genotoxikus mellékhatásokat” okozhatnak .

A „Pfizer BioNTech COVID-19 mRNS Vaccine BNT162b2 intracelluláris reverz transzkripciója in vitro emberi májsejtvonalban” című tanulmányból :

Tanulmányunk azt mutatja, hogy a BNT162b2 reverz átírható DNS- vé a Huh7 májsejtvonalban, és aggodalomra adhat okot, hogy a BNT162b2-eredetű DNS beépülhet-e a gazda genomjába, és befolyásolhatja a genomiális DNS integritását , ami potenciálisan genotoxikus mellékhatások közvetítése.”

A kutatók megállapították , hogy az mRNS-keverék „nagy hatékonysággal” képes bejutni az emberi sejtrétegbe, miután megfigyelték a jelenséget az emberi májsejtekben in vitro (laboratóriumi beállítás). Néhány óra elteltével kimutatták az idegen DNS „nagy szintjét” a májsejtben. Gyors változások következtek be az érintett sejtekben a génexpresszióban is.

Ez az idegen DNS a kísérleti vakcinában található BNT162b2 mRNS-t tükrözte.

tanulmányból :

„Ebben a tanulmányban a BNT162b2 hatását vizsgáltuk a Huh7 humán májsejtvonalra in vitro. A Huh7 sejteket BNT162b2-vel kezeltük, és a sejtekből kivont RNS-en kvantitatív PCR-t végeztünk.

Magas BNT162b2 szintet mutattunk ki Huh7 sejtekben, és változást mutattunk ki a long interspersed nukleáris elem-1 (LINE-1) génexpressziójában , amely egy endogén reverz transzkriptáz.

A BNT162b2-nek kitett Huh7 sejtek genomiális DNS-én végzett PCR amplifikálta a BNT162b2 egyedi DNS-szekvenciáját. Eredményeink a BNT162b2 gyors felvételét jelzik a Huh7 humán májsejtvonalba, ami változásokhoz vezet a LINE-1 expressziójában és eloszlásában.

Azt is megmutattuk, hogy a BNT162b2 mRNS intracellulárisan reverz transzkripcióra kerül DNS-be, akár 6 óra alatt a BNT162b2 expozíció után …

… A BNT162b2 nagy hatékonysággal lép be az emberi májsejtvonal Huh7 sejtjeibe.”

A tanulmány megdöbbentő eredményei teljesen ellentmondanak annak, amit az úgynevezett közegészségügyi „szakértők” hónapok óta állítanak – hogy a kísérleti mRNS-oltóanyagok nem tudják, és nem is fogják módosítani az emberek DNS-ét.

Centers for Disease Control and Prevention (CDC) még ezt is nagyon határozottan elmondja a weboldalukon , de csakúgy, mint az összes többi alaptalan állítás, amely ennek a génterápiának a biztonságosságára és hatékonyságára vonatkozik, mint vakcina, ez is hamisnak bizonyul.

És nem mintha nem lettek volna erre figyelmeztető jelek a svéd lap megjelenése előtt. Számos más tanulmány is hasonló eredményeket mutatott, különösen az állatokon végzett klinikai vizsgálatok során. Az egyiket a svéd lap idézte, és „reverzibilis májhatást mutatott azoknál az állatoknál, amelyek BNT162b2 injekciót kaptak” .

Ami azonban még aggasztóbb, hogy a vakcinával kapcsolatos preklinikai adatok azt mutatják, hogy a hírvivő RNS a májon kívül számos más szervbe is eljuthat, beleértve a lépet, a szívet, a vesét, a tüdőt és az agyat. És nem kell sok ahhoz, hogy észrevegyük a hatásokat, mivel a kutatók azt találták, hogy az mRNS nagy hatékonysággal lépett be a májsejtvonalba annak ellenére, hogy „az [mRNS] koncentrációja a májban [nagyjából 100-szor alacsonyabb], mint az intramuszkuláris injekcióé. webhely.”

A kutatók szerint a Pfizer saját készítésű klinikai adatai azt mutatták, hogy az mRNS több kritikus szervbe is eljut – és több kritikus szervbe is megtalálható volt az injekció beadása után –, beleértve a reproduktív szerveket is.

tanulmány folytatódik:

“A Pfizer EMA értékelő jelentése azt is kimutatta, hogy a BNT162b2 a lépben (<1,1%), a mellékvesékben (<0,1%), valamint a petefészkekben és a herékben alacsony és mérhető radioaktivitást mutat (<0,1%) [ 26 ].”

Más szavakkal, ez a fordítottan átírt idegen DNS valószínűleg beépül a testbe. Ez meghaladja a bűnözést.

A bombasztikus   svéd tanulmány nyilvánosságra hozatala után a kísérleti vakcinák legszókimondóbb kritikusai, Dr. Peter McCullough, Dr. Robert Bartlett és Dr. Simone Gould csatlakoztak egy  nyilvános beszélgetéshez , amely a riasztó eredményekről szólt, amelyek elhagyták az orvosi és egészségügyi „zúg” a tudományos közösség.

Dr. McCullough szerint, aki a történelem legtöbbet publikált kardiológusa, ez az első szilárd bizonyíték, amely azt mutatja, hogy a kísérleti vakcinák valójában megváltoztatják az injekciót kapott személy DNS-ét.

Dr. McCulloughtól :

„A hír nyüzsgő – a svéd malmói Lund Egyetemről… [ez] az első demonstráció emberi máj- (máj-) sejtvonalon, hogy a Pfizer vakcina valójában reverz átírja és beépíti a DNS-t az emberi genomba. ” 

A műsorvezető kérésére Dr. McCullough-t követve Dr. Bartlett egyszerűbb kifejezésekkel bontotta le a megállapításokat. És amint helyesen rámutat, azt mondták nekünk, hogy ez soha nem fog megtörténni.

Dr. Bartletttől :

„Tehát alapvetően van egy enzim, amely képes átvenni a hírvivő RNS-oltóanyag-információkat, és bevinni az ember DNS-ébe – a DNS-ébe. És azt mondták nekünk, hogy ez nem történhet meg… a vakcina hírvivő RNS. Azt mondták nekünk, hogy a hírvivő RNS nem tud bejutni a DNS-edbe, de ez azt mutatja, hogy – egy laborban – igen.”

Észrevehetően kényelmetlen – és jogosan tették fel a kérdést: „Ha terhes vagy, és ezt megteszed [beveszed az oltást], ez hatással lehet a babára?”

Sajnos megkapta a választ, amitől rettegett. Egészen egyszerűen IGEN, az lesz.

Dr. McCullough folytatta :

„ Igen. Ez riasztó megállapítás.

A CDC azt írja a honlapján – nagyon határozottan –, hogy ez a [vakcina] nem változtatja meg a DNS-ét. A Svédországból kikerült papír – még sok más lesz a megerősítéshez – és a lépések a következők: a) megerősítés – annak megerősítése, hogy a teljes kód telepítve van. És akkor, hogy valóban megbizonyosodjunk arról, hogy [az idegen vakcina DNS-e] expresszálódik – ami azt jelenti, hogy a tüskeprotein jelenleg folyamatosan expresszálódik az emberi sejtekből, mert a lipid nanorészecskék mindenhol felszívódtak – ez azt jelenti, hogy szomatikus sejtjei vannak a szerveiben, de a gametociták is. , amelyek azok a sejtek, amelyek valójában a spermium és a petesejt.

Ha ők [gametociták] hordozzák, az valóban azt jelenti, hogy az embrióban lévő lánya [vagy fia] sejtjeihez továbbítható. 

Néz:

Ne feledje – az Egyesült Államok kormánya most hagyta jóvá, és most erősen rányomja ezt a mérget a csecsemőkre és a kisgyermekekre. Az első ország a világon, amely ezt megtette.

Forrás: GateWayPandit

Szerző: Julian Conradson
Közzétéve: 2022. július 9

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Dr. Takács Géza
Dr. Takács Géza
1 an în urmă

Mindig úgy tudtam,a mRNS a DNS szabásmintája (leegyszerűsítve) , akkor ezen idáig kellett vizsgálódni, hogy kiderüljön?