Aktuális

A kínai kommunisták, Bill Gates, Fauci és a náthás denevérek esete a túszul ejtett világgal: a Biden-kormány el akarja rejteni az igazságot a Covid19 p(l)andémiáról

Egyre inkább potyognak ki a csontvázak  abból a „szekrényből” melyben a „covid19” elnevezési, állítólagos világjárvány VALÓDI forgatókönyvét próbálják elrejteni.

A CNN keddi számában hozta le azt  a cikket, melyből kiderül, hogy közvetlenül azután, hogy több nagy nemzetközi médium is kezdte feszegetni és bizonyítottnak vélni, hogy a SARScov2 koronavírus  valóban  a Kínai Kommunista Párt , az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és többek között Antony Fauci illetve a Bill Gates  alapítványa által kidolgozott  „projekt” szerint  „szabadulhatott” el a Wuhanban levő virológiai kutató-laboratóriumból, illetve, hogy a járvány kezdetén teljesen hamis információk alapján mondták ki a világjárványt és ennek kezelését, s  a Biden-kormány lezáratja a külügyminisztérium erre vonatkozó nyomozását.

De hogyan is jutott el a világ  egy állítólagos náthás denevértől odáig, hogy diktatórikus covid-terrorizmus és globális, kísérleti oltási őrület  mocskolja az emberiség életét?

 

Úgy tűnik, a furcsa mód hatalomra került Biden kormányzatnak most már egyre kevésbé tetszik, hogy az egész világot megbénító covid19 hadművelet valódi  okait és végrehajtóit kezdik kutatni, sőt megtalálni. A Donald Trump volt elnök egykori államtitkára, Mike Pompeo által indított nyomozás arra is kitér, hogy Kína és covid-szövetségesei tudatosan készülnek évek óta arra, hogy úgynevezett biológiai háborút kezdjenek, egy vírusos megbetegedésre alapozva ezt a tervet.

Biden és csapata több mint idióta érveléssel állt elő, arra vonatkozóan, miért kell azonnali hatállyal leállítani a nyomozást pont akkor, mikor már a Napnál is világosabb, hogy nem denevérekről terjedt  veszélyes vírus emberekre  át, hogy nem a Wuhan-i horror-piac felhozatala okozta az állítólagos járvány kirobbanását, hanem  egy előre kitervelt,  biológiai támadásnak minősülő,  globális méretű terrorcselekmény történt. Azt állítják, azért  kell azonnal befejezni a vizsgálódást, mert Pompeo és csapata „titokban nyomozott”.

 

Az Egyesült Államok Egészségügyi és Humánügyi Minisztériuma által írt s most kiszivárgott  több száz email, köztük Dr. Anthony Fauci és Dr. H. Clifford Lane  egy az egyben azt dokumentálják, hogy  nagy a valószínűsége, hogy egy évek óta előkészített p(l)andémia áldozata lett az egész Föld, és azt is, hogy az amerikai járványügyi illetékesek, köztük maga Fauci is alárendeltje , ha éppen nem megbízottja a kínai kommunista kormánynak. Nem egy koronavírust, hanem valójában a Bibliában is megjósolt „Sárga veszedelmet”, ha így parafrazáljuk a kínaiak vírusháborús hódító terveit,  szabadíthatták a covid19 társadalmi manőverrel az egész világra.

A kiszivárgott emailekből az kis kiderül, hogy az állítólagos járvány kezdetekor meghamisították a hivatalos kör-emailekben megjelenő adatokat  s ezek alapján adtak ki járványügyi vészriadót.

 

 

Röviddel ezután a WHO február 13-i e-mailje a Kínába utazó amerikai vizsgáló bizottság tagjait arra szólítja fel, hogy értékeljék a helyszínen kialakult helyzetet, ám minden információt érzékenynek és bizalmasnak kell kezelni, amíg Kína beleegyezik a terjesztésébe. Tehát summa summarum Kína irányított abban az állítólagos független vizsgálatban is, melyet  Kínában folytattak le a tudomány , azaz a tudományt eláruló bizottsági tagok sőt csak olyan jelentéseket  adhattak, melyeket előzőleg a kínai kommunista párt  ellenőrzött és jóváhagyott.

Egy február 28-i emailben, melyet a WHO tisztviselője, Bruce Aylward a WHO főigazgatójának, Tedros Anhanom Ghebreyesusnak írt, és amelyben tájékoztatta őt arról, hogy a jelentés készen áll és a kínai hatóságok jóváhagyják annak közzétételét. Ennyit a „független” WHO-ról és Kínáról.

„Ezek az e-mailek a koronavírus-járvány kezdete óta meghatározták az alaphangot. Nyilvánvaló, hogy a WHO kezdettől fogva lehetővé tette Kínának, hogy ellenőrizze az információáramlást. A valódi átláthatóság kulcsfontosságú „- mondta Ethan Barton, a Daily Caller News Foundation főszerkesztője.

 

 

Több tucat hivatalos email  jutott nyilvánosságra, melyekből kiderül, hogy Fauci és csapata tisztában voltak már a p(l)landémiás kezdetekkor arról, hogy a PCR tesztek alkalmatlanok a vírusdetektálásra, vagy diagnózis felállítására és erre a megbízhatatlan orvosi eszközre alapozták azokat a lezárásokat, intézkedéseket, melyeket a kamu világjárvány ideje alatt fogasasítottak s melyeket a WHO parancsára a kormányok végre is hajtottak.

Kína, Fauci- ék, a Gates Alapítvány összjátéka tehát egyre nyilvánvalóbbá válik és lássuk be ebbe az egész sátáni  covid19 manőverben az az igazán ördögi , hogy azok, akik összeesküvést szőttek az egész bolygó ellen, azok adták ki a parancsot az  előre felvásárolt covidmédiának és közösségi felületeknek arra, hogy  „konteósoknak” tituláljanak és tűzzel –vassal tiltsanak minden  olyan véleményt, amely rámutat a p(l)andémia hazugságaira.

Érdekes nüánsz az is, hogy a nagy kínai vírusháború palettáján  például az Orbán Viktor kormányozta Magyarország , illetve izraeli éppen mit játszik , ugyanis ez nem egészen mindegy az európai országokra és emberekre nézve:

A „konteós” jelző semlegesítésére itt vannak a forrásanyagok linkjei:

Intelligence on Sick Staff at Wuhan Lab Fuels Debate on Covid-19 Origin

Scientists show COVID tests are ‘useless’, are based on ‘flawed science’

Emails between WHO, NIH, and Fauci reveal Chinese influence on COVID response

Pompeo-led effort to hunt down Covid lab theory shut down by Biden administration over concerns about quality of evidence

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile