Aktuális

A British Airways 4 addig egészséges pilótája halt meg pár hét leforgása alatt – mindegyikőjük be volt oltva a covid19 kísérleti szerrel

Pár napja röppent fel a hír, miszerint a British Airways légitársaság három pilótája egy héttel azután halt meg, hogy felvették a korona-vírus elleni védőoltást, majd nem sokkal később egy negyedik beoltott kollégájuk is meghalt. Mind a négyen jó egészségi állapotban voltak korábban, és semmilyen krónikus betegségben nem szenvedtek.

A British Airways egy tweetben elismerte , hogy négy pilótája meghalt, de azt cáfolta, hogy a vakcina áldozatai lettek volna.

Egy pilóta arról beszélt, hogy a légitársaság a brit kormánnyal válság-megbeszéléseket tart a légügyi biztonság miatt, mivel a pilótái mintegy 85 százalékát már beoltották.

„- Barátom, aki BA pilóta, most elmondta, hogy a harmadik BA pilóta halt meg egy héten belül.. Az első két srác a 40-50-es éveiben jár, az utóbbi 30-as évei közepén járó, tökéletesen fitt  srác, aki miután megkapta a második oltást, napokon belül meghalt. Pontosan ugyanaz történt vele, mint az első kettővel. Emiatt a BA most válságügyi tárgyalásokat folytat a kormánnyal arról, hogy engedélyezik-e az oltott pilóták repülését. A pilóták 80-85% -át már beoltották.”

 

*

Forrás: Médiaforrás

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile