Aktuális, Külpolitika

A bolond Biden-klón újra “frájdolt” egyet? : A Yad Vashem emlékműnél Biden a holokauszt igazságának, becsületének és borzalmainak életben tartására hívta fel a figyelmet

Megmagyarázhatatlan és érthetetlen az a bakisorozat, amit napról -napra látunk a Joe Biden amerikai elnök szereplései kapcsán. S ez újra és újra felveti a kérdést, mi az ördög folyik itt, KIT vagy MIT mutogatnak az amerikai elnök szerepében, aki szemmel láthatóan nem tudja melyik világon él, egyik fatális baromságot a másik után  csinálja. Ez lenne az Amerikai Birodalom első embere? vagy mégsem? Egy bedrogozott dublőrt, egy rosszul programozott biorobotot vagy mi az ördögöt kénytelen szemlélni a világ?

Joe Biden az Amerikai Egyesült Államok elnöke, szerdán Izraelbe látogatott, ahol egy újabb baklövést követett el, amikor tévesen azt mondta, hogy életben kell tartanunk a „holokauszt becsületét” – számolt be a Fox News hírcsatorna.

 

Joe Biden az Amerikai Egyesült Államok elnöke, kétnapos látogatást tett Izraelbe, ahol az ország vezetőivel egyeztetett. A találkozó során Joe Biden ellátogatott a Yad Vashem emlékhelyhez is, hogy tiszteletét rója le a holokauszt áldozatai előtt, továbbá beszédet is mondott.

Az amerikai elnök felszólalásában elhibázott szófordulatot használva, a holokauszt igazságának, becsületének és borzalmainak életben tartására hívta fel a figyelmet. Mit ne mondjuk, pont a megfelelő helyen…. Lássuk be, ez azért már diplomáciai szempontból is több mint kínos.

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile