Aktuális, Tények mögött a lényeg

A beoltottak tulajdonképpen biológiai fegyverekké válnak és fertőznek? – egy Pfizer-dokumentumban beismerik, hogy a beoltott emberek fertőző részecskéket terjesztenek

Miről is szól minden idők legagresszívebb oltáskampánya? Miért is kell ilyen rövid idő alatt beoltani egy  ismeretlen, kísérleti szerrel több millió embert, egy kreált, hamis  pandémiára hivatkozva?

A Pfizer egy belső dokumentumban elismeri, hogy az oltott emberek fertőző részecskéket terjesztenek.

Maga a  vakcina a biológiai fegyver. Pontosabban, a benne levő tüskefehérje a bioaktív fegyver, és úgy  tervezték, hogy emberről emberre terjedjen, s az oltottakból átvihető legyen, hogy a beoltott megfertőzze az oltatlanokat. – írja a népszerű Scandal francia hírportál.

Ne feledjük, hogy maga Bill Gates, a covid19 p(l)andémia egyik vezérlője,  egyik nyilatkozatában elmondta, már régóta szúnyogokat akart használni az oltások „szállítására”  , hogy az embereket saját akaratuk ellenére (és a teljes körű tájékoztatást mellőzve) be lehessen oltani. Most kiderült, hogy nincs is szükségük szúnyogokra.

Elég az engedelmes, megfélemlített, becsapott, majd beoltott embereket felhasználni arra, hogy tovaterjesszenek mikrobiológiai szereket.

Nem kellenek szúnyogok, ott ahol sok a kétlábú birka és emberarcú kísérleti patkány. 

Azoknak az embereknek a testét, akiknek az mRNS-vakcinát beinjektálják, tulajdonképpen biológiai fegyvergyárakká alakítják, a beoltottak ugyanis fejlett fehérjerészecskéket termelnek, amelyeket szájukon és bőrükön (és akár a spermával) terjeszthetnek, és megfertőznek mindenkit maguk körül.

A gyógyszeripari óriás egyik kiszivárgott belső dokumentumában le van írva, hogy a beoltott , azaz az oltásokra   társadalmi presszióval , zsarolással rávett emberek, akár bőrérintkezéssel is átadhatnak másoknak  fertőző fehérjerészecskéket.

„Foglalkozási expozíció akkor fordul elő, amikor egy személy nem tervezett közvetlen kapcsolatba kerül egy oltásteszt kísérleti alanyával, ami nemkívánatos eseményt eredményezhet „ – figyelmeztet a Pfizer dokumentum.

A vakcinákban található tüskefehérje biológiailag aktív és vérrögöket okozhat, ami stroke-ot, szívrohamot, tüdőembóliát és meddőséget eredményezhet. A Pfizer dokumentumaiból kiderül, hogy ezt a jelenséget az oltóanyag-fejlesztők jól ismerik.

A beoltott ember szervezetébe juttatott fertőző tüskefehérjék a bőrön keresztül, szexuális együttlétkor, de akár egyszerű bőrfelületi érintkezéssel is terjedhetnek.

A beoltottak maguk válnak tehát  szuperterjesztővé megfertőzhetve azokat, akik nincsenek beoltva.

TEHÁT ILYEN ÉRTELEMBEN MAGA A VAKCINA A TULAJDONKÉPPENI  JÁRVÁNY. Maguk a beoltottak a terjesztők.

Ami most nyilvánvalóvá válik, hogy a mai vakcinákat szándékosan úgy tervezték, hogy önsokszorosító vakcinaként működjenek, fejlett fehérjetartalmú biofegyvereket terjesszenek azoknak a szervezetébe, akik elutasítják az oltást.

A tüskefehérje átvihető jellege és a szervezet fehérjeszintézisének mRNS-vakcinákkal való módosítása miatt a globalistáknak valószínűleg elég, ha csak az adott populáció körülbelül 50% -tudják beoltani, és ezt a célt a legtöbb országban már elérték.

Dr. Sherri Tenpenny néhány nagyon fontos fogalmat állapít meg arról, hogyan továbbítják ezt a tüskefehérjét az oltottak.

A kutató feltételezi, hogy itt nem a vírusrészecskék „tovább adásáról” van szó, hanem a fejlett fehérjerészecskék „átviteléről”, az oltás előállításához használt adenovírus alapján.

A tüskefehérje biológiai fegyver.

És bárki is megkapja az mRNS-vakcinát , teste egy biológiai fegyvergyárrá alakul, amelyet más emberek megfertőzésére használnak fel.

A beoltottak a szuper szórók. Ezek a sétáló biológiai bombák.

A nyilatkozarokat tartalmazó videókat ITT a cikkben megtalálják.

A Pfizer dokumentumot ITT is megtalálják.

 

Un document Pfizer admet que les personnes vaccinées «répandent» des particules infectieuses

 

Abonează-te
Notificare la
guest

3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Geza
Geza
3 ani în urmă

„A Pfizer egy belső dokumentumban elismeri, hogy az oltott emberek fertőző részecskéket terjesztenek.”
146 oldalas a Pfizer dokumentum, hányadik oldalon olvasható ez? (természetesen angol nyelven)

Krisztian
Krisztian
3 ani în urmă
Răspunde la  Geza

A 69. oldalon található.
A 8.3.5.3. számú Occupational Exposure fejezetben.

Necunoscut
Necunoscut
3 ani în urmă

Pe bill gates in statele unite pe dementul ,criminalul de ce nu se pun genocid impotriva omeniri sau sa fie tras la radpundere pt fapta sa pt genocid crima impozriva omenirii sa fie inchis la puscarie pe dementul si criminal.